mICh@eL 335 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 To jest chyba jedna z największych wad tej gry. Podobnie jak brak opcji grania przez LANSerwery dedykowane (a właściwie omijanie IW.net, czyli automatycznego doboru graczy ) są już na ukończeniu, do końca roku powinno być gotowe Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Szczerze mówiać to jak iwdze te narzeki na STEAM to troche sie dziwie Sam uzywam steama dosc dlugo i ani proglemu nie mam z tym gdzie chce instalowac, ale zadnego innego :)Jak dla mnie to bardzo fajna sprawa, szczególnie "dołącz do gry" jak znajomy gra. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 klan esP szuka 5-6 graczy do ClanBase. tryby SD, TDM i CTF. szczegoly na stronie http://www.espclan.pl/ pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Szczerze mówiać to jak iwdze te narzeki na STEAM to troche sie dziwie Sam uzywam steama dosc dlugo i ani proglemu nie mam z tym gdzie chce instalowac, ale zadnego innego :)Jak dla mnie to bardzo fajna sprawa, szczególnie "dołącz do gry" jak znajomy gra. ja Steama nie używam może jakoś wybitnie często, ale jak gram w CS'a (a raczej usiłuję, bo raczej kiepski jestem ) to nie narzekam na Steam'a nigdy pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Sam Steam jest dobry, tylko te udziwnienia które wprowadziło Infinity Ward są trochę chore Cytuj Link to post Share on other sites
dooz17 0 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gra jest super, gdyby nie ta kampania strasznie krótka 4godz. 45 min Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja przechodziłem od razu na Doświadczonym przez sobotę i niedzielę Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gra jest super, gdyby nie ta kampania strasznie krótka 4godz. 45 min spróbuj sobie zagrać SpecOps...zwłaszcza te na końcu co są - gwarantuję Ci, że nawet na poziomie Regular się trochę "nakurw " i czas spędzony nie na multi diametralnie wzrośnie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak dla mnie multi wyśmienite - gorsze od CS:S, ale lepsze od BF2142. Grę można zainstalować tam gdzie się chce - jak wie się jak Kiedyś też nie przepadałem za Steamem i WindowsLive, ale im dłużej z tego korzystam tym bardziej to lubię - automatyczna aktualizacja i ciągła informacja o znajomych online to bardzo przydatne funkcje . Istotną wadą tej gry są rzeczywiście dedykowane serwer - niestety nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie na polskie łącza (nie chodzi tu o prędkość łącza, ale o opóźnienia przy połączeniach "międzykrajowych" ). Na koniec mój filmik właśnie z multi MW2 (HD). nie no stary grasz z wykrywaczem ciepła weźźźź... Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jeśli chodzi o singla to czujnik tętna jest bardzo przydatny...ale na multi gdzie dzieje się to wszystko bardzo szybko może się on okazać niepraktyczny, gdyż za rzadko miga no i nie można mu za bardzo ufać - nie wykrywa ludzi co są z tyłu... ale jakieś ułatwienie to jest... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Gra miodzio, doszedłem do 29lvl i będę kontynował. Single przeszedłem w 7h i był bardzo ciekawy, w najbliższym czasie będę grał od nowa na weteranie. Polecam grę Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 wiem, niektóre są bardzo fajne te emblemy i tytuły, tylko teraz zapodaj jakiś sposób jak je wszystkie odblokować bez robienia wyzwań pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mnie wkurza to, że można naraz podłożyć tylko dwie miny Claymore albo C4, bo jak się podłoży trzeci, to pierwszy wybucha Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A co chcialbys na calej mapce Clay'e podkladac? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Po prostu się zdziwiłem (mam atut padlinożercy), że gdy leżało z 5 paczek na ziemi i je zebrałem i zacząłem podkładać miny jedna obok drugiej to mnie nagle zabiło Potem dopiero doszedłem do tego, że max. dwie naraz, po trzeciej pierwsza wybucha Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A mnie ostatnio niezle STEAM wkur Wlaczam sobie na legalu steam'a happy ze zaraz powycinam ( ) troche w mw2 a tu 0 znajomych!! ... czekalem ze 2godz i nic, to samo ... a wczesniej jak z Ziomami z klanu wbijalismy na serwa to wszystkim steam na 10min rozlaczylo ... Nie wiem co sie dzieje ale jak tak dalej pojdzie to wroce do CoD4 i zatrzymam sie w rozwoju Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Po prostu dzisiaj wypuścili nowego cracka do MW2 i spragnieni gry piracie się rzucili na serwy i je przeciążyli Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dziś coś steam muli nawet na społeczność nie można wejść Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 To chyba dlatego ze nowa wersja Steam powstaje :-> ... Jakas bete zrobili i pewnie wrzucali ja na serwy info tutaj http://www.cdaction.pl/news-11314/zupelnie-nowy-steam-juz-dzis.html Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Nie radzę brać udział w tych beta testach, jeżeli gramy w MW2 http://www.modernwar.pl/beta-steam-ui-p ... are-2.html Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Tydzień temu miałem 29lvl, a teraz 47lvl Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 jak powyżej 48 rozegrasz ze 4 rundy z swoją nową bronią szturmową to podziel się przeżyciami pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Chodzi ci o ACR? Jak tak to powiem, że jest bardzo dobra, celność na wysokim poziomie i nadaje się do fragowania . Już odblokowałem sobie granatnik i celownik laserowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tak, chodziło o ACR stawiam, że nie będzie to broń szturmowa notorycznie przez Ciebie używana do momentu dorwania się do Kałacha, który jest jednak dobry tylko na niektóre mapy pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts