rafal12322 5840 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Jednak Roche znacznie lepszy niż Iorweth, właśnie kilka dni temu skończyłem po raz drugi tę grę właśnie tą ścieżką i teraz walka to była sama przyjemność. Zeszło mi to jakieś 4 dni czyli o 3 krócej niż Iorwethem. Najbardziej lubię te ataki z doskoku, kontry też są świetne. Wcześniej wogóle z tego nie korzystałem. Letho teraz załatwiłem za pierwszym razem w niecałą minutę Z Kejranem też poszło dobrze, załatwiłem go za 3 razem, na 20 za pierwszym to jest postęp. Udało mi się również zdobyć 2 najlepsze miecze Addan Deith i Caerme, z tym drugim było trochę problemów ale się udało. Obie klingi są świetne, koszą równo. Nie udało mi się zdobyć natomiast zbroi vranów Ale to jest kolejny powód żeby przejść W2 trzeci raz Edytowane 29 Grudnia 2011 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Przejdz na mrocznym. Tam masz jeszcze lepsze klingi i zbroje Edytowane 29 Grudnia 2011 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Może kiedyś spróbuje, napewno nie rzucę się teraz na mroczny bo bym chyba się nieźle wkurzał. Zamierzam stopniowo zwiększać poziom, teraz jeszcze 1-2 razy na normalnym przejdę, później kilka razy na trudnym i dopiero później będzie mroczny Bo w W1 rzuciłem się na trudny po przejściu jeden raz na średnim i była masakra, więcej się o wnerwiałem niż miałem przyjemności z grania. Jeszcze w W2 oprócz łatwego, normalnego, trudnego i mrocznego jest chyba coś takiego jak nagła śmierć ale tym chyba nie warto przechodzić? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Przy naglej smierci to musisz znac na pamiec gdzie jaki potwor jest. Bez eliksirow sie nie obejdzie i umiecia do perfekt systemu walki oraz drzewka umiejetnosci. Jak takie cos opanujesz perfekcyjnie to mozesz isc na nagla smierc. Da sie ten poziom przejsc bo ja go 2 razy przeszedlem. Raz z Rochem i raz z Iorwethem. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Jak mroczny zaliczę ze 2 razy to może spróbuję nagłą śmierć. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Siema jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż wieśka 2 w stanie idealnym. Ewentualnie mogę się zamienić z moją dopłatą za skyrim:) Edytowane 23 Stycznia 2012 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18779 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mam na sprzedaż wieśka 2 w stanie idealnym. Ewentualnie mogę się zamienić z moją dopłatą za skyrim:) Zamieść ogłoszeni w stosownym dziale na forum / OGŁOSZENIA - SPRZEDAM , ZAMIENIĘ / a na pewno szybciej znajdziesz chętnych Wybacz , zamieściłeś ... musiałem przeoczyć ,sorry Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-console-the-witcher/726181 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Pejot cos sie ten obrazek/film nie wyswietla bo mam bialy komentarz. EDIT: Znalazlem na youtube. Ciekawe czy dodadza taki filmik w weraji PC. Czas chyba niedlugo na nowo zainstalowac Wiesia 2. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Trailer imo świetny, tu chyba pokazali zabójstwo Demawenda. Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ten filmik/trailer będzie elementem tzw. Enhanced Edition dostępnej na PC 17 Kwietnia, w dniu premiery na XBoxa 360. W patchu zawarte będą nowe zadanie w podziemiach Loc Muine i okolicznych lasach. Podobno ma to zagwarantować dodatkowe 4 godziny w 3 akcie, pojawią się nowie postacie itp... Gamebanshee.com co raz dodaje nowe informacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 To w kwietniu sie na nowo zainstaluje Wiesia. Ma ktorys z Was save z W1 jeszcze. Interesuja mnie takie decyzje: strona zakonu (chce w koncu zobaczyc morde Zygfryda w W2 bo przy neutralu i nie zabiciu Zygfryda oraz Yeavina w W1 impport traktuje ich jako zabitych) strzyga odczarowana wilkolak puszczony wolno zareczyny z Triss zbroja kruka, miecz od pani jeziora, sihil mahakamski w ekwipunku reszta decyzji moze byc dowolna bo te decyzje sa najbatdziej odczuwalne w W2 Jezeli ma ktos z Was jeszcze save takiego to czy podeslal by na PW? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wie ktoś jak się nazywa ten miecz i gdzie go można zdobyć? http://www.sendspace.pl/file/2ae9ca708bb30a041846d10 Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wrzuć to gdzie indziej, bo stamtąd pobrać nie można. na mediafire spróbuj. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 http://www.mediafire.com/?u187uu379dsfqo9 Cytuj Link to post Share on other sites
Badder 43 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Też bym prosił o tego sejva co darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 hehe przeszedłeem wieśka wczoraaj oczywiście dwójke Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witajcie, Słuchajcie, może coś wiecie jak i co, mianowicie rzecz się ma tak: korzystając z "łyk-endu" postanowiłem pograć sobie dziś i jutro w Wiedźmina 2 (przypomnieć, może wykonać jakąś misję, o której zapomniałem kiedyś itd, wybrałem drogę elfa i pomogłem elfim dziewuchom w wierzy podpalonej przez komendanta. Jak się domyślacie wylądowałem w Vergen (czy jak to się pisze), Otóż przed łatką 2.1 mogłem odwiedzić elfkę przed murami Vergen i po krótkiej, czułej rozmowie otrzymać klucz do skrótu w kierunku kamieniołomu. Teraz (tj. patch 2.1) Wiedźmin na próbę czułej wdzięczności elfki odpowiada od razu - "nie trzeba itd " no i nie dostaje też klucza ?? Wiecie jak i co ? //pozdrawiam 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Odpowiedz jest jedna. Redzi pousuwali w wiekszosci sceny erotyczne z npc. Nawet z ku****i nie pochedorzysz, ani z Ves czy Sukkubem. Zrobili to bodajrze z wprowadzeniem patcha 1.3 czy 1.35 i do dzisiaj tego nie odblokowali spowrotem. Bylo o tym nawet bardzo glosno i niezle demonstracje gracze robili. Bo przeciez wiedzmin bez chedozenia to nie wiedzmin. Edytowane 17 Marca 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Nie prawda, ja wczoraj skończyłem W2 z patchem 2.1 po raz trzeci ścieżką Iorwetha i jeśli chodzi o chędożenie Sukkuba to nic nie jest wycięte, podobnie z Ves o Triss nie wspominając Może Ci co mają pirata mają powycinane bo w oryginale wszystko jest. Jeśli chodzi o ten klucz to ja nie miałem go okazji zdobyć bo poszedłem rozprawić się z Loredo a elfki spłonęły. Ale nie wiem czy przypadkiem nie można go zdobyć w kopalni, bo wykonując tę misję "Oblężenie Vergen" i idąc z Saskią do kopalni to przy zwłokach jednego z przeciwników znajdujemy klucz do katakumb więc możliwe że jest on do tego wejścia ale sprawdzić się już nie da bo wszystkie drogi są zabarykadowane A swoją drogą znajduje się tam coś cennego, czy tylko przejście do kamieniołomu? Edytowane 17 Marca 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dzięki za odpowiedzi, macie po + Mam oryginały Wiedźmina (zarówno 1 jak i 2) -- piracenie takiej produkcji to po prostu brak szacunku nie tylko dla twórców, ale i dla siebie. Nie, kluczyk daje tylko możliwość szybszego przejścia na skróty do kapliczki (tej gdzie są 3 drogi - do leża troli, do kamieniołomu i do podziemnego przejścia). Sprawdzę, ale o ile pamiętam ten klucz, co piszesz jest do którejś odnogi podziemi -- można chyba (o ile pamiętam) złapać tam dwa kaczerby, trochę trupojadów i skrzynię, gdzie jest krwawy miecz - bardzo fajny miecz srebrny //pozdrawiam 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nie miałem okazji mieć tego miecza, najlepszy jaki miałem w Vergen to była chyba Harpia. Nie chciało mi się sprawdzać tej jaskini co byłem wtedy z Saskią i walczyłem z Detmoldem ale z tego co czytałem to krwawe ostrze można mieć chyba tylko po stronie Rochea jak idziemy przez kopalnie w Vergen. Ale i tak na mrocznym poziomie trudności można mieć znacznie lepsze zbroje i miecze. Sam myślę niedługo zagrać na tym poziomie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Na stronie http://www.thewitcher.com/community/ leży sobie najnowszy trailer wersji na xbox, ale ja nie o tym, jeśli obaczycie, to zapewne w oko (również gameplay) wpadną Wam sceny, których nie ma w wersji PC, w tym najbardziej ciekawa -- jakaś kooperacja z npc (jakaś dziewucha w lokatym uczesaniu) -- ciekawi mnie, czy po premierze wersji na xbox wyjdzie kolejna aktualizacja na pc zawierająca to, czego nie ma, a widać na filmach ??? Zapowiada się ciekawie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Redzi już zapowiedzieli że wraz z premierą wersji na xbox wyjdzie na PC patch w którym będą dodatkowe zadania do III aktu związane z dzieckiem Foltesta, gdzieś ~4h dodatkowej gry Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Zatem jestem trochę do tyłu w newsach, Zapowiada się jednak powtórka gry i kilka godzin spędzonych przy grze To jedziemy dalej z W2 Teraz mam pytanko odnośnie nowych przedmiotów w wer. Mrocznej (część co prawda da się zrobić, znaleźć również na łatwym, ale trzeba się mocno postarać). Otóż jak czytałem połączenie pewnych przedmiotów daje jakieś dodatkowe możliwości: tak za zdrowy rozsądek kombinuję, że np: -- zbroja draukga + wspomnienie drauga + trofeum z upiora -- ale jakie runy, coś jeszcze, jakie buty ... itd -- zbroja wranów + zapomniany miecz itd (i jak wyżej).. macie gdzieś jakąś listę, jak i co ?? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts