Popularne posty Kubuś73 8917 Napisano 9 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Witam forumowiczów, ostatnio kupiłem najlepszy telefon dostępny na rynku oraz najlepsze suplementy. Pozdrawiam Liczę na plusiki oraz łapki w górę jeśli zbiore ich minimum 20 do 23 to wrzucę jeszcze dzisiaj moje zakupy z biedronki na które zaraz idę 7 1 3 2 4 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 @Kubuś73 mam nadzieje ze kupiłeś w biedronce trochę pomidorów ,marchewki , sałaty ,banany , ..... będziesz miał więcej witamin niż z tej chemii w kapsułkach . 2 3 Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 14 godzin temu, QubaKpl napisał: dziękuje bardzo zadowolony jestem Napiszesz coś więcej? Jak prowadzenie, silnik, wyposażenie, jakość wnętrza, i inne rzeczy? Porównywałeś go z jakimiś innymi samochodami przed zakupem? Cytuj Link to post Share on other sites
QubaKpl 1842 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 (edytowane) 3 godziny temu, adi777 napisał: Napiszesz coś więcej? Jak prowadzenie, silnik, wyposażenie, jakość wnętrza, i inne rzeczy? Porównywałeś go z jakimiś innymi samochodami przed zakupem? zastanawiałem się mocno nad lexus is który wizualnie mi się podobał i podoba bardziej od infiniti ale... oferuje zdecydowanie mniej a i jest droższy o 15.000zł. Infiniti ma zdecydowanie więcej bajerów typu - kamery 360stopni i system bezpieczeństwa z nim związany, zdecydowanie wygodniejsze fotele (chyba najwygodniejsze w jakich siedziałem ), światła skrętne ledowe które biją te lexusowskie, lepszą dynamikę i spalanie w stosunku do 200t. Jakość wnętrza jest rewelacyjna, naturalne skóry, każdy plastik miękki a aluminium prawdziwe aluminium. Jest dużo detali guziki, manetki wszystko działa z miłym skokiem i jest dopracowane. Wygłuszenie też jest spoko. Prowadzi się bardzo dobrze, można poszaleć, zdecydowanie jest bardziej sprężysty i sportowy niż kanapowy jakby się mogło wydawać Edytowane 10 Października 2021 przez QubaKpl Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 5 godzin temu, raiders napisał: @Kubuś73 mam nadzieje ze kupiłeś w biedronce trochę pomidorów ,marchewki , sałaty ,banany , ..... będziesz miał więcej witamin niż z tej chemii w kapsułkach . Szczerze nie przepadam za jedzeniem wolę alkohol plus chemię w kapsułkach 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 12:09, FeX napisał: Orfeusze też nie dały rady. Które? 1 godzinę temu, QubaKpl napisał: lepszą dynamikę Nie myślałeś o najmocniejszej wersji? Co od wnętrza, to ja z kolei gdzieś czytałem, że właśnie średnio z jakością. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6356 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 @adi777 HE90Tych nowych HE1 z płyty nagrobnej nie było mi dane posłuchać. Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 11 minut temu, FeX napisał: HE90 Czyli wrażenia takie sobie? Cytuj Link to post Share on other sites
QubaKpl 1842 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Godzinę temu, adi777 napisał: Które? Nie myślałeś o najmocniejszej wersji? Co od wnętrza, to ja z kolei gdzieś czytałem, że właśnie średnio z jakością. jest zdecydowanie lepiej jak w lexusie is co do mocniejszej wersji za mały budżet na wersje z S Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Kurczę, wierzę Ci, ale skąd te wręcz mega konkurencyjne ceny Infinity? Gdzieś musi być haczyk Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Revenant 1170 Napisano 10 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Października 2021 10 5 Cytuj Link to post Share on other sites
QubaKpl 1842 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 1 minutę temu, adi777 napisał: Kurczę, wierzę Ci, ale skąd te wręcz mega konkurencyjne ceny Infinity? Gdzieś musi być haczyk lexus nadal istnieje w EU dodatkowo jest prostszy jeśli chodzi o elektronike w infie masz system DAS i mase innych systemów, które gdyby by wysiadły lepiej nie myśleć Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 4 minuty temu, QubaKpl napisał: lexus nadal istnieje w EU dodatkowo jest prostszy jeśli chodzi o elektronike w infie masz system DAS i mase innych systemów, które gdyby by wysiadły lepiej nie myśleć Model Q60 też ładny, jak dla mnie ma ładniejszy tył od Q50, wyglądający bardziej sportowo, dynamiczniej, ale brzydszy przód. Chyba idealne byłoby połączenie przodu Q50 i tyłu Q60 A co do Lexusa, to ten model będę miał na oku w niedalekiej przyszłości: Podobno przeciętnie jeździ, ale to się zobaczy Cytuj Link to post Share on other sites
QubaKpl 1842 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 39 minut temu, adi777 napisał: Model Q60 też ładny, jak dla mnie ma ładniejszy tył od Q50, wyglądający bardziej sportowo, dynamiczniej, ale brzydszy przód. Chyba idealne byłoby połączenie przodu Q50 i tyłu Q60 A co do Lexusa, to ten model będę miał na oku w niedalekiej przyszłości: Podobno przeciętnie jeździ, ale to się zobaczy rc to moje największe marzenie ale może kiedyś mi się uda Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, QubaKpl napisał: rc to moje największe marzenie No proszę Nie siedziałem w nim, nie jeździłem, ale z widzianych przeze mnie materiałów na temat tego auta, to ma w zasadzie wszystko, czego oczekiwałbym. Wygląd zewnętrzny i wewnętrzny, dobre osiągi, fajny dźwięk silnika, dobre materiały i wykończenie, pewien oldschool - głównie silnik, ale także wnętrze - powiedziałbym, że zrobione w idealnych proporcjach, bo ani zbyt nowoczesne - wielkie ekrany, a z drugiej na pewno nie staroświeckie. Edytowane 10 Października 2021 przez adi777 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 @Szarik masz postacie w D2R po ostatnim wywaleniu serwera? Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty FeX 6356 Napisano 11 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 11 Października 2021 19 godzin temu, adi777 napisał: Czyli wrażenia takie sobie? Ogólnie wrażenia dobre, ale po legendzie często uznawanej za the best of the best oczekiwałem więcej. Słuchałem tego na AVS 2015 setup był taki: HE90 z dedykowanym wzmacniaczem, Accuphase DP-900/DC-901 do tego jakieś kosmiczne kable zasilające za cenę auta. Chyba można mieć oczekiwania po sprzęcie za te piniendze. Miałem raptem 2 bilety po 10 minut, więc za długo nie słuchałem. Przeleciałem moją CD-Audio z przekrojem gatunkowym trance, techno, hip-hop, muzyka filmowa (głownie Zimmera), rock, klasyka i inne. Po tym odsłuchu lekki zawód, bo szukałem w tamtym czasie coraz lepszego sprzętu i jak posłuchałem tego naj to się okazało, że w gatunkach mi najbliższych tj. elektronicznych znałem już przyjemniejsze słuchawki W tych słuchawkach jednak liczy się coś więcej, mają inny przekaz, instrumentalne utwory, klasyczne grają super. Do tego one mają wartość kolekcjonerską, bo ilość sztuk na rynku jest niewielka, a ich wykonanie naprawdę wysokiej klasy. Nigdy nie zapomnę wzroku tych wszystkich audiofili, stojących obok kiedy ja z kieszeni wyciągam płytę CD OMEGA z foliówki śniadaniowej i pakuję do odtwarzacza z transportem za 150k Potem kolejne ciosy w postaci muzyki trance, techno, hip-hop, dobrze się bawiłem xD EDIT: Cena mi się podoba, potestujemy. https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/corsair-sluchawki-corsair-hs50-pro-stereo-ziel-.bhtml 7 1 4 Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 (edytowane) 9 godzin temu, FeX napisał: odtwarzacza z transportem za 150k Porypane są te ceny w audio. Jasne, ktoś może powiedzieć - ale Ferrari też dużo kosztuje, więc dlaczego sprzęt audio miałby nie, skoro jest najwyżej pozycjonowany w danej firmie, ale czasami to naprawdę przeginka. Tak na marginesie, mi się już słuchawki przejadły, zdecydowanie wolę prezentację dźwięku z kolumn. Być może kiedyś sprawię sobie jakiś zajebiaszczy zestaw słuchawkowy, ale najpierw konkretne kolumny. Edytowane 11 Października 2021 przez adi777 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 10 godzin temu, FeX napisał: Cena mi się podoba, potestujemy. https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/corsair-sluchawki-corsair-hs50-pro-stereo-ziel-.bhtml Kupiłem na jakimś wyjeździe do timsów, żona zabrała do pracy też do konferencji. Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 5 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 W dniu 10.10.2021 o 19:47, Krzysko napisał: @Szarik masz postacie w D2R po ostatnim wywaleniu serwera? Nie sprawdzałem jeszcze ale słyszałem, że graczom wyparowały postacie Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 12 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Października 2021 (edytowane) Pokusiłem się o inteligentne gniazdko. Głównie dla pomiaru poboru energii w skali miesiąca jak i do czasowego wyłączania. Przede wszystkim nie zajmuje wiele miejsca. Mam miernik co prawda, ale to duży kloc i nie da się wszędzie użyć. Na promo w ME za 35zł. Edytowane 12 Października 2021 przez CrisPell 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Halny 793 Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 @UP też chce to kupić do monitoringu szafy rack, daj znać jak się sprawdza. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Lampka i kinkiet dla juniora, jeszcze parę rzeczy do dvb-t i pamiątki OCZ Gold i Kingston (brakowało do smarta ) 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Halny napisał: też chce to kupić do monitoringu szafy rack, daj znać jak się sprawdza. To zależy jak pobór ma ta szafa bo nic więcej jak 2kW to jak bym tam nie podpinał. Edytowane 13 Października 2021 przez pendzel_3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts