Skocz do zawartości

[MULTI] Call of Duty - seria

Recommended Posts

To jest chyba jedna z największych wad tej gry. Podobnie jak brak opcji grania przez LAN

Serwery dedykowane (a właściwie omijanie IW.net, czyli automatycznego doboru graczy :zamykamy: ) są już na ukończeniu, do końca roku powinno być gotowe :)

Szczerze mówiać to jak iwdze te narzeki na STEAM to troche sie dziwie :zamykamy: Sam uzywam steama dosc dlugo i ani proglemu nie mam z tym gdzie chce instalowac, ale zadnego innego :)Jak dla mnie to bardzo fajna sprawa, szczególnie "dołącz do gry" jak znajomy gra.

Szczerze mówiać to jak iwdze te narzeki na STEAM to troche sie dziwie :) Sam uzywam steama dosc dlugo i ani proglemu nie mam z tym gdzie chce instalowac, ale zadnego innego :)Jak dla mnie to bardzo fajna sprawa, szczególnie "dołącz do gry" jak znajomy gra.

ja Steama nie używam może jakoś wybitnie często, ale jak gram w CS'a (a raczej usiłuję, bo raczej kiepski jestem :zamykamy: ) to nie narzekam na Steam'a nigdy

pozdrawiam

Gra jest super, gdyby nie ta kampania strasznie krótka 4godz. 45 min :)

spróbuj sobie zagrać SpecOps...zwłaszcza te na końcu co są - gwarantuję Ci, że nawet na poziomie Regular się trochę "nakurw :P " i czas spędzony nie na multi diametralnie wzrośnie

pozdrawiam

Jak dla mnie multi wyśmienite - gorsze od CS:S, ale lepsze od BF2142.

Grę można zainstalować tam gdzie się chce - jak wie się jak ;)

Kiedyś też nie przepadałem za Steamem i WindowsLive, ale im dłużej z tego korzystam tym bardziej to lubię - automatyczna aktualizacja i ciągła informacja o znajomych online to bardzo przydatne funkcje :P .

Istotną wadą tej gry są rzeczywiście dedykowane serwer - niestety nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie na polskie łącza (nie chodzi tu o prędkość łącza, ale o opóźnienia przy połączeniach "międzykrajowych" :) ).

Na koniec mój filmik właśnie z multi MW2 (HD).

nie no stary grasz z wykrywaczem ciepła :P weźźźź...

jeśli chodzi o singla to czujnik tętna jest bardzo przydatny...ale na multi gdzie dzieje się to wszystko bardzo szybko może się on okazać niepraktyczny, gdyż za rzadko miga :P

no i nie można mu za bardzo ufać - nie wykrywa ludzi co są z tyłu...

ale jakieś ułatwienie to jest...

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...

Po prostu się zdziwiłem (mam atut padlinożercy), że gdy leżało z 5 paczek na ziemi i je zebrałem i zacząłem podkładać miny jedna obok drugiej to mnie nagle zabiło :o

Potem dopiero doszedłem do tego, że max. dwie naraz, po trzeciej pierwsza wybucha :/

A mnie ostatnio niezle STEAM wkur :/

Wlaczam sobie na legalu steam'a happy ze zaraz powycinam ( :hahaha: ) troche w mw2 a tu 0 znajomych!! :hahaha: ... czekalem ze 2godz i nic, to samo :) ... a wczesniej jak z Ziomami z klanu wbijalismy na serwa to wszystkim steam na 10min rozlaczylo :o ... Nie wiem co sie dzieje ale jak tak dalej pojdzie to wroce do CoD4 i zatrzymam sie w rozwoju :o