bialyboski 5351 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) plusa dałem... ale... dlaczego? nigdy mnie nie zawiódł, a 11 jest naprawdę szybka. poza tym bankowo nie jest ona problemem w tym przypadku. w pracy też mam IE i nie ma żadnego problemu. proszę o poważne odpowiedzi poważnie?? nikt?? panowie i panie! naprawdę nie ma nikt pomysłu?? jeszcze raz dokładny opis problemu: -naciskam "dodaj zdjęcie", link, cytat itp. -wybieram zawartość i wklejam link i.. -... przycisk "ok" i "anuluj" stają się nieaktywne, pokazuje mi się tylko krzyżyk (taki to "przeciągnij" okienko), nie mogę nawet zamknąć okienka dialogowego na stronie. -pomaga tylko F5 generalnie nie mogę zrobić nic oprócz pisania (pewnie niektórzy się cieszą ). aaaaa i emotek też nie mogę dodawać... proszę o pomoc Edytowane 24 Marca 2014 przez bialyboski Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Sprawdzałeś inną przeglądarkę? Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 sprawdzałem i jest ok. ale nie używam nic innego niż IE, którą sobie bardzo cenię... tylko proszę, nie mów, żebym nie używał IE bo to nie jest rozwiązaniem problemu. teraz jestem w pracy na IE i wszystko hula jak ta lala Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Przykro mi bardzo, czas zmienić IE na coś lepszego Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 nie jest to kwestia jakiegoś ustawienia? nawet jak wyłączę całkowicie avasta i firewall'a to nie rozwiązuje to problemu, a tak jak już wspomniałem w pracy ma IE i jest ok. co Wy tak z tym IE "hejcicie"? Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Za szybkosc, komfort, takie cuda jak u Cb i kilka nieladnych praktyk MS. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wirher 112 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 @up - nie lepiej skorzystać np. z aplikacji Tapatalk, w/g mnie wygodniejsze. Ale to nie jest rozwiązanie problemu. Zresztą nie lubię bawić się w tysiąc aplikacji, każda do czego innego. Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 wszystko spoko ale to nadal nie rozwiązuje mojego problemu również... to się nazywa pójście na łatwiznę. musi być "coś", co powoduje, że na jednym kompie chodzi, na drugim - nie Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Sam napisałeś , że na innych jest ok tak więc nie jest to wina forum a właśnie działania przeglądarki na Twoim PC. Tutaj jest odpowiedni dział - http://forum.benchmark.pl/forum/13-internet-sieci-komputerowe-bezpieczeństwo/ choć myślę , że każdy tam powie Ci to co ja Cytuj Link to post Share on other sites
wirher 112 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 wszystko spoko ale to nadal nie rozwiązuje mojego problemu również... to się nazywa pójście na łatwiznę. musi być "coś", co powoduje, że na jednym kompie chodzi, na drugim - nie Nie upieraj się tak na tego explorera. Zmień przeglądarkę, a jeszcze nam kiedyś podziękujesz. Nie bez powodu IE ma tak strasznie złą opinię. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 używałem firefoxa, ale za każdą aktualizacją było coś nie tak. używałem chrome, ale nigdy nie byłem do końca pewny, "kto i na co patrzy" (brak zaufania). w pracy mam ie i jest ok. tylko u mnie jest coś nie tak. świeży system, świeże aktualizacje, windę też mocno za mordę trzymam żeby nie rozpasała się, więc jest to kwestia jakiegoś ustawienia, ptaszka w jakimś kwadraciku... Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ale nigdy nie byłem do końca pewny, "kto i na co patrzy" (brak zaufania) Jeśli ktoś na coś patrzy to większe prawdopodobieństwo stoi tutaj raczej po stronie MS a nie Google. Chociaż jak tak bardzo chcesz to opcje internetowe --->zaawansowane--->resetuj. PS: Taki obrazek znaleziony w sieci ale doskonale obrazuje sytuację. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 pierwsze co zrobilem... Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiem placki 37 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Rozumiem, że tu zgłasza się błędy, więc tada: Niewielka możliwość edycji posta/jej brak oraz niesformatowany tekst (chyba tak to się określa ) http://i57.tinypic.com/1690siu.pnghttp://i61.tinypic.com/280i3qq.png Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie załadował Ci się pełny edytor. Jesteś pewien, że żadne wtyczki nie blokują niektórych skryptów forum? Sprawdzałeś na innych przeglądarkach/trybie bez dodatków? Cytuj Link to post Share on other sites
Lubiem placki 37 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzień przed zgłoszeniem tego błędu wszystko było ok. Wczoraj przez 30 minut nie mogło mi się załadować forum, potem wszystko już działało dobrze i na razie nadal działa, jakby coś się działo dalej to napiszę. Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) http://forum.benchmark.pl/topic/125536-wymiana-gtx-570-na-co%C5%9B-lepszego-bud%C5%BCet-kolo-1300z%C5%82/ W zasadzie czytać od postu 6, wytłumaczenie problemu od 8. Na szybko, u mnie i simon96, jego post nr 6 jest ucięty a taki kyubi13231 widzi go cały. Aktualnie używam firefoxa v28. Dodam jeszcze żeby było weselej, w poście nr 9 widzę zacytowany cały post 6. Dzisiaj rano miałem ten sam problem co kolega Lubiem placki, tyle że na telefonie z WP8. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez MasterBarti Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Coś się dzieje niedobrego z serwerem, moglibyście to ogarnąć? Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Czy admin mógłby dać jakieś oficjalne info na temat błędów 500 i 503 występujących ostatnio bardzo często? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Po co ma robić to admin skoro moderacja już wyjaśniła co i jak? Komputronik obiecał własny serwer - stay tuned. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Komputronik obiecał własny serwer - stay tuned. Kiedyś jeden jegomość obiecał każdemu w kraju 100 milionów , a następny obniżenie podatków a jak wyszło ? Nie wierzę w w obietnice jak nie zobaczę Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Na chwilę obecną wiemy tyle, że ludzie władni szukają przyczyny i rozwiązania, oraz to że mają już dobrego kandydata na winowajcę. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Poprawa działania serwerów jest w chwili obecnej sprawą priorytetową. W najbliższych dniach może być lepiej lub gorzej, ale jest to absolutnie pewne, że wszystkie problemy znikną tak szybko jak to możliwe PS. Gdyby ktoś miał problemy z logowaniem na swoje konto, to zapraszam do tej informacji: http://forum.benchmark.pl/topic/70762-log-zmian-forum-benchmarkpl/?p=1419530 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 mają już dobrego kandydata na winowajcę Ja bardzo jestem ciekawy, co było (jest) tym wąskim gardłem? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
send1221 6 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Niesety nie działają mi powiadomienia na forum, muszę ręcznie sprawdzać postępy tematów... Mam włączone ciasta itd. na innych forach działa mi bez problemu. Mogę liczyć na jakąś pomoc? Z góry wielkie dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts