kazadan666 2590 Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Książkę 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Gryphus 4426 Napisano 15 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 15 Lutego Kilka książek do przeczytania: 10 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Kilka? Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 26 minut temu, ALF napisał: Kilka? No okej, może trochę więcej Na te 39 książek z tej kolekcji Agathy Christie polowałem jakiś czas a herbarz polecił znajomy, że dobra publikacja więc sprawdzę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Zestaw za 5500: Do tego monitor i HDD na dane, bo lubię sobie różne rzeczy kitrać, a na postawienie NAS'a nie mam niestety warunków. Tylko zasilacz do zestawu wziąłem inny, bo tego akurat nie mieli na stanie. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty GreQonE 3629 Napisano 16 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 16 Lutego 2x ram do serwerka 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego @GreQonE Serwer na laptopie? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty coco01 14022 Napisano 16 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 16 Lutego Trochę pierdół typu kolejne SSD w celu wyzbycia się HDD Adapter na PCIE Interfejs do bawary i najlepsze kable na tej planecie 10 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego 43 minuty temu, PaulG napisał: @GreQonE Serwer na laptopie? Na mini komputerku @GreQonE sigle rank choć w serwerku może lepiej - mniej będzie żarło. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego (edytowane) Godzinę temu, coco01 napisał: Trochę pierdół typu kolejne SSD w celu wyzbycia się HDD Przyjmę za darmo nie potrzebne dyski HDD @coco01 Powiedz, jak działa ten interfejs, bo mojego brata "gruzinka" E46 też jest napalona na taki kabelek. @anemus No chyba, że do małego komputerka, bo do dużego komputerka idą duża pamięci Ps. serwer na kościach non ECC? Edytowane 16 Lutego przez PaulG Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Miałem ten interfejs już kilka lat, współpracował z e36 więc z e46 tym bardziej będzie. Kupiłem drugi bo stary mi coś padł Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego @coco01 @PaulG ja polecam z ali ds150e . Z 10 lat temu były kiepskie , ale już mój z przed 5 lat działa świetnie jak już go odpalisz . Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego 7 godzin temu, PaulG napisał: Serwer na laptopie? qnap przyjmuje tylko takie pamiątki 6 godzin temu, PaulG napisał: serwer na kościach non ECC? nie obsługuje innych niestety - QNAP TS873 Muszę dokończyć chałupę najpierw zanim jakiś porządny sprzęt wrzucę w racka, w chałupie planuję dwie szafy 42u Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Bo w Ldliu, była promocja 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 17 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 17 Lutego (edytowane) Kupiłem raz już tego typu pamięci, działają dobrze od kilkunastu miesięcy. Także w cenie 8GB 50-70zł wymieniłem na 16GB do HTPC. oraz płyty nie dbam o to, że przecież są serwisy streamingowe (z tych też korzystam). Edytowane 17 Lutego przez CrisPell 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Trance ma sens I jeszcze Armin 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Popielniczka podświetlana do auta.Wreszcie ma to sensa bo ładowana z usb. Starsze wersje rok i nowa bo nie przewidzieli zmiany bakterii. 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego 5 godzin temu, Kapitan Jawor napisał: Bo w Ldliu, była promocja Ja już tylko takie kawy kupuję, bo lepiej smakują i działają.Ci mniejsi zauważyłem ,bardziej się starają. 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego @adivxv Skąd ją brałeś? dobra jest? Też się przerzucam na mniejszych, wczoraj też kupiłem w Lidlu bo promka, ale następną z jakieś palarni tu naszej bym wziął. Brałem z już np. z Blue Caffe, ale takie sobie to było mimo wszystko 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Na alledrogo ich znajdziesz.Smak to kwestia gustu ale dla mnie smaczna. Wyrazista w smaku,mało kwaśna,słodkawa, dobrze pobudza czyli tak jak lubię.Świeżo prażona. Może nie ma takiego fantastycznego aromatu jak np. Lavazza Blue Crema (zapach tej kawy to mistrzostwo świata, choć oni ponoć w tym olejki eteryczne mieszają ,także spory minus ) i tak extra delikatnego smaku mimo, że większości Robusty 60 do 40. Jednak oni się popsuli trochę.Dużo niższego sortu kawy trafiło na polski rynek z np. rosji (celowo z małej litery). 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Też jestem fanem mieszanek robusty z arabiką ale w sumie nie mam sprawdzonej palarni. Każda zjeżdża z jakością po wyrobieniu marki. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego (edytowane) Mnie na przykład nie smakują kawy z robustą, nie wiem może zależy to jaką kawę konkretnie kupisz ale kilka razy piłem mieszanki z robustą i bardzo często kwaskawy smak miały a jak zrobisz mocniejszą to już całkiem kwaśna jest. Jakiejś markowej mieszanki nie piłem ale nie zamierzam próbować, szkoda mi kasy na coś co nie będzie mi smakowało. Nie odpowiada mi smak arabica+robusta. Edytowane 18 Lutego przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Lavazza Qualita Rossa jest z robustą i racja trochę kwaśniejsza ale kopa ma niesamowitego. W poprzedniej firmie taką kupowali do ekspresu a darmowa to zawsze smaczna Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts