Calculatingals 1 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dajecie radę siedząc w domach, czy już zaczynacie dostawać Pierre$ ? Bo ja chyba należę do tej drugiej grupy... mimo że specjalnie towarzyski nie jestem, więc teoretycznie przymusowa izolacja nie powinna mi tak dokuczać. W ostateczności zawsze można pogadać z psychologiem, no ale czy konsultacja online będzie równie wartościowa, co osobista wizyta? Śmiem powątpiewać... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ja z dwójką dzieci nie mogę narzekać na nudę Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Bardzo dobrze. Mieszkam sam i mam masę zainteresowań niewymagających wyjścia. Jedynie co to cyrk ze sklepami i zamknięcie jadłodajni. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A ja dopiero zobaczę od poniedziałku jak to jest . Z tym że mam masę zaległości i na nudę nie będę narzekał przez długi okres . Za to żona pracująca w domu już ma dosyć naszej córki Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Z lepszą połową należymy do domatorów, także nic strasznego. Gorzej, że nie możemy odwiedzać rodziców. Są starzy i schorowani, nie możemy ryzykować że im to świństwo podrzucimy (na rękach, ciuchach). Kontakt telefoniczny czy via Skype to jednak nie to samo Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Bez problemów, doskonałe samopoczucie. Czas poświęcam na porządki w domu, nadrabiam serialowe zaległości, mam również kilka książek z uniwersum Metro czekających na swoją kolej. Czeka mnie jeszcze czyszczenie wnętrza komputera... Jednak głównie wraz ze znajomymi (poprzez Teamspeak) walczę w EVE Online, Rainbow Six Siege, The Division 2, World of Warships... Na brak tytułów nie można narzekać, co chwilę jakaś promocja. Z minusów to oczywiście zakupy, które w obecnej chwili trwają bardzo długo ze względu na ograniczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Calculatingals 1 Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 No no, widzę że optymizm w narodzie nie gaśnie. Zobaczymy jak to będzie za rok takiego życia - bo mówią, że szczyt zachorowań w Polsce przypadnie na czerwiec... a potem jesienią spodziewane jest kolejne uderzenie epidemii! To wprawdzie najczarniejsze scenariusze, ale coś mi się wydaje że łącza ze specjalistami z https://spps.pl/poradnia-psychologiczna-spps/ mogą tego nie wytrzymać... Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Za rok to będziemy się z tego śmiać. Oczywiście nie wszyscy. Cytuj Link to post Share on other sites
Arthass 541 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Bez zmian. Taka sama depresja od 5 lat. I tak w sumie nie jestem typem społecznym, przynajmniej poza internetem. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Ogólnie to dostaję na łeb... Za dużo internetów i za dużo przeczytanych debilnych komentarzy, dzięki czemu człowiek staje się naocznym świadkiem, że 3/4 globu to debile 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Hmm od 2 tyg w domu z dwójką dzieci . Kolejne dwa tygodnie w domu z dwójką dzieci Firma niby nie pracuje ale co dziennie tel. od kierownika ,majstra ... od 9 marca szarpię się z eneą aby podłączyli/odebrali mi instalację 3 fazowa co dziennie wydzwaniam i piszę maile ... jak o scianę a niby ustawowo mają 14 dni na odbiór .. co ciekawe odbiory robi firma prywatna zewnętrza . Także ... nie qwa nie nudzę się .Szlak mnie trafia ale nie nudzę się Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 No no, widzę że optymizm w narodzie nie gaśnie. Zobaczymy jak to będzie za rok takiego życia - bo mówią, że szczyt zachorowań w Polsce przypadnie na czerwiec... a potem jesienią spodziewane jest kolejne uderzenie epidemii! To wprawdzie najczarniejsze scenariusze, ale coś mi się wydaje że łącza ze specjalistami z https://spps.pl/poradnia-psychologiczna-spps/ mogą tego nie wytrzymać... Naprawdę marna, wręcz żenująca próba reklamy... Coś mi się wydaje, że niewiele osób z tego skorzysta. A Tobie? Cytuj Link to post Share on other sites
porcelanowy_janusz 80 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Ehh... jeszcze ta pogoda... Ile ja bym dał żeby przy takiej pogodzie siedzieć na stadionie, oglądając meczyk i do tego popijając piwkiem 3%. Grunt, że zimne Z nudów, zacząłem ostatnio oglądać kilkugodzinny poradnik obsługi VCDS i aż zamówiłem kabel - przynajmniej coś pożytecznego Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Ja tam się czuję dobrze: Cytuj Link to post Share on other sites
mgcflv 4226 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Ja dziś na rowerku 36 kilometrów zrobiłem, więc jest stabilnie i OK. Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 U mnie to norma, czy korona-wirus czy bez wirusów 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 jak ja bym chciał posiedzieć w domu Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Mi firma jeszcze działa więc jak na razie pracuję, tyle że robota wykonana w 2h a resztę spędzam na rozwijaniu swoich zainteresowań Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 U mnie tak samo , urlop już prawie rozplanowany był na nadrobienie zaległości z kilku lat i dalej pracuje 6 dni w tygodniu . Chciał bym posiedzieć w domu , ale w tej sytuacji się cieszę że mam pracę . Choć nie wiem jak długo jeszcze . Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2282 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Póki jest praca jest zabawa.. Ci którzy stracili pracę, mają rodziny na utrzymaniu, mają nóż na gardle.. Większy niż ten caly wirus.. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Poza tym, że kręgosłup mnie zdążył rozboleć od ciągłego siedzenia przy kompie, to da się wytrzymać. W sumie to nigdy nie byłem jakoś specjalnie aktywny towarzysko, więc jakiegoś wielkiego problemu tu nie ma. Nie mam nikogo na utrzymaniu, jestem w sytuacji o tyle komfortowej, że póki co nie dokucza mi jakoś mocno brak hajsu - na żarcie i podstawowe potrzeby mi starczy tyle co mam, więc daję radę. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja z kolei we krwi mam co weekendowe pójście w miasto w piątek i sobotę i jest ciężko Cytuj Link to post Share on other sites
mgcflv 4226 Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Żebyście odetchnęli jutro wkleję Wam zdjęcie lasu od środka bo widzę, że daliście pozamykać się w domach xD Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Żebyście odetchnęli jutro wkleję Wam zdjęcie lasu od środka bo widzę, że daliście pozamykać się w domach xD Idź to napisz ludziom, którym ktoś umarł na SARS CoV Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Dokładnie! Praktycznie każdy zna/znał jakąś ofiarę wypadku drogowego. A oni dalej jeżdżą tymi samochodami. Po pierdoły typu sklep czy praca. Życie ludzkie ważniejsze niż zbędny luksus. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez MiK Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts