Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

5 minut temu, FeX napisał:

nie bierze Twojego zdania pod uwagę

Jest to dla mnie zupełnie zrozumiałe ponieważ większość jest za głupia by zrozumieć a dla reszty po prostu mi się nie chce tłumaczyć...

6 minut temu, Mrozinho napisał:

jedynym oswieconym na ziemi?

Nie, ale jestem tych, którzy przeglądają regularnie forum XDA. Sukcesywnie odblokowałem i wielokrotnie zmieniałem oprogramowanie w smartphonach - również w iPhone - dlatego wiem z praktyki co taka operacja daje i co NAPRAWDĘ dany model potrafi...

Edytowane przez effendi3GO

Znaczy co, klepanie toćka w tockę podanych na tacy komend z danego wątku na xda czy skądkolwiek indziej czyni kogokolwiek ekspertem? Instalowanie custom romu powoduje natychmiastową nobilitację to elitarnego grona? Super, ja też się zgłaszam! Przeca swego czasu przebierałem w romach jak w ulegałkach, moje Xiaomi czy UMI same nie wiedziały już który Andrut na nich siedzi, a ja już sam nie wiedziałem czy korzystam z fastboota, adb czy transferu multimediów.

2 godziny temu, effendi3GO napisał:

większość jest za głupia

Ile masz dyplomów? Na ilu konferencjach naukowych byłeś prelegentem? Doktorat z czego? Jakieś certyfikacje? Monografia jakaś wydana może? Jakiś patent posiadasz? Może firmę która kwalifikuje się powyżej rangi SMB?

Czy opierasz swoją przynależność do intelektualnej elity na podstawie przeglądania forum XD i jailbreakowania telefonów jakby to nadal był rok 2007? Jeśli tak to czas na reality check - jesteś 40 letnim scriptkiddie, a nie ekspertem od telefonów/systemów operacyjnych. Co drugi w internecie potrafi roma wymienić, ale jak dotąd tylko jeden się tym chwali ;)

• Lubię to 1
Co do reszty,
Co do reszty to Ty nienormalny jesteś. Idz weź zimny prysznic. Ochłoń.

Chłopcze... przez 8 je*****h lat nawet avka i podpisu pod postem nie zmieniłeś więc o czym ja mam gadać z takim ograniczonym mózgiem
Avka zmieniał, widziałem. Czy to znaczy że teraz jest mniej organiczonym mózgiem? skąd czerpiesz tą pokrętną logikę?

Jak tam, PiS podniósł coś rentę chorobową?
Jak byś był w PL to byś nie musiał pytać -  po mojemu kwalifikujesz na beneficjenta, ale musiałby to obejrzeć specjalista.

• Haha 1
  • Popieram 1