Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Same hamowania ale dalej pokazuje, że wielosezon to tylko do miejskich bzyczków (IMO).

Faktycznie nie wygląda to tutaj zbyt dobrze. Jednak kilka dobrych metrów różnicy. Ja oglądałem jakiś test autobilda i chyba to:

https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-Auto-Bild-All-Season-Tyre-Test.htm

Generalnie w porownaniu do uniroyala rainexpert te CC u małży sprawują się świetnie. 

Pierwszy zakup (opłacony) związany z VR    Dwupak dodatkowych elementów które dotykają twarzy. Przy większej imprezie jednak wskazany dodatek. Na wysyłkę gogli niestety trochę poczekam...

Polecam kupić na imprezy silikonową nakładkę na gogle ;) Przetrzesz szmatką z alkoholem i następny może grać, a po nie trzeba niczego prać czy dodatkowo czyścić. 

Czemu wybrałeś Micheliny, a nie Bridgestony? Też mam CrossClimate i po ponad 160 tys. pora na wymianę, ale zastanawiam się nad innymi.

Nie ma chyba Bridgeston-ów all season w moim nominalnym rozmiarze

Zastanawiałem się jeszcze nad Conti AllSesonContact lub GoodYear 4season.

Z Goodyerami miałem słabe doświadczenia z przeszłości, a Micheliny CC znałem i były całkiem OK

i przekonało mnie to https://www.youtube.com/watch?v=pe-gkTCOs7E&t=243s

Tu w GLK do "babskiej" jazdy z 4x4 spokojnie wystarczą

Edytowane przez wrzesi0

AIO CoolerMaster do Ryzena 3600. Zakładanie tego w pojedynkę to wyzwanie nie lada ;). Ale się udało . Chłodzenie sztosik. I takie Ramy 3733mhz Cl17. Już je podkręciłem na 3800mhz z synchronicznym IF 1900mhz. CL pozostało bez zmian. W stosunku do poprzedników goodrama 3600 mhz Cl17 widać lekką poprawę w FPS około 5 dodatkowo. Kosztowało mnie to nic po sprzedaży goodramów.68eaadcdf729fe1c419236954260a2fb.jpg8522d6c5f1392bb980defd83eed4d7a0.jpg

• Popieram 9

Jako, że mój Xiaomi Redmi Note 4 zaczął dogorywać (chociaż jest mi go bardzo szkoda, fajny telefonik) musiałem zacząć się rozglądać za czymś nowym, a że nigdy nie miałem iPhone'a to wybrałem sobie pierwszy produkt z nadgryzionym jabłuszkiem. Zobaczymy jak się będzie sprawował, najwyżej sprzedam. Dzięki kubbak za rady.

Apple iPhone 11 128 Gb

Ja tez nigdy nie miałem Iphone i tez jakiś czas temu kupiłem 11, jest jak dla mnie zaj*** sprzętem , warto jednak zaopatrzyć sie w ochronę ekranu bo rysuje sie od patrzenia na niego 

• Popieram 3

Ja tez nigdy nie miałem Iphone i tez jakiś czas temu kupiłem 11, jest jak dla mnie zaj*** sprzętem , warto jednak zaopatrzyć sie w ochronę ekranu bo rysuje sie od patrzenia na niego 

Dzięki, właśnie szukam czegoś. Koleżanka poleciła szkło hartowane kupić. Jeszcze nad jakimś etui muszę się obejrzeć.

Fan swap na Noctua NF-P14s redux 1200 PWM + Kołki antywibracyjne Noctua NA-SAV4

Trochę wcześniej doszedł HyperX Impact DDR4 SODIMM 16GB 2400MHz CL14 (HX424S14IB/16). 

No i oczywiście co zrobić jak zmieniasz wentylator na wolniejszy, a nie masz jak założyć większego radiatora?
Przyklej radiatory do radiatora  :wariat:

Wcześnie wentylator na najniższym progu obrotowym 660rpm, był równie głośny co Sharp KC-D60EUW na najniższym trybie (to ciche nie jest)

No i teraz ładniej wygląda z szarym wentylatorem... 

20200822-200346.jpg

• Popieram 7