rafal12322 5840 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Fajnie byłoby pojeździć w grze na takiej Płotce Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Ciekawe kiedy trójkę wypuszczą i czy będzie na tym samym silniku. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Już trójka w głowie Swoją drogą nie mogę się doczekać nowego update do gry. Myślę, że silnik przejdzie pewne modyfikacje, może update do nowszego api -- raczej pisząc ten silnik, programiści pomyśleli o przyszłości i o tym, aby nie pisać wszystkiego od początku. Tym bardziej, że jest to naprawdę ciekawy silnik. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Raczej ten sam silnik, aczkolwiek trochę ulepszony. Taki skok, jak z Batmana: AA na AC. Niby to samo, ale jednak ładniej I konsolowi mają lepiej, światlo w X'ie wygląda dużo lepiej niż na PC. Chamskie Ale na update czekam z obsranymi gaciami. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Podobno to update ma ważyć 10GB Ja już się nie mogę doczekać i chyba od poniedziałku zacznę Wieśka 4 raz Ciekawe kiedy trójkę wypuszczą i czy będzie na tym samym silniku.Ja obstawiam że ~2014 można liczyć na W3 Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Prosze mi tu nie pi******c, ze 10GB bo k^%^@ jajca pourywam. Czemu kurna mac najlepsza polska gra jest Wiedzmin. Wytlumaczy mi to ktos?? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Bo tak już jest i nic tego nie zmieni Świetna fabuła, świetny klimat, grafika na wysokim poziomie itd..... W czym masz problem z tymi 10GB? Podobno będzie można targać od 11.04 bez 300MB które mają być udostępnione w dniu premiery Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ja mam taki problem, że za 65 zł mam łącze 1 MB/s i limity. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Żarty? To ja za tyle mam 20Mb/s Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Niestety nie. To nie jest radiówka ani żadne mobilne wynalazki... Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Sam mam 6Mb/s i nie narzekam, 9,7GB się pobierze w maksymalnie 4 godziny. Ależ będę ciułał za 10 dni Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 10GB do pobrania nie problem (u mnie ~30min pod warunkiem, że będzie to lecieć z max prędkością w dniu publikacji -- a wątpię). Dla niektórych jednak jest to problem -- przy 1Mb -- to już doba!!! więc nie ma żartów. Ale chyba warto 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Mi w niczym te 10GB nie przeszkadza. W 2,5-3h sciagam 20GB wiec co za problem %-) Jak mozna miec limit na neta w tych czasach?? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jak to info się okaże prawdą to od środy będzie można targać patcha, każdy powinien się wyrobić w 5 dni. Nawet z netem poniżej 1 Mb/s Zapowiada się 4h świetnej gry http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Wiedzmin_2_na_X360%2C_GOG%2C_film_52_i_pol_i_inne_wiesci_z_konferencji_prasowej_CD_Projekt_RED-39458.html Trzeba będzie jeszcze ścieżkę Rochea przygotować przed premierą patcha. Bo Iorwetha już mam save tak gdzie w połowie III aktu Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Mi w niczym te 10GB nie przeszkadza. W 2,5-3h sciagam 20GB wiec co za problem %-) Jak mozna miec limit na neta w tych czasach?? Małe miasto. Też mnie to zszokowało, kiedy wróciłem tutaj z Wrocławia. Żenada jakaś. Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A ja na wsi mieszkam Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Grafa jak na konsole niezła ale różnica względem PC kolosalna. Widać to na każdym kroku. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dali by porownanie wersji z X360 vs PC wszystko na max %-) %-) Jestem ciekaw jak w tedy grafa wyglada na PC i jaka jest roznica. Mam nadzieje, ze poprawia optymalizacje bo od 1.3 do 2.1 bylo coraz gorzej. Najlepiej sie gralo na 1.2 %-) Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Grafa jak na konsole niezła ale różnica względem PC kolosalna. Widać to na każdym kroku. Jak dla mnie na X'ie jest nawet ładniej. Min. Przez oświetlenie, a tekstury nawet nie tak strasznie obcięte, jak to na konsolach bywa. A mi nawet na 2.0 nie grało się źle. 55-60FPS cały czas, żadnych spadków Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) W tym namiocie to grafa w porównaniu z PC jest tragiczna. Wygląda to tak jakby na PC był dzień a na X-klocku noc. Po wyjściu na zewnątrz szczególnie w oczy rzuca się różnica w oświetleniu i roślinności. W początkowym intro też widać różnicę na PC i na X-klocku, zupełnie inne kolory. Ogólnie grafa na konsoli wygląda jak w W1 , powiedziałbym że nawet gorzej bo tam oświetlenie wyglądało świetnie. Na x-klocku praktycznie nie ma oświetlenia. I przede wszystkim szczegółowość grafiki. To widać gołym okiem. Ale czego tu oczekiwać, to tylko konsola. Brawa za twórców że udało im się tak obciąć grafę żeby to w ogóle ruszyło na konsoli Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Trzeba będzie jeszcze ścieżkę Rochea przygotować przed premierą patcha. Bo Iorwetha już mam save tak gdzie w połowie III aktu Nie wiem czy Ci się to przyda. Bo, aby zobaczyć wszystko z nowego dodatku trzeba będzie raczej zacząć grę od początku po zainstalowaniu łatki (tej 10GB). Pamiętam, że miałem save na jakimś tam etapie i zainstalowałem dodatek 2.0 -- i aby zobaczyć wszystko z 2.0 musiałem zacząć od początku. Ale może się mylę - nie wiem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie wiem czy Ci się to przyda. Bo, aby zobaczyć wszystko z nowego dodatku trzeba będzie raczej zacząć grę od początku po zainstalowaniu łatki (tej 10GB). Pamiętam, że miałem save na jakimś tam etapie i zainstalowałem dodatek 2.0 -- i aby zobaczyć wszystko z 2.0 musiałem zacząć od początku. Ale może się mylę - nie wiem.Zobaczymy, najwyżej się przejdzie jeszcze raz albo i dwa Topowa karta graficzna potrafi kosztować tyle co CZTERY xboxy więc dajcie już k^%^@ spokój.... Raczej trzeba walić pokłony w stronę programistów, że to działa jak działa i da się spokojnie grać.Taka która uciągnie Wieśka na high kosztuje tyle co jeden xbox Ja jestem pełen podziwu dla programistów że udało im się taką grę wcisnąć na konsole Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 a ja mam problem z głowy -- nie kupię konsoli i basta -- dla mnie to wyrzucone pieniądze -- tę kasę wolę dołożyć i kupić coś mocnego do pc (poza tym na pc da się zrobić trochę więcej niż na konsoli -- i chyba pc daje o wiele więcej radości dal usera (choć, jeśli ktoś tylko gra -- to... )) -- aaa właściwie, to nie mam zdania 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 a ja mam problem z głowy -- nie kupię konsoli i basta -- dla mnie to wyrzucone pieniądze -- tę kasę wolę dołożyć i kupić coś mocnego do pc (poza tym na pc da się zrobić trochę więcej niż na konsoli -- i chyba pc daje o wiele więcej radości dal usera (choć, jeśli ktoś tylko gra -- to... )) -- A nie kupuj. Ja tam mam Xa i PS3, fakt przez większość czasu się kurzą, ale gdy już je odpalam, jak ostatnio, Silent Hill Downpour w nocy, na słuchaweczkach w 3D... albo Journey - ostatni hicior na PSN - wrażenia - BEZCENNE. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Tak, jest kilka tytułów, które nie dadzą się porównać z żadnym innym na pc, ale akurat ja do jednej gry sprzętu nie kupię (kupić, zagrać, włożyć do szafy -- trochę się nie kalkuluje) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts