darkatraz 884 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Imageshack tak ma jak wstawiasz link nie ten co trzeba. Link kopiujesz typowo do zdjęcia który ukazuje ci foto w pełnej krasie. Jak odkop to sorki. Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) ce****ący kolega napisał cech*jący to mu wstawiło gwiazdki, jakby użył wyrazu powszechnie uważanego za niecenzuralny Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Arlekin Cytuj Link to post Share on other sites
rafalzi 1 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Jakiś czas temu zarejestrowałem się na benchmarku z nickiem rafalzi na maila rflz(..)i@gmail.com Ostatnio pojawił się problem z logowaniem. Chciałem odzyskać hasło - w opcji "resetuj hasło" należy wpisać nick lub mail. Działało tylko po nicku, ale nie dostawałem maila. Nic dziwnego, bo kiedy próbowłem wpisać maila nie rozpoznawało go, chociaż link aktywacyjny na mailu mam i nie zmieniałem w międzyczasie adresu dla tego konta. Żeby napisać o moim problemie zarejestrowałem dziś kolejne konto rflzan , dla próby na tym samym mailu. Adres przeszedł, aktywowałem konto, zalogowałem się i tu szok - jestem zalogowany na stare konto (rafalzi) logując się na nowe (rflzan)! Dotyczy to tylko forum, bo na portalu jestem zalogowany jako rflzan. WTF? Chciałbym zostać przy tym nicku, ale może mi ktoś wyjaśnić co właściwie zaszło? Edytowane 19 Lutego 2014 przez rafalzi Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 witam Wszystkich! są 2 takie tematy, więc mam nadzieję, że wybrałem dobry. problem chyba z kategorii tych mniejszych. dotyczy wklejania zdjęć. o ile (tak mi się wydaje) robię wszystko ok, to w momencie kliknięcia "ok" lub entera, okienko z wklejonym adresem zamarza. w sumie to zamarza cała strona i tylko F5 pozostaje. nie jest to problem przeglądarki ani sprzętu. pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17826 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Próbowałeś w/g takiego sposobu ? Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 pewnie. dalej to samo. nawet nie ma animacji jak klikam ok Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17826 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 U mnie działa bez problemu (Firefox). Może użyj innej przeglądarki, innego serwera plików... Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) ja zawsze wierny IE. nigdy nie było problemu. zazwyczaj używam VPX i fotosik... użyłem każdego z tych co podałeś. dalej lipa... problem występuje od wczoraj. u mnie żadnych zmian programowych i sprzętowych. edit: pytanie z kategorii trochę amatorskich hehehe: są jakieś ustawienia internetowe blokujące dodawanie zdjęć? w domu nagle przestało działać mi dodawanie zdjęć, w pracy jest ok. dom - IE, praca - Firefox ( ) java ok, flash ok. nic mi już nie przychodzi do głowy... pewno jakaś pierdoła i jak się dowiem to parsknę śmiechem, że to przeoczyłem... Edytowane 24 Lutego 2014 przez bialyboski Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17826 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Próbowałeś resetować ustawienia IE ? click Masz jakąś wtyczkę blokującą reklamy lub coś w tym stylu ? Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 próbowałem, bez zmian. wtyczek żadnych nie używam. na innych forach nie mam tego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Wie ktoś może co może być przyczyną takiego błędu strony na laptopie? Dodam, że na PC jest wszystko ok. http://i.imgur.com/dUuT4cA.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 1. Może strona się przycięła, spróbuj w innym momencie. 2. Przeczyść temp, cookies, sprawdź w trybie prywatnym. 3. Jak dalej to samo, sprawdź zainstalowane dodatki, zacznij od wyłączenia AdBlocka testowo (może jakiś nadgorliwy filtr) 4. Wyłączenie nic nie daje? Inna przeglądarka, ta sama przeglądarka w trybie bez żadnych dodatków? 5. Jak nie to format C: Daj znać czy coś z tego coś zmieniło Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 1. Mam tak cały czas, tylko na laptopie (chrome jest podłączony do tego samego konta i synchronizowany). 2. Wyczyściłem, incognito - to samo. 3. Wyłączyłem wszystkie dodatki - nic. 4. No i tutaj sorry, że tak długo, czekałem aż IE się włączy, po jakiś trudach w końcu udało mi się zalogować - nawet działa ;D 5, Pls no Dodam, że klikając na ikonkę aktualizacji na stronę głównej forum przechodzę od razu do panelu kontrolnego (zapisane powiadomienia), a nie rozwija mi się lista. Dopiero jak otworzę jakiś wątek na forum dzieje się powyższe. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A jaki jest adres tego obrazka, którego błąd ładowania tam się wyświetla? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) http://forum.benchmark.pl/topic/70758-b%C5%82%C4%99dy-i-problemy-z-forum-benchmarkpl/undefined Dodam też TAKIEGO kwiatka przy próbie edycji. Poprawie włącza się raz na pięć. Również tylko na laptopie. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie wiem. Musisz mieć jakiś syf zainstalowany. Jakiś toolbar, dodatek, wtyczkę, nie wiem Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Nie mam, lapek w miarę nowy, w sumie mało co na nim mam. Służy my jako uczelniano-łóżkowa wersja peceta, więc nie wiem o co może chodzić... Co do rozszerzeń to mam tylko adblocka i youtubecenter, żadnych dodatkowych wtyczek, syfu też brak... No właśnie ja też nie wiem xd Edytowane 27 Lutego 2014 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
januszmk 6 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 http://forum.benchmark.pl/topic/70758-b%C5%82%C4%99dy-i-problemy-z-forum-benchmarkpl/undefined Dodam też TAKIEGO kwiatka przy próbie edycji. Poprawie włącza się raz na pięć. Również tylko na laptopie. to ja dorzucę od siebie: - masz aktualnego chroma? - odpal konsole javascript (shift+ctrl+j) i zobacz czy tam sypie jakimiś błędami podczas ładowania tych stron gdzie masz problemy Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) to ja dorzucę od siebie: - masz aktualnego chroma? - odpal konsole javascript (shift+ctrl+j) i zobacz czy tam sypie jakimiś błędami podczas ładowania tych stron gdzie masz problemy Chrome aktualny (Wersja 33.0.1750.117 m) Wyniki javascript: http://imgur.com/a/ChVkt Edytowane 1 Marca 2014 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dziś po raz piaty poprosiłem o usnunięcie konta. Jest ono usuwane od połowy listopada 2013r. Słaba wizja Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5521 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Każe Ci ktoś tu wchodzić? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Nie lubie niezakończonych spraw. Mam prawo do usnunięcia konta więc o to proszę administrację od jakiegoś czasu i to słabo działa. Jest to ewidentny problem w funkcjonowaniu serwisu/forum a tego dotyczy ten temat. Chyba, że konto jest dożywotnie ale takiej informacji nigdzie nie znalazłem Edytowane 17 Marca 2014 przez Kotecek Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Wypelniasz formularz czy wysyłasz pm'a do TSa? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 1xPW doTS i 4x formularz do administracji. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Widocznie nikt nie chce mieć już z tobą do czynienia 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts