Zeratul 1 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jedynka jest o tyle dobra, że trochę IMO dłuższa... no ale w MW2 jest intensywniej...ja tam na Hardened próbuję i całkiem nieźle mi idzie ale fajna gra MW2, na prawdę świetna, multi jeszcze nie próbowałem no i są super giwery pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Tak gadacie że aż pożyczyłem od kolegi COD:MW Zobaczymy czy jedynka też taka dobra. dopiero teraz !!! OMG... Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Szkoda że nie ma np. wersji jedynie MP. 120zł to IMO bardzo drogo jak za tak krótki SP i MP który w końcu się znudzi. Osobiście wolę popykać w ArmA2. Nie ukrywam jednak iż chętnie bym zagrał w MW2. Cytuj Link to post Share on other sites
vicking 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Sebol_uk dzięki za odpowiedź Gierę kupiłem wczoraj Dziś będę składał sprzęt, bo dopiero dziś otrzymam obudowę i monitor.. reszta części leży i czeka xD Więc jak go złożę to pierwsza instalacja zaraz po systemie i antywirusie to MW2 Co do samej gry - nie obawiam się, że będę się nudzić Single z serii CoD'a zawsze były nie za długie ale dopiero od '4' zacząłem grać na multi - zakochałem się Widziałem multi już na filmikach, u kumpla jak grał, czytałem opinie - jestem pozytywnie nastawiony. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Też bym pograł ale nie mam na to czasu a co do MP to tutaj na forum jest ekipa benchmarka więc nudzić się na pewno nie będziesz Single nie są za długie ale mimo tego gra jest bardzo wciągająca ale tak jak pisał Arek powinno być tak, że możesz kupić wersje MP albo samego Singla wtedy byłoby lepiej i taniej Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 @vicking - zaproś mnie do znajomych na STEAM. Mój nick to 19arek93, zaproszę Ciebie do grupy "benchmark.pl". Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 @vicking - zaproś mnie do znajomych na STEAM. Mój nick to 19arek93, zaproszę Ciebie do grupy "benchmark.pl". Ja też chce !!! Szkoda że nie ma np. wersji jedynie MP. 120zł to IMO bardzo drogo jak za tak krótki SP i MP który w końcu się znudzi. Osobiście wolę popykać w ArmA2. Nie ukrywam jednak iż chętnie bym zagrał w MW2. Hmm... nie wiem czy wiesz ale to muli jest główną cześcią a single to dodatek taki na odstresowanie ;D Nie pisz posta pod postem, przez 6h masz dostępną opcję edytuj. Cytuj Link to post Share on other sites
vicking 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 19arek93 jak wrócę do domu z pracy, zrobię kompa, zainstaluję MW2 - napewno zaproszę Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dobra - pograłem, doszedłem do 4 misji i... kurdę no średnio tak się wydaje Niby akcja jest, ale... naciągane strasznie to wszystko Drużyna pruje do przodu i naciera na przeciwników niczym dywizja czołgów M1A1 Kiepskawo to wygląda. Nie mówię, że gra się nieprzyjemnie, ale lepsze, dużo lepsze wrażenie zrobił na mnie na początku przynajmniej pierwszy Modern Warfare...Okej to co zrobić, żeby z Wami pograć? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Okej to co zrobić, żeby z Wami pograć?Pięćdziesiąt wpisowego do DF a miesięczny abonament już tylko 10 zyla Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 @multijumper zamiast ustalać zasady, to choć zobaczymy co z tym Special Ops Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ej chce z Wami działa to? Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dobra - pograłem, doszedłem do 4 misji i... kurdę no średnio tak się wydaje Niby akcja jest, ale... naciągane strasznie to wszystko Drużyna pruje do przodu i naciera na przeciwników niczym dywizja czołgów M1A1 Kiepskawo to wygląda. Nie mówię, że gra się nieprzyjemnie, ale lepsze, dużo lepsze wrażenie zrobił na mnie na początku przynajmniej pierwszy Modern Warfare...Okej to co zrobić, żeby z Wami pograć? Podaj nazwę użytkownika Steam zaproszenie wyśle to pogramy mutli albo operacje specjalne Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 też się może wpiszę do Was jak wejdę w posiadanie oryginału...a takowy zamiar mam, ale jak będzie trochę tańszy... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja też kiedyś mam zamiar nabyć oryginał, bo widzę że dużo osób z benchmarka już pocina , tylko niech trochę stanieje... a na razie chyba sobie skombinuję zwykłego MW, bo jeszcze nie grałem, a granie w BF:H czy też WarRocka trochę przynudza Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nagrane przeze mnie: http://www.youtube.com/watch?v=rIgXP3sIJvg Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 @Dark - jak możesz to zamieść to w HD (1080') na YT. Ale nawet w tak marnej rozdzielczości prezentuje się fajnie. Widać że umieją zrobić dobre efekty. Wiem ponieważ akurat przechodzę MW(1). Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Fabuła MW2 może posłużyć za fajny film nawet Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a widziałem to na żywo ale filmik całkiem dobry... a co do filmu...wyczytałem (nie powiem gdzie, bo kryptoreklama ), że w Hollywood tytuł "Call of Duty" został zarezerwowany czy coś...tzn nie może powstać już powstać inny film pod tym tytułem...akurat nie mogę znaleźć tego newsa, ale poszukam i tylko treść zacytuję pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ale to pewnie będzie o drugiej wojnie światowej Ale film pełnometrażowy bazujący na fabule MW2 byłby niezły Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 byłby bardzo fajny myślę...pytanie czy nie schrzaniliby filmu tak jak zostało schrzanione Dragon Ball Evolution...wydawało się, że pierwowzór super, więc musi wyjść dobrze, a tymczasem... w końcu Michał przeszedłeś Singla pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 w końcu Michał przeszedłeś Singla Dawno temu, od razu na Doświadczonym (ang. Hardened) Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A może meczyk benchmark.pl kontra SPAM Dragunow...spuścimy wam manto jak się patrzy Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 @MJ jest nasz troszku mało... poza tym ja na multi jeszcze nie gram... i skądeś wziął tą nazwę @Michał doświadczony to experienced pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jest nasz troszku mało... poza tym ja na multi jeszcze nie gram... i skądeś wziął tą nazwę No trochę mało ale miejmy nadzieje ze to szybko się zmieni. SPAM Dragunow to nasza oficjalna grupa w MP tylko nie mam pewności jak powinno być (Dragunow czy Dragunov ?!...) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts