Shadowx 22 Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 W mw2 kalach jest chu w 4 wymiatal a tu to no comment Ja natomiast uważam inaczej. Jeżeli tą broń opanujemy, to można nieźle kosić na praktycznie każdej mapce. Jedyny minus (według mnie) kałasznikowa jest taki, że gdy jakiś wróg znajdzie się np. w oknie, ciężko jest go zestrzelić, głównie przez zasłaniające przyrządy celownicze. Można powiedzieć, że "walimy" wtedy na ślepo. G18 Akimbo jest faktycznie przesadzone. Gdy spotkam się z takim graczem sam na sam, jestem na spalonej pozycji Zeratul, dlaczego użyłeś lvl hack'a? Dla mnie to tracenie przyjemności z rozgrywki. Jeżeli gdzieś w temacie padła już odpowiedź to przepraszam, ale nie chcę mi się czytać całego wątku Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja natomiast uważam inaczej. Jeżeli tą broń opanujemy, to można nieźle kosić na praktycznie każdej mapce. Jedyny minus (według mnie) kałasznikowa jest taki, że gdy jakiś wróg znajdzie się np. w oknie, ciężko jest go zestrzelić, głównie przez zasłaniające przyrządy celownicze. Można powiedzieć, że "walimy" wtedy na ślepo.Dlatego ja mam do niego cel. holograficzny i wtedy juz nawet snajper nie podskoczy Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dlatego ja mam do niego cel. holograficzny i wtedy juz nawet snajper nie podskoczy tylko, ze osoby lubiace pograc "normalnie" uzywaja klas z ClanBase gdzie nie ma celownikow. FMJ, tlumik, powiekszone magazynki. brak SG, GL, akimbo, etc... Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja natomiast uważam inaczej. Jeżeli tą broń opanujemy, to można nieźle kosić na praktycznie każdej mapce. Jedyny minus (według mnie) kałasznikowa jest taki, że gdy jakiś wróg znajdzie się np. w oknie, ciężko jest go zestrzelić, głównie przez zasłaniające przyrządy celownicze. Można powiedzieć, że "walimy" wtedy na ślepo.Dlatego ja mam do niego cel. holograficzny i wtedy juz nawet snajper nie podskoczy Ale w CB nie sa dozwolone celowniki http://mendycallofduty.pl/forum/viewthread.php?thread_id=119&pid=454 A wole nauczyc sie grac zeby klan mial jakis pozytek Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Spójrzcie tylko : http://img299.imageshack.us/img299/7092/beztytuunl.th.png Najlepiej gra się bronią ACR bez żadnych celowników Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 1) faktycznie w z okna jest kałachem ciężko kogoś zdjąć, więc używam tej giwery tylko na zamkniętych, małych mapach 2) mam szybkie przeładowanie w klasie z Kałachem i FMJ i nie chcę tego zmieniać żeby mieć celownik ACOG / Holo...poza tym jakoś ciężko mi się gra na optycznych w tej broni....a Steady Aim na ogół rozwiązuje sprawę 3) przyrządy faktycznie, trochę chu owe są w AK-47, ale ta broń ma 60 lat....trochę wyrozumiałości prawie najstarsza w grze... 4) lvl-hacka użyłem, bo mi się prestiżowy jeden emblem podobał i chciałem go odblokować ale użyłem hacka dopiero jak samodzielnie, bez żadnych aimów i WH doszedłem na 70lvl... 5) po angielsku gram dlatego, że mi się polska wersja nie podoba....IMO wszystko ładniej brzmi po angielskiemu 6) IMO do Kałacha nie nadaje się ani perk Cold-Blooded (Stopping Power mam), ani tymbardziej tłumik, bo strasznie wtedy ta broń traci na sile...ale i tak jest nadal mocna 7) mam dziwne wrażenie, że coś jeszcze chciałem napisać...ale to może innym razem jak se przypomnę EDIT właśnie...ACR + ACOG + FMJ + Flash + Semtex + Bling Pro + Stoping Power Pro + Commando Pro....That's it pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tylko, ze osoby lubiace pograc "normalnie" uzywaja klas z ClanBase gdzie nie ma celownikow. FMJ, tlumik, powiekszone magazynki. brak SG, GL, akimbo, etc... Ale w CB nie sa dozwolone celowniki Tiaaa... byłem w klanie z DF i w ogóle szkoda gadać z tymi zasadami CB W zapasie tylko pistolet, tylko frag granade i flash, w serii zgonów tylko pigułka oraz wspomniana kwestia dodatków do broni Nie mówię już o wyłączonych wszystkich perkach I jeszcze snajpa to tylko Intervention Za takie coś podziękował, już CS 1.6 jest wtedy lepszy Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tylko, ze osoby lubiace pograc "normalnie" uzywaja klas z ClanBase gdzie nie ma celownikow. FMJ, tlumik, powiekszone magazynki. brak SG, GL, akimbo, etc... Ale w CB nie sa dozwolone celowniki Tiaaa... byłem w klanie z DF i w ogóle szkoda gadać z tymi zasadami CB W zapasie tylko pistolet, tylko frag granade i flash, w serii zgonów tylko pigułka oraz wspomniana kwestia dodatków do broni Nie mówię już o wyłączonych wszystkich perkach I jeszcze snajpa to tylko Intervention Za takie coś podziękował, już CS 1.6 jest wtedy lepszy ja bym dodał jeszcze jedno....skoro ludzie mają tam być tacy Pro to czemu są włączone Killstreaki faktycznie, jeśli grać w MW2 na CB to ja już wolę chyba CS'a (może niekoniecznie 1.6, ale Source to prawie na pewno, choć 1.6 też jest super ) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Może niech od razu wszyscy latają tylko z M9 i pokażą, jakiego skila mają Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tylko, ze osoby lubiace pograc "normalnie" uzywaja klas z ClanBase gdzie nie ma celownikow. FMJ, tlumik, powiekszone magazynki. brak SG, GL, akimbo, etc... Ale w CB nie sa dozwolone celowniki Tiaaa... byłem w klanie z DF i w ogóle szkoda gadać z tymi zasadami CB W zapasie tylko pistolet, tylko frag granade i flash, w serii zgonów tylko pigułka oraz wspomniana kwestia dodatków do broni Nie mówię już o wyłączonych wszystkich perkach I jeszcze snajpa to tylko Intervention Za takie coś podziękował, już CS 1.6 jest wtedy lepszy ja bym dodał jeszcze jedno....skoro ludzie mają tam być tacy Pro to czemu są włączone Killstreaki faktycznie, jeśli grać w MW2 na CB to ja już wolę chyba CS'a (może niekoniecznie 1.6, ale Source to prawie na pewno, choć 1.6 też jest super ) pozdrawiam A jak w 4 byl PM i nikt nie nazekal bo na zadnym serwie tak sie grac nie nauczyles jak na pm'ie ...i nie biegaly nooby z p90 ...Killstreaki sa wylaczane na cb a deathstreakow sie nie da wylaczyc Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A jak w 4 byl PM i nikt nie nazekal bo na zadnym serwie tak sie grac nie nauczyles jak na pm'ie ...i nie biegaly nooby z p90 ...Killstreaki sa wylaczane na cb a deathstreakow sie nie da wylaczyc 1) nie grałem w cod4 2) z tego co Michał mi mówił to Killstreaki są dostępne... 3) owszem, jak nauczysz się grać na CB / PM to się wymiata wszędzie, ale mnie do tego jakoś nie ciągnie...wolę po prostu po każdym meczu mieć zadowalające staty czego od ponad tygodnia mi się nie udało dokonać pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A jak w 4 byl PM i nikt nie nazekal bo na zadnym serwie tak sie grac nie nauczyles jak na pm'ie ...i nie biegaly nooby z p90 ...Killstreaki sa wylaczane na cb a deathstreakow sie nie da wylaczyc 1) nie grałem w cod4 2) z tego co Michał mi mówił to Killstreaki są dostępne... 3) owszem, jak nauczysz się grać na CB / PM to się wymiata wszędzie, ale mnie do tego jakoś nie ciągnie...wolę po prostu po każdym meczu mieć zadowalające staty czego od ponad tygodnia mi się nie udało dokonać pozdrawiam Wiem ze killstreaki nie dzilaja bo gram spary klanowe na zasadach CB ... jak nie grales w 4 to zaluj bo byla przelomowa jak dla mnie to nadal najlepszy CoD ... a co do statow to ostatnio tez mam jakos slabe max +5 w kill/dead i dawno juz IEM nie mialem Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tzn w CoD4 grałem...multi nie trąciłem Singla przeszedłem wzdłuż i w szerz ja się statami moimi obecnymi z dowolnej rundy chwalić nie będę, bo mnie trafia coś jak tylko se o nich pomyślę... Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jak bym się pochwalił, gdyby nie mój ping jednokreskowy. zeratul - szanuję Cię za wkład w forum, ale zdejmij z podpisu to to.LVL hack, tym chcesz się chwalić? Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 zeratul - szanuję Cię za wkład w forum, ale zdejmij z podpisu to to.LVL hack, tym chcesz się chwalić? chwalić może nie.....nie robię przeca tajemnicy, że użyłem Hacka ale podoba mi się to w podpisie Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tzn w CoD4 grałem...multi nie trąciłem To jeden z twoich najwiekszych bledow w zyciu ... uwierz xD PS:Na dowolnym nie nauczysz sie grac ... gra to druzyna Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 http://vimeo.com/9924836 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wiedziałem, że w plikach MW2 jest zaszyty DLC (grałem z zeratulem w Globalną Wojnę Atomową oraz mogę na piracie odpalić VIP'a lub One Flag), wiedziałem, że ktoś znalazł te ekrany startowe, ale nie sądziłem, że same mapy odblokuje w taki stopniu Jednak ze względu na to, że to XboX 360, a niedługo premiera DLC na niego, śmiem twierdzić, że po prostu jakiś przeciek samego DLC Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ciekaw jestem ile to całe DLC będzie kosztować oj żeby nie było tak że po ukazaniu się DLC masowo na allegro pojawią się używki MW2 do sprzedania ... właśnie ściągam JUST CAUSE 2 demko Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja więcej niż 30zł raczej nie dam, chyba że dedyki wprowadzą Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ja tak samo gorzej jak będzie tak że jak nie będziesz mieć DLC to nie możesz grać w multi bo wersje nie zgodne Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 W to raczej wątpię, bo wyszłaby masa spraw w sądzie o to, że kupiło się produkt za xxx zł, i żeby po pół roku grać dalej trzeba kupić DLC, a o tym nikt nie wiedział Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Już doszedłem do 60lvl i odblokowałem F2000 (jeszcze gorsza broń od ACR ;/). Mam nadzieję że kałach będzie dużo lepszy Na razie to gram M16A4 i chyba ona jest najlepsza z odblokowanych. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ACR wymiata, z M16A4 nie zdejmiesz nikogo na bliskim dystansie, ja polecam P90 z szybkim ostrzałem BTW, wczoraj z P90 + RPG-7 na Skidrow na Wojnie Lądowej zrobiłem nowy rekord killstreak'a - 23 Do pięciu normalnie doszedłem, potem Predator i RPG, Harier, kilku normalnie i reszta z AC-130 (potem skończył się czas meczu, może bym nawet do 25 dociągnął) Staty miałem 28:3 Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 z M16A4 nie zdejmiesz nikogo na bliskim dystansie Ja jakoś zdejmuje i to z biodra P90 to też b. dobra broń Skosiłem paru Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts