Skocz do zawartości

Błędy i problemy z Forum Benchmark.pl

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...

Przy wysyłaniu PMów, ucina treść wypowiedzi od wrzuconego linka w dół.

Przykład dla zobrazowania.

http://i.imgur.com/gAb6VkK.png

Tu było mnóstwo tekstu, który od czerwonej linii w dół, wyparował po wysłaniu wiadomości. Czy ktoś jeszcze spotkał się z tym problemem czy to wina na moim końcu? W****ia mnie to niebotycznie bo jak się zapomnę, to cała wiadomość idzie w piach.

Edytowane przez sid vicious
Gość usunięty

Kiedy zostanie naprawiony błąd, który zgłosiłem w poście #107 http://forum.benchmark.pl/topic/70758-błędy-i-problemy-z-forum-benchmarkpl/?p=1160092 niniejszego tematu? Bo z tego co widzę, dalej nie działa to prawidłowo. O proszę, przykład -  http://forum.benchmark.pl/topic/101046-nowy-launcher-nakładka-na-system-do-smartfona/?p=1141334

(odnośnik do postu #14 w linkowanym temacie). Działa poprawnie? Nie! Zatem proszę o naprawienie tego.

U mnie dziś wyskoczył jakiś dziwny problem.

Kiedy piszę odpowiedz i wkleję w niej linka i klepnę "odpowiedź" to nie widzę swojej odpowiedzi. Zeby ją zobaczyć muszę się cofnąć do głównego działu i wejść do tego tematu jeszcze raz. Dodatkowo link który wkleiłem "wiąże" się z moją sygnaturą i klikając na nią odsyła mnie do zalinkowanej strony.

Najlepsze jest to ze już nie mogę edytować takiego postu, teoretycznie mogę bo jest aktywna jeszcze opcja edytuj ale wszystkie wprowadzone zmiany w poście nie są zapisywane. Jedynie wskakuje dopisek w poście

"Użytkownik IronFe edytował ten post dziś, 13:46"

Edytowane przez IronFe
problem który zgłaszał sid, czyli obcinanie PM poniżej linka

TS pisał, że to wina skryptu i zasadniczo nie wolno się w tym babrać - muszą to załatać twórcy, a nasz czerwony może jedynie dzielnie ich o tym powiadamiać.

Jest natomiast jakiś update czekający na załadowanie (u nas) i być może już to naprawia.

Pozostaje czekać. 

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Co zrobić gdy pisze takie cuś; Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum 

Dodam że grafika w jpg i hosting na imageskack. Proszę o szybką pomoc

Edytowane przez untited898

W takim wypadku trzeba użyć grafiki o innym rozszerzeniu :>

Nowaj trolelu za szybki jesteś :>

W dodatku zauważyłem że emotikony wysyłane z tapatalka nie wyswietlają sie poprawnie na forum, np to :->

Edytowane przez cocaine01
  • Popieram 2