Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

Panowie - planuję kupić felgi. Te na które poluję często są z czujnikami ciśnienia, z mojego punktu widzenia zbędnymi. Auto ich nie obsługuje. Czy ich demontaż oznacza wymianę wentyli, czy to jest niezależne od siebie i mogę zdjąć tylko je? Jeśli trzeba wymienić całość to ile takie wentyle mogą kosztować?

Edytowane przez MoonWalk

Jak śmigam tamtędy 3/4 razy dziennie, to takiego barana nie spotkałem. Ot, codzienność z agentami którzy zostali na środku skrzyżowania lecąc od Pileckiego, ale nie spodziewałabym się że ktoś wyjedzie zza sznura aut czekających na skręt w kierunku Okęcia.

Corsa w ogóle po raz kolejny pokazała środkowy palec - przynajmniej 2tygodnie czekania na zwykłe tarcze hamulcowe :D

Najgorsze, jak ktoś stanie na środku drogi wystraszony.

Gorsze już chyba jest wystraszenie się i puszczenie kierownicy i zasłonięcie oczu rękami panicznie krzycząc - ot taka wersja kobieca :D

Moje kAudi odmówiło mi jazdy :( Przegub wewnętrzny powiedział dość i skończyło się pchaniem auta na najbliższy parking :(

• Popieram 1

Wymiana rozrządu (komplet rzecz jasna) Stary łańcuch nie wyglądał zbyt dobrze pisząc najdelikatniej.
Nowa chłodnica klimatyzacji + nabicie+filtr kabinowy
Klocki przód TRW
Dzisiaj rano przyszło koło pasowe, które też trzeba wymienić.
Ciekawe ile za takie wymiany + części zapłaciłbym w ASO :P
Laguna III Grandtour 2.0 Dci 150 KM

Edytowane przez Fikuzi

Niedawno przepuszczałem Panią na pasach, każdy zaczął zwalniać aż tu nagle jakiś młody (18-20lat) gniewny zaczął wszystkich slalomem wyprzedzać - dobrze że zauważyłem to w lusterku i zacząłem trąbić na babeczkę, gestykulując jak poparzony wąż - stanęła wryta mi przed maską oczywiście gadając przez telefon - a na pasie na którym by się zaraz znalazła przemknął Toyotą Yaris ten delikwent (lekko na liczniku koło 60-70km/h)... 4 kroki dzieliły ją do kalectwa albo co gorsza śmierci :/ Goniłem później ch... (taka męska część) do następnych świateł by mu co nieco uświadomić ale nawet nie chciał na mnie spojrzeć ani jego lafiryndka na miejscu pasażera.

Później dopiero pomyślałem - dobrze, że babeczka się zatrzymała a nie z paniki słysząc klakson nie przyspieszyła kroku pod koła tym bardziej :/

Edytowane przez vuodi