Andrew 5940 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czy to jest właściwe zachowanie moderatora? Jest tutaj czysto złośliwy i nie wnosi żadnej pomocy dla nieświadomego użytkownika. Wprost z niego kpi. Piszę, to ze względu iż Nowaj rozdaje bany na lewo i prawo - @rysiooo otrzymał drugi bana za wypowiedzi w poniższym wątku: Tak, są to praktyki które często stosuje "Nowaj". Robi co mu się żyw podoba gdyż całą grupka moderów to jedna wielka grupka znajomych, więc nie spodziewałbym się jakiejkolwiek ingerencji innych. Primo teoretyk sprzecza się z praktykiem, rzecz wręcz karygodna w dodatku dwa razy daje ostrzeżenie za ten sam post, łącznie dając pkt 4 + 1 z jakiegoś innego bzdetu który w swoim mniemaniu uznał za spam. Brak szacunku dla drugiej osoby sprawia że taka osoba nie powinna mieć nawet możliwości w utrzymywaniu porządku na forum. Patrząc z szerszej perspektywy, co takiego zrobił by polepszyć czy też zapanować nad burdelem który tutaj jest? Będąc szczery to raczej nic, daje bany uprzednio prowokując, sam działa bardziej destrukcyjnie niżeli jakikolwiek "Troll" czy "Fanboy" Wnosiłbym o usunięcie ze stanowiska moderatora użytkownika "Nowaj" i przywrócenie go do statusu zwykłego użytkownika. Przyczyni się to społeczności forum bardziej, niżeli banowanie za błahe powody czyt. ("Takie widzi mi się"). Uzyskał ten status tylko na wzgląd przez znajomości a nie przez jakąkolwiek pracę w celu uzyskania takich przywilejów. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 "xD" Nowaj to powinien dostać medal, a nie status zwykłego użytkownika. Idź bredzić gdzie indziej i nie denerwuj dorosłych. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czesiek, trzeba się zachowywać jak dorosły człowiek, żeby być traktowanym na poważnie. W Twoim przypadku na usta ciśnie się tylko jedno a mianowicie "xD" Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dobra, w takim razie użyjcie wazelinki bo widzę że jeden drugiemu w du**ę włazi tak głęboko że końca nie widać, to by było wszystko z mojej strony Pozdro "Dorośli" Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 No chłopie jesteś najbardziej znanym trollem na tym forum, za Tobą jest tylko Kubuś 73 i oczekujesz poważnego traktowania i liczenia się z Twoim zdaniem? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 I przede wszystkim kłamcą bez honoru, bo obiecywałeś, że tu nigdy już nie wrócisz. Robisz z siebie totalne pośmiewisko w tym momencie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Świat potrzebuje błaznów Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nawet największy błazen powinien mieć chociaż namiastkę honoru. Cytuj Link to post Share on other sites
pir4nia 54 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czytając niektóre wypowiedzi to mam wrażenie, że Nowaj czasami jest za mało surowy xd Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 za Tobą jest tylko Kubuś 73 Myślę, że wrzucanie Kubusia do tego samego wora jest dla niego bardzo krzywdzące. To nawet nie inna liga, to inna dyscyplina. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mr.Mad 33 Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Witam, nie wiem czy dobrze piszę ale sądzę że to tutaj bo na e-mail nie odpowiadacie Otóż na benchmark.pl, nie na forum a na portalu, mam zablokowaną funkcję komentowania postów. Wiem, wiem, ban ale poszedł za obraze podajże Migotki bo już mnie krew zalewała jak napisała że prosi tatusia o 500 zł na słuchawki to dostaje a nie to co biedacy. Rozbraja mnie to że trolle sobie trollują a ja miałem pierwszy komentarz w 2010 albo 2011 czyli wtedy kiedy założyłem konto. I pytanie do Admina - Nie widziałem nigdzie w regulaminie takiego podpuntku, możliwośc komentowania została zablokowana na zawsze czy okresowo? I czy jest możliwośc by ją odblokowac? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 nie na forum a na portalu A temat to pytania do administracji forum. Tam rządzi inna ekipa, ich musisz nagabywać. Sprząta tam też automat, na co wiele osób się skarży, ale cóż... Pozostaje życzyć powodzenia i cierpliwości Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Tak, są to praktyki które często stosuje "Nowaj". Robi co mu się żyw podoba gdyż całą grupka moderów to jedna wielka grupka znajomych, więc nie spodziewałbym się jakiejkolwiek ingerencji innych. Primo teoretyk sprzecza się z praktykiem, rzecz wręcz karygodna w dodatku dwa razy daje ostrzeżenie za ten sam post, łącznie dając pkt 4 + 1 z jakiegoś innego bzdetu który w swoim mniemaniu uznał za spam. Brak szacunku dla drugiej osoby sprawia że taka osoba nie powinna mieć nawet możliwości w utrzymywaniu porządku na forum. Patrząc z szerszej perspektywy, co takiego zrobił by polepszyć czy też zapanować nad burdelem który tutaj jest? Będąc szczery to raczej nic, daje bany uprzednio prowokując, sam działa bardziej destrukcyjnie niżeli jakikolwiek "Troll" czy "Fanboy" Wnosiłbym o usunięcie ze stanowiska moderatora użytkownika "Nowaj" i przywrócenie go do statusu zwykłego użytkownika. Przyczyni się to społeczności forum bardziej, niżeli banowanie za błahe powody czyt. ("Takie widzi mi się"). Uzyskał ten status tylko na wzgląd przez znajomości a nie przez jakąkolwiek pracę w celu uzyskania takich przywilejów. na tym forum moderka to jakaś kpina mi ostatnio dał jakiś jełop bana na szołta za to, ze napisałem iż Farc cry 4 mi sie nie podoba. Stwierdził, że bredze bo ta gra nie moze mi sie podobac i mi wywaił bana. Banda oszołomów a tak w ogóle twoje wnioski o cokolwiek w zasadzie są zabawnie naiwne PRZecież to funfle są. Tu juz nie ma normalnych nadzorców. ( z wyjątkiem bigpuna ) reszta do piachu Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Nie ma się co przejmować, te forum to już taki Fun Park jest. Jeżeli trzeba się o coś zapytać to lecisz do konkurencji, a jeżeli chcesz się pośmiać to zostajesz tutaj Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 To po co w takim razie się tu logujecie? Fora ze dwora jak się nie podoba. Banda trolli. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Trolla to właśnie awansowaliście i to chyba jednego z najbardziej chamskich jakiego tu widziałem. Za chwilę to cała moderka będzie armią trolli Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ciężko dla kogoś o lepszą rekomendację, niż twoje biadolenie na daną osobę. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No to nie pozostaje niektórym nic innego jak rejestracja na pclolu Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 z pclola mnie usunęli, bo Sony zareportował że Adam ma multikonto a w rzeczywistości to było moje i dostałem bana. Na allegro też próbował ale nie przewidział jednej rzeczy ;D Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 @up Tutaj jesteś tylko dlatego, że to wybłagałeś. Tam przynajmniej zrobili to, co my powinniśmy zrobić już dawno. Takim jak Ty, powinni ustawowo zabierać dostęp do internetu... Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) Tutaj jesteś tylko dlatego, że to wybłagałeś. U kogoś kto stoi znacznie wyżej od was wszystkich, a w dodatku trzymam się zasad na których tu wróciłem. Ja nie płacę nikomu za funkcje administratora/modera czy za inne pozwalające tu pełnić jakieś funkcje statusy. Zresztą wali mnie to, ja tu tylko korzystam głównie z tematu o Wiedźminie, reszta mnie nie interesuje. Edytowane 9 Maja 2015 przez Ragnar Lothbrok Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 U kogoś kto stoi znacznie wyżej od was wszystkich Byłeś w kościele, fajnie... Ja nie płacę nikomu za funkcje administratora/modera czy za inne pozwalające tu pełnić jakieś funkcje statusy. Ja płacę dość wysoką cenę, co miesiąc wysyłam do redakcji tonę ziemniaków i sto kilo cebuli, tylko za to, żeby mieć możliwość użerania się z Takimi błaznami jak Ty Zresztą wali mnie to Typowe 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Twierdzisz, że ktoś płaci tutaj za kolor ? Kto ? Komu ? Ile ? W czerwonym mi do twarzy, ale nie wiem, czy będzie mnie stać http://www.lebork24.info/biura/lebork24/uploadimages/czerwiec_2013/macierewicz_5-large.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 czy będzie mnie stać co miesiąc wysyłam do redakcji tonę ziemniaków i sto kilo cebuli, 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17821 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja nie płacę nikomu za funkcje administratora/modera To żeś poleciał po całości. Człowiek spędza masę czasu wolnego i innego (w pracy również mam możliwość), aby to forum jakoś ogarnąć. Wszystko po to by można było z niego w przyzwoity sposób korzystać a Ty wypisujesz takie brednie, że aż przykro. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak wygląda realnie taka praca zwana "moderką". 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts