mICh@eL 335 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kałacha, który jest jednak dobry tylko na niektóre mapy Ja już tylko jego używa, jak się dobrze go opanuje, to można walić hedy z dużej odległości (bonus +50), ale tylko z cel. holograficznym Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja jadę na mechanicznych, bo mam pod niego co innego podczepione jakoś nie umiałem strzelać z Kałacha na celowniku Red Dot / Holographic / ACOG ale dobór odpowiednich perków + trochę wprawy i z biodra leci head z ~20m tak czy inaczej oprócz FAL'a, ACR jest chyba najcelniejszą szturmówką w grze... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 AK-47 , MP5K , 44 Magnum z nożem i Intervention M-200 + ACOG Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ACR + ACOG + FMJ i generalnie każdą mapę można obskoczyć.... a na przybocznej Stinger coby niektórych ludzi powkórzać zaraz jak się dorwą do Apache'a albo M21 EBR + Winchester (skrócony zasięg, co jednocześnie jest dobre i niezrozumiałe...) mam też parę innych kombinacji, ale nie będę wszystkiego zdradzał pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Winchester (skrócony zasięg, co jednocześnie jest dobre i niezrozumiałe...)Jak najbardziej zrozumiałe... gdyby wszyscy z tym biegali gra by nie miała sensu... Teraz wszystkie n00bki się na g18 w akimbo przesiadły Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja tam wole SCAR-H, ewentualnie UZI z tłumikiem + broń krótka z nożem, ACR faktycznie baaaaaardzo celna broń, ale za mało zniszczeń dokonuje. BTW: Chodzi wam dobrze MW2? Bo u mnie nie może się połączyć z IW net, przez co nie mogę sobie zagrać (rano wszystko chodziło) Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ACR faktycznie baaaaaardzo celna broń, ale za mało zniszczeń dokonuje. FMJ + Perk Stopping Power i po sprawie... Ja tam wole SCAR-H też dobra giwera, ale za duży podrzut przy optyce, na mechanicznych w tej giwerze nie umiem wolę Kałacha.... @Michał dlatego napisałem, że: 1) dobre, bo było to prawie lamerskie.... 2) niezrozumiałe dlatego, że Winchester nie jest śrutówką, więc można nim strzelać na odległości nawet 100m.... a to G18 Akimbo też jest chyba trochę przesadzone.... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja lubię być niewidoczny na mapie, więc w grę wchodzi tylko zimnokrwisty (pro) i ninja (pro) - przy praktycznie wszystkich klasach. Zresztą obecnie nawet ACR'a nie mam odblokowanego (tych dwóch perków też nie), bo w prestiż się bawię. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja prestiż omijam szerokim łukiem, dobijać się znowu do wszystkich giwer i dodatków... Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 być niewidzialnym...też fajna sprawa, ale coś za coś....albo grasz na zasadzie "Jak trafisz przeciwnika to się nie zdąży odwrócić" (np. head z AT4, który gdzieś kiedyś zarobiłem ) albo na zasadzie "They never knew what hit them" (czyli "stealth") mieszanie tych 2 rodzajów klas też jest ciekawe, ale w którymś momencie się człek orientuje, że musi zrezygnować albo z mocy albo z niewidzialności... oczywiście wszystko uogólnione, da się zrobić takie combo perków, żeby być cichym i mocnym, ale gra na takim czymś wymaga sporej wprawy... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja prestiż omijam szerokim łukiem, dobijać się znowu do wszystkich giwer i dodatków... ja zrobiłem jeden dla mnie głównie frajda to wyzwania szczególnie zabij cała drużynę w 10 sekund masakra ale się udało teraz męczę 3 serie ofiar w 20sekund ciężkie było 2 jedna kulą snajperską ale fartem udało się Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ciężkie było 2 jedna kulą snajperską ale fartem udało się ale wyzwanie 2 fragi jednym strzałem se snajpy czy 2+ head'y jednym strzałem ze snajpy w ogóle wyzwania niektóre są ciekawe....wczoraj zrobiłem "weź zemstę za pomocą ClayMore'a" chociaż na multi w MW2 ClayMore'a to w ręce nie miałem nawet fajne jest też "zabij przeciwnika zrzucając na niego skrzynkę" ale tego jeszcze nie próbowałem.... to takie ciekawsze pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wyzwania wyzwaniami, ale to jest dobre http://img26.imageshack.us/img26/1552/iw4mp2010030119221906.th.png Osiągnąłem to m.in. przy pomocy dwóch predatorów, Hariera, nalotu precyzyjnego oraz bombowca stealth Zaczęło się od tego, że jako Navy Seals na mapie SubBase pobiegłem szybko na drugi koniec mapy (koło punktu C na Dominacji)... był tam koleś z FALem z tłumikiem, którego szybko zdjąłem... po czym wziąłem jego giwerę i pobiegłem tam na górę po schodkach Po kilku zabiciach skoczyła mi się amunicja, a akurat wlazł do mnie jakiś koleś, więc go z zapasowej M1014 zdjąłem Wziąłem jego ulepszony M16A4 z red dot i tłumikiem, z którego zdjąłem kolejnych ludzi, aż miałem staty 12:0 xD http://img638.imageshack.us/img638/5035/iw4mp2010030119180574.th.png Nie umiałem się zdecydować, czy się schować i zrobić wyzwanie (zabij ponad 10 nie ginąc), czy zrobić rekord kill streaka (obecny 15)... zszedłem na dół się ukryć, ale jakiś n00b z dwoma G18 zaczął do mnie strzelać, rzucił stuna no i nie miałem szans... No ale wykorzystałem wtedy mój zrzut awaryjny (4 paczki), predatora, potem zabrałem paczki, UAV, Predator, Harier i nalot precyzyjny Potem nawinęło mi się kilku gości i ich też zdjąłem z AK, dostałem pakiet pomocy, gdzie był bombowiec stealth Po chwili skończył się mecz, gdzie miałem swój dotychczasowy najlepszy wynik 30:1 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jestem ciekaw ile w ciągu tego meczu zostałeś nazwany " noobem" " cheaterem" "fucking motherfucker" itp itd... mój rekord killi 24 frustracja jaka mnie ogarnęła gdy zginąłem nie wyobrażalna namiętnie zbierałem na Nuke i du*a... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja nawet nie mam ustawionych tak wysokich killstreaków, jedynie 4, 5 i 8 Rzadko kiedy udaje mi się wyjść poza 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 też odpuściłem "gonitwę" za nuke. Ja standard paczuszka heli/pave lov no i ac albo apacz Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja mam pierwsze 3 z brzegu, bo do tych wyżej jakoś nie mam nigdy okazji dobić (rekord KS to chyba 14) Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 nie wiem jakiego miałem Killstreaka największego....ale licząc skromnie 8 fragów z AC-130 + 11 fragów na dorwanie się do niego...hmmmm...trochę bardziej się postarać i Nuke pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Sprawdź w koszarach, tam jest napisane (tylko twoje "osobiste" kille - z nagród nie nalicza) Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mi się wydaje, że nalicza przynajmniej z predatora, bo kiedyś nim kogoś zabiłem i mi wyskoczyło, że mam paczkę za 4 serie ofiar Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 to to zaznaczone na czerwono czy patrzę nie tutaj gdzie trza http://img709.imageshack.us/img709/3511/clipboard01eh.th.png pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Tak, chodzi o to BTW, jakim cudem zrobiłeś dziesiąty prestiż w niecałe cztery dni Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 LvL Hack Ja nie lubię z tego korzystać bo gra mi się nudzi ;] wolę grać i odblokowywać nowe bronie albo chociaż kamuflaże czy celowniki I pochwal się K/D Ratio Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 są 2 opcje....albo magia, albo jestem no-life'em K/D ratio pochwalę się kiedy indziej i masz rację Johny...lvl hack, ale gwoli ścisłości (Michał jak zechce to potwierdzi) - do 70 levelu sam doszedłem, bez pomocy cheatów i hacków, shackowałem tylko prestiż, bo mi się emblemy podobały...w zasadzie ten co tam mam w Callsignie pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 są 2 opcje....albo magia, albo jestem no-life'em K/D ratio pochwalę się kiedy indziej i masz rację Johny...lvl hack, ale gwoli ścisłości (Michał jak zechce to potwierdzi) - do 70 levelu sam doszedłem, bez pomocy cheatów i hacków, shackowałem tylko prestiż, bo mi się emblemy podobały...w zasadzie ten co tam mam w Callsignie pozdro nie ładnie nie ładnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts