Gregu82 1857 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Ciekawe z czym to się będzie jadło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ciekawe z czym to się będzie jadło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Lutego przez Gregu82 3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Na pewno nie z baterią bo jej nie ma. 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Coś dla jamniora: I dla siebie jakiś tańszy gryzoń: Wielkie bydle z tej myszy, trochę niewygodnie mi się z niej korzysta, ale może się przestawię. 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Stara pompa wody zaczęła wyć ostatnio więc prewencyjnie trzeba wymienić 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Co to za autko? Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego E36 4 2 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Tez już swoje latka ma Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 25 w grudniu pyknęło 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Dostanie żółte blachy? Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Żeby konserwator nad tym siedział? Nigdy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 6 godzin temu, BlackCoffe napisał: Wielkie bydle z tej myszy, trochę niewygodnie mi się z niej korzysta, ale może się przestawię. Primo - co to za marka Zuoya, czyt. złoja Secundo - ja zawsze myślałem, że kobiety lubią DUŻE rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Napisałam, że to tania myszka marki krzak, ale spodobała mi się Zależy co, zwłaszcza jak się ma małą dłoń 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tiamina 781 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego 3 miesiące i 20 dni Game Pass Ultimate za 87,04 zł 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Trochę przypraw 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty GreQonE 3629 Napisano 27 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 27 Lutego Scanwatch Nova tak żeby zastąpić poprzedniego Horizon, świetny zegarek. Po jego użytku nawet już przeszła mi ochota na rolexy, tag hojery i inne omegi Może ktoś ma chrapkę na mojego starego Horizona? W dobrym pieniądzu mogę oddac Karta Wifi 7 na intelu do laptoka na mpcie, zobaczymy czy w ogóle zadziała bo w ciemno wzięta. ok. 100 pln + jakieś 9kg filamentu PLA, PETG, PC od BambuLabs 8 3 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego (edytowane) Zapomniałem wstawić blisko 12h za mną (z czego 2h to samo męczenie dwóch etapów ). Potrafi nieźle , a gram co najwyżej na hardzie. Nie mniej fajna łupanka wampirów. Za jakieś 71zł na steamie. Głównie na steam decku, bo najlepiej gra się z padem. Edytowane 27 Lutego przez CrisPell 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Fajna gra ale strasznie powtarzalna, jak już się walczy n-ty raz z tym samym bossem tylko w innej scenerii to można dostać szału. Różnorodność przeciwników też taka sobie.... Ale za taką cenę można sprawdzić Na najwyższym poziomie trudności daje nieraz ostro popalić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego W dniu 24.02.2024 o 18:06, BlackCoffe napisał: Napisałam, że to tania myszka marki krzak, ale spodobała mi się Zależy co, zwłaszcza jak się ma małą dłoń Ten jamnior to ma się dobrze. Pancia wydała 2x więcej na obrożę dla niego niż na myszkę dla siebie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego O, jeszcze ubezpieczenie na strucla. 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego I znowu preorder Pierwszy prawdziwy smartłocz, zobaczę czy mi przypasuje, czy pójdzie na zwrot/sprzedaż. 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BlackCoffe 14071 Napisano 28 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 28 Lutego 9 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty leto87 2293 Napisano 29 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) Pomysł na zakup z serialu A Shop For Killers. Kuchenki nie znalazłem takiej samej, ale patelnia 100% identyczna. Edytowane 29 Lutego przez leto87 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts