-
Kto jest online? 1 użytkownik, 0 anonimowych, 212 gości (Zobacz pełną listę)
-
Statystyki użytkowników
-
Ostatnie aktualizacje statusu
-
Na filmach porównujących PS5 do PS5 PRO w grach największa różnica to dopisek PRO na górze ekranu.
-
- 1
- 1
- 0 odpowiedzi
- Ten status nie ma żadnych odpowiedzi.
-
-
Przeglądając dziś X spotkałem się z wychwalaniem dwóch maszyn postaci Mini PC i normalnego PC. Pierwszy do codziennego użytku, drugi typowo do gier. Ma to sens według Was?
-
Axel Springer ogłosił, że zamykają Forum PC Lab za miesiąc.
BENCZMARK INVICTUS
-
- 1
- 1
- 8 odpowiedzi
-
-
Benchmark żywy trup, a pclol dostał wyrok śmierci - realizacja za 30 dni. Nowe czasy fora znikają
-
- 1
- 1
- 2 odpowiedzi
-
-
-
Tematy
-
Wymiana procka dała dużo. Chrupnięcia zniknęły, a klatki wzrosły nawet w 1440p.
-
Mam to samo od dłuuuuższego czasu. Próbowałem wszystkiego na marne. Może u mnie to być wina dziesięcio letniego zasilacza, aczkolwiek przeglądając internety jednym osobom to pomaga, a innym nie, więc chyba zostanę przy zakupie nowego peceta, bo już nie mam siły do tego złoma. @młody smerfjestem ciekaw czy rozwiązałeś problem? ps przy nowym pc od razu wysyłałbym na gwarancję, bo kernel power 41 to skomplikowany błąd
-
FF3D532G8000HC38DDC01 Takie PBO +200 CO do -30 all core, przy dobrych sztukach, albo eCLK tak do 5600 Ten obecny ma ścianę na 2200 IF, spada mu wydajność, ale jedzie do mnie drugi podobno robi sprawdzone 2200 i CO -25. Tego pewnie zwrócę, albo sprzedam.
-
Tymczasem w cieniu premiery 9800X3D pojawia się 7600X3D https://www.youtube.com/watch?v=Awz_CG2320E&pp=ygUHNzYwMHgzZA%3D%3D du*y nie urywa wydajnościowo (poziom 5700X3D/5800X3D) - nie sposób określić jego przyszłości. Zależnie od wyceny i dostępności.
-
Newsy benchmark.pl
-
Moderacja forum
Ogłoszenia
- Regulamin forum.benchmark.pl
- Zasady grupy Ekspert
- Regulamin wewnętrzny działów "Podzespoły komputerowe, peryferia oraz chłodzenie"
- Jak poprosić o pomoc w dziale "Komputery, zestawy komputerowe"
- Jak poprosić o pomoc w dziale "Karty graficzne"
- Jak poprosić o pomoc w dziale "Telefony komórkowe i smartfony"
- Jak poprosić o pomoc lub założyć temat w dziale monitory i projektory