coco01 14022 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Kurier nie poczuwa się do winy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego (edytowane) 4,5 kg paszy do obiadu i kejs na przeczekanie aż mi wskoczy oryginalny za darmo. O+12 dostawa w poniedziałek, to się przyda. Edytowane 3 Lutego przez Johny3 5 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) @Johny3 a co to w ogóle jest, bo po opakowaniu nie rozpoznaję? "pasza do obiadu" Obstawiałbym jakiś worek herbaty. Jednak to worek ryżu chyba. Edytowane 4 Lutego przez Tomi29 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 3 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego @Johny3 a co to w ogóle jest, bo po opakowaniu nie rozpoznaję? "pasza do obiadu":co: Obstawiałbym jakiś worek herbaty. Jednak to worek ryżu chyba.Ryż Jaśminowy z Tajlandii. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Jakoś tak ostatnio wróciłem sobie do siorbania... 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Skromniutko - jedną puszeczkę: 3 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Kąkuter za 112 zł. Ale bez pamięci i dysku. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Butki 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego 26 minut temu, worm napisał: Butki Może i niezłe.... ale czy to na bank Twój styl? Zobacz Worm: https://pl.aliexpress.com/item/1005003563311146.html 1 6 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego @up - to też nie mój styl. Od ponad 3 lat mam takie: 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 12 godzin temu, worm napisał: Butki Fajne, podeślesz model? Też kupuję z tej firmy ;x Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego @up https://www.decathlon.pl/p/buty-turystyczne-meskie-merell-crosslander/_/R-p-X8761330 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Szmatki / wycieruchy, jak zwał, tak zwał: 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Zalatany jesteś 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty tomo27 3209 Napisano 8 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Lutego Nowe kółka do gravelka 11 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Może niekoniecznie zakup, ale wpłaciłem haha 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Może niekoniecznie zakupCzesiu, jak chcesz to Ci mogę wysłać pudełko karaczanów, żebyś mógł dokarmiać surykatkę, bo zwierzyniec Syna już tylu nie potrzebujeBa, mogę przesyłać Ci tylko te, które uciekają z niewoli i gwarantuje, że surykatka nie będzie głodnaTylko czekam, kiedy służby dezynsekcyjne zapukają mi do drzwi, bo już cały blok będzie zakaraczanowany 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Zakupione w przed sprzedaży 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Ostatnio mam fazę na głębszą naukę chmury i optymalizacji systemów rozproszonych. Raspberry Pi 5 8GB. Listwa zasilająca niestety jeszcze nie dotarła. 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Polecam jakiś USB DOM zamiast tych kart SD, te mogą szybko paść Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts