Gość DANNY__79 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Minęły prawie 4 godziny a zdjęć nadal nie ma. O co chodzi ? ... Istotnie gubi linki do grafik w momencie wprowadzenia jakiś zmian w profilu (niekoniecznie stronie o mnie) - trzeba grafiki podlinkować ponownie Brak grafiki http://forum.benchma...utbox/shout.png, widocznej ... Z tego co widzę, jest - problemem jest błędne wyświetlanie tego "dymka" przez niektóre przeglądarki (np IE9 x64) E 29.01: Po update .2 kompletnie siadła edycja w "o mnie" - nie można zatwierdzić żadnych zmian (przynajmniej w tej grupie). 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 U mnie ponownie profil bez możliwości wylogowania, ciągle jest zalogowany. Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Gdzie jest post, który napisałem tu wczoraj? Czyżby po dziwnych "reklamach", niemożności zapisania zmian na stronie profilu teraz doszły problemy ze "znikającymi" postami? Powtórzę więc: Po update .2 kompletnie siadła edycja w "o mnie" - nie można zatwierdzić żadnych zmian (przynajmniej w tej grupie). Czy już coś zrobiono w tej sprawie? Edytowane 30 Stycznia 2013 przez currahee Cytuj Link to post Share on other sites
Ationx 129 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Co Wy za jakieś badziewne reklamy tutaj wrzucacie? Już trzeci raz w ciągu kilku dni jak wszedłem na forum to wyskoczyła mi reklama na pół ekranu, kliknąłem krzyżyk, żeby zamknąć to avast mi ją zablokował bo jakiś koń trojański czy coś. O co lata? Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ostatnimi czasy wielu userów właśnie na te reklamy się uskarża. Nigdy nie wyskoczyła mi na forum ani jedna reklama a nie używam adblockerów. Albo to jakiś popularny wirusik albo coś jest nie tak. Cytuj Link to post Share on other sites
amb00 46 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Rzeczywiście to może być wirus, a mi jeszcze pojawiła się ta strona: http://images47.fotosik.pl/1702/440db93bce7f5b2e.png Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To już może trochę czepialstwo, ale przetłumaczenie tego zajmie ~5 minut. Przyjemniej by to wyglądało, gdyby w cytacie zamiast "Jan" był "Sty", "Feb" - "Lut" itd. Gotowe Witam, mam problem z forum: Klikając w "Nowe posty" na górze ekranu i wybierając z lewego menu "Tematy, w których uczestniczyłem" lub "Tematy, które rozpocząłem" otrzymuje błąd jak na zrzucie poniżej: Błędu powinno już nie być. Po update .2 kompletnie siadła edycja w "o mnie" - nie można zatwierdzić żadnych zmian (przynajmniej w tej grupie). Edycja O mnie powinna już działać poprawnie. U mnie ponownie profil bez możliwości wylogowania, ciągle jest zalogowany. Błąd ten jest zgłoszony do IPB i oznaczony jako priorytetowy, więc powinien zniknąć w następnej wersji. Rzeczywiście to może być wirus, a mi jeszcze pojawiła się ta strona: Problem usunięty. Powodem była luka w IP.Board Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ale problem z ankietami nadal występuje, cały czas pokazuje że temat jest nieprzeczytany. Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ja znowu o TapaTalk, dzisiaj zauważyłem, że zaczęło to śmigać jednak nie można odpisywać na posty. Mam nadzieję, że Panowie nad tym jeszcze popracujecie Cytuj Link to post Share on other sites
kabak 1991 63 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Czy poczyniono kroki w stosunku do błędu z linkami, o którym pisałem? Wciąż nie chcę dodawać linków, ponieważ nie chce mi się co krok edytować profilu i sygnatury. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Chciałbym zgłosić mały lecz bardzo irytujący problem - nie można wkleić linków z poziomu telefonu używając edytora czy to do szybkiej odp czy pełnego. Zarówno na standardowej wersji jak i mobilnej. Z góry dzięki za naprawę problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 na iPhone nie mam problemu Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A ja mam taki oto problem ;/ http://zapodaj.net/images/35e78a8106b9e.png Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A ja mam taki oto problem ;/ http://forum.benchmark.pl/topic/73616-nie-mo%C5%BCna-zapisa%C4%87-sygnatury/ Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18783 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 @up Rozmawiałem o tym z TS. Oto jego odpowiedź : A z sygnaturami czekam na łatkę, nic nie przyśpieszę. Narobili bugów, to muszę ja połatać Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Sprawa czysto kosmetyczna, ale podejrzewam jakieś nieczyste eksperymenty na mojej osobie, czyli... jest warn ale go nie ma. Zauważyłem dziś rano, posty pisane bez problemu - nie było dotychczasowej wstawki o zapoznaniu się z warnem, tylko zwyczajnie spostrzegłem to co zakreśliłem na czerwono. http://i49.tinypic.com/jsbtr4.jpg Odkopuję, bo wróciło. 15 dnia każdego miesiąca, wraca ten nieszczęsny, usuwany punkt ostrzeżenia. Musi być jakiś błąd wszyty głębiej - warto by zerknąć, jak będzie trochę czasu. Wpadłem na pomysł - może mi tego nie usuwajcie, niech samo zniknie terminowo za miesiąc, bo jak tak ma znowu wracać i wracać to szkoda zachodu. Edytowane 15 Lutego 2013 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nie wiem o co chodzi z tymi sygnaturami Mam jedną linijkę tekstu + spoiler. Chcąc ją edytować wyskakuje mi, że max 5 linijek. Przecież nie mam więcej niż 5 linijek!!! Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Gdzieś ktoś mówił, że linijki wewnątrz spoilera też są wliczane. Ale nie wiem czy to nadal obowiązuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Eee to jakim cudem ja miałbym tyle linijek Patrz moja sygna. Tam jest więcej niż 5 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 What? Wcześniej nie było problemu z zapisaniem kilkunastu linijek w spoilerze ;/ Już przesada z tymi sygnaturami ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Powinno to być weryfikowane przez moderatorów, czy jest do 5 linijek, a nie powierzać to jakiemuś ułomnemu skryptowi IPB Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Przy przeglądaniu forum przez Opera Mobile często pojawia się okienko pobierania pliku np. PWndkOHsnSx.swf. Spotkał się ktoś z czymś takim? Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam Wcięło mi gdzieś ShoutBox, dajcie małe info żeby wsio wróciło. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Można go zwinąć. Prawy górny róg, na górnej belce shoutboxa. Jeśli dalej nie ma może zablokowałeś jakimś dodatkiem do reklam albo dostałeś bana na shouta? Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nic nie daje, w ustawieniach coś próbowałem zmienić i odświeżyłem stronę i już kompletnie SB nie było. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts