Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Człowiek przegląda sobie forum na luzie patrząc na ciekawostki jakie ludzie kupują i nagle pojawia się on cały na biało effendi3GOCzłowiek, który swoje frustracje wylewa na forum, uważając się za lepszego bo jest za granicą(jakby to w dzisiejszych czasach był wyczyn). Człowiek niby bardzo inteligentny, a to forum pokazuje tylko twój żal do życia i podejścia. Potrafisz kogoś zwyzywać ale sam do siebie dystansu nie posiadasz. Tacy ludzie jak Ty wszechwiedzący powinni otworzyć forum dla sobie podobnych - wyjątkowych. Siedzisz sobie gdzieś tam i smutno tak się patrzy, że chwalisz się czego to nie masz, co nie robisz etc. A ja mam wrażenie, że Ty po prostu jesteś człowieku cholernie samotny i musisz pokazać swoją wyższość nawet na takim forum. Znajomych pewnie nie masz jak tak się zachowujesz i tyle czasu spędzasz na forum. 
Krótko i zwięźle -> forum nie potrzebuje Ciebie, a Ty tu nie pasujesz już w dzisiejszych czasach.

P.S. to gdy ktoś ma odmienne zdanie na temat produktu i nie zgadza się z Twoim zdaniem to od razu debil? Różne są produkty na rynku, różne podejście konsumenta ale Ty ich wszystkich szufladkujesz - bo jak ktoś nie myśli jak Ty jest już gorszy.

Edytowane przez karolus6
  • Lubię to 3
5 godzin temu, effendi3GO napisał:

:hahaha:8-):rotfl::menda:

Myślę, że na podstawie wiedzy i doświadczenia ze smartphonami które posiadam, mogę spokojnie ferować wyroki i z czystym sumieniem zawsze będę nazywać iPhone CENZURA

Jedyne co w moim kompie mi nie pasuje to procesor, bo montaż filmów mógłby być szybszy ;) A co do iPhone'a, byłem androidziarzem od 2011 roku do 2018 dopóki nie kupiłem swojego pierwszego nadgryzionego jabłka, customy romy zmieniałem setki razy w setkach telefonów, ba nawet tworzyłem własne! :) Ale jak już trochę wydoroślałem z tej zabawy i chciałem czegoś co po wyjęciu z pudełka działa świetnie, robi dobre fotki i ładnie wygląda, zdecydowałem się na IP i tak już zostanie, amen. 

• Popieram 1

Byłem u diagnosty by sprawdził czy wyważenie kół jest poprawne i sprawdzenie ciśnienia azotu w oponach. - koszt 80 zł. Koło zapasowe nie było jeżdżone to nie musiało być wyważane, tylko sprawdzone zostało ciśnienie. 

• Lubię to 1
  • Popieram 1