mICh@eL 335 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 No ale jak Ci wyleci dwóch, to z trzystrzałowcem jest duży problem... ja z szybkostrzelnym P90 skoszę bez problemu, nawet n00b'ków z G18 w akimbo Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zmieniając temat - ktoś mówił, że w MW2 nie ma miotacza ognia http://img121.imageshack.us/img121/9004/iw4mp2010030522164683.th.png Co do poprzedniego wyczynu - oto screen http://img708.imageshack.us/img708/2751/iw4mp2010030521384176.th.png Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 da się na krótkim dystansie kogoś zdjąć z M16A4....dobrze trafiona jedna seria zabija (niekoniecznie head) ale z 2-3 osobami mógłby już być problem.... Już doszedłem do 60lvl i odblokowałem F2000 (jeszcze gorsza broń od ACR ;/). Mam nadzieję że kałach będzie dużo lepszy a więc....Kałach wymiata, M21 EBR rzeźni (chociaż ostatnio wolę chyba WA2000), a ACR...we wprawionych rękach robi ostry roz dziel.... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ACR wymiata, z M16A4 nie zdejmiesz nikogo na bliskim dystansie, ja polecam P90 z szybkim ostrzałem Ja predzej na bliskim skosze 3 z m16 niz z ACR ... poprostu trzeba szybciej naciskac myszke (a Roccat Kone pomaga ) ... A z p90 nie gram bo zakazane w CB Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A z p90 nie gram bo zakazane w CB Przecież tam gra się tylko na noże Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A z p90 nie gram bo zakazane w CB Przecież tam gra się tylko na noże Smiej sie smiej ale zaden powazny klan nie zagra z toba spara nie na CB Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Smiej sie smiej ale zaden powazny klan nie zagra z toba spara nie na CB Byłem w takim "poważnym" klanie, gdzie graliśmy na CB, w dodatku S&D... to już CS jest lepszy... rozumiem tarcze, tuby, perki i killstreaki jeszcze też... ale że p90 nie można Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Smiej sie smiej ale zaden powazny klan nie zagra z toba spara nie na CB Byłem w takim "poważnym" klanie, gdzie graliśmy na CB, w dodatku S&D... to już CS jest lepszy... rozumiem tarcze, tuby, perki i killstreaki jeszcze też... ale że p90 nie można również tego nie rozumiem...skoro tak to na prawdę lepiej wbić na jakąś "knife-arena" w CS'ie.... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przecież jak się gra w ligach itp. to tylko S&D się gra, no nieraz SAB ale to rzadko :> Na lepszych serwerach w CoD4 P90 jest zakazane i można bana zarobić - Weapon4N00Bs dlaczego nie wiem ale to pewnie ma coś wspólnego z szybkostrzelnością i dużymi obrażeniami I np. w CoD4 ProMod czy CoD5 ComMod jest i jakoś wszystkie klany to grają Na początku jak grałem na CM czy PM to też głupie mi się wydawało bo żadnych perków, parę broni itp. ale później zauważyłem że gra się lepiej, nie latają jacyś debile z granatnikami, czy "ninja" którzy nie wydają odgłosu przy chodzeniu Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przecież jak się gra w ligach itp. to tylko S&D się gra, no nieraz SAB ale to rzadko :> Na lepszych serwerach w CoD4 P90 jest zakazane i można bana zarobić - Weapon4N00Bs dlaczego nie wiem ale to pewnie ma coś wspólnego z szybkostrzelnością i dużymi obrażeniami I np. w CoD4 ProMod czy CoD5 ComMod jest i jakoś wszystkie klany to grają Na początku jak grałem na CM czy PM to też głupie mi się wydawało bo żadnych perków, parę broni itp. ale później zauważyłem że gra się lepiej, nie latają jacyś debile z granatnikami, czy "ninja" którzy nie wydają odgłosu przy chodzeniu Dokladnie ... a p90 w 4 zabronione bylo bo zaczynalo ostrzal wczesniej niz inne bronie z tego co wiem ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Administration VAC Hello, I am - przedstawiciel firmy Valve. Piszę do was o tym, że nasz system VAC2 uznano za pomocą oszukać programy na tym koncie, jednak utrata bazy danych ze względu na problemy w jednym z naszych serwerów, nie mamy możliwości sprawdzenia, czy użycie oszukać programy na tym koncie, czy nie. W związku z tym jeden z techników Zawór musi się znaleźć w dziennikach uwagę zapisy wprowadzenia innych programów lub ich braku. Prosimy, aby pozostawić to pole na czacie: 1) Zaloguj się do systemu Steam: 2) hasło do logowania: 3) E-Mail (dla listów z poparciem na wyniki testu): W przeciwnym razie, twoje konto zostanie zablokowane przez VAC2 system w ciągu 20 minut. dzis takie coś dostałem na steam wcześniej dodając do znajomych jakis VAC ... nigdy prze nigdy nie podawajcie swoich danych loginów haseł nr buta i czegoś tam innego... Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja właśnie kosze z RPG i nawet zdobyłem tytuł '' Wielkie bum! '' L86 LSW + RPG/Javelin i ostra jazda Już mam 66lvl. Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A mi sie PC posypal i mam tygodniowa przerwe ... juz sie boje jak bede gral po powrocie Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 być może nawet lepiej...często taka przerwa dobrze robi, toteż ja od tygodnia nie gram...bo mi szło fatalnie... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Moze na sobote PC bedzie xD ... No czasem pomaga ale raczej w wiekszosci nie najlepiej potem idzie i pewnie pare sparow mnie minelo Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kolejny screenik z gry: http://img101.imageshack.us/img101/9213/beztytuupxl.th.png Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 nieźle nieźle....też bym zarzucił screena, ale to do Karczmy i walnę potem edytę i będzie @dRUGs jak tam Winchester + FMJ pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jak tam Winchester + FMJ w akimbo Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jak tam Winchester + FMJ pozdro Jest niezły, potrafi zdjąć przeciwnika z jednego strzału Tylko szkoda że tylko dwa dodatki, które już odblokowałem w akimbo Oooo racja P.S: Jutro już będę miał 69lvl Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Winchester jest fajny, ale jak miał normalny (lamerki / n00Bowski ) zasięg....wtedy to była z nim jazda a co byś jeszcze chciał do tych dodatków tłumik do broni z XIX w czy może kolimator Cytuj Link to post Share on other sites
Cobesh 4 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 tłumik do broni z XIX w czy może kolimatorW COD WaW był kolimator Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 http://http//img12.imageshack.us/img12/8282/lagg.th.png po czym nastapil "lagg" i 'nie udalo sie nawiazac polaczenia z serwerem' ... Ale mialem ochote zaje*** Activision za ten IW.net Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 20:3 to nie taka tragedia, chyba, że miałeś AC-130/choppera Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 2 kille i IEM by bylo Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 tłumik do broni z XIX w czy może kolimatorW COD WaW był kolimator To nie był kolimator tylko zwykły celownik z "kropką" po środku Zobacz sobie jak wygląda kolimator @google Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts