Popularne posty QubaKpl 1842 Napisano 6 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Archoil 9200 v2 + shell helix ultra 5w40 Oklejenie chromów na czarny połysk + spojlerek , jeszcze czekam na dyfuzorek https://imgur.com/cIrwXnWhttps://imgur.com/cIrwXnW 10 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty kudlatyEOS 301 Napisano 6 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Października 2021 (edytowane) Rok temu żona dostała podobny zestaw, a ja czekałem spokojnie na 120Hz. Przesiadka na IOS bezbolesna, i jak na chwilę obecną widzę więcej plusów jak minusów w porównaniu do androida. Chciałem coś, co będzie działało przez dłuższy czas jak by było wyjęte z pudełka, bez ustawiania 1000 funkcji. Ma działać i już. Edytowane 6 Października 2021 przez kudlatyEOS 11 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Tacki na cepy. 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty chudy131080 14114 Napisano 7 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 7 Października 2021 9 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Halny 793 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 @UP gdzie się udalo dostać? Ja poluje a nowego nigdzie nie ma... Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Od znajomego odkupiłem,dziś odebrał z salonu Orange 1 Cytuj Link to post Share on other sites
effendi3GO 36 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Halny napisał: Ja poluje a nowego nigdzie nie ma... Patrząc na podzespoły Twojego kompa, lepiej w to bym zainwestował aniżeli w przereklamowany badziew... Edytowane 8 Października 2021 przez effendi3GO 2 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 siffredi uspokoj sie, nie ty jestes od okreslania co jest przereklamowane a co nie Cytuj Link to post Share on other sites
effendi3GO 36 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 4 godziny temu, Mrozinho napisał: nie ty jestes od okreslania co jest przereklamowane a co nie Myślę, że na podstawie wiedzy i doświadczenia ze smartphonami które posiadam, mogę spokojnie ferować wyroki i z czystym sumieniem zawsze będę nazywać iPhone CENZURA 3 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 siffredi wszczym lejce, bo to, że Ty czegoś nie rozumisz, wcale nie oznacza, że inni nie rozumio Dla jednego iphone bedzie slusznym wyborem, dla innego nie - to czy jest przereklamowany czy przepłacony zweryfikował już rynek. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
effendi3GO 36 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 3 godziny temu, Mrozinho napisał: zweryfikował już rynek. LUDZIE JEDZCIE ......! - miliony much nie mogą się przecież mylić... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 o czyli jestes kolejnym jedynym oswieconym na ziemi? no cusz, w kategorii dzbana roku zajdziesz wysoko Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6356 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 @effendi3GO I tak nikt nie bierze Twojego zdania pod uwagę, nieważne jak bardzo masz rację czy się mylisz. Cytuj Link to post Share on other sites
effendi3GO 36 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) 5 minut temu, FeX napisał: nie bierze Twojego zdania pod uwagę Jest to dla mnie zupełnie zrozumiałe ponieważ większość jest za głupia by zrozumieć a dla reszty po prostu mi się nie chce tłumaczyć... 6 minut temu, Mrozinho napisał: jedynym oswieconym na ziemi? Nie, ale jestem tych, którzy przeglądają regularnie forum XDA. Sukcesywnie odblokowałem i wielokrotnie zmieniałem oprogramowanie w smartphonach - również w iPhone - dlatego wiem z praktyki co taka operacja daje i co NAPRAWDĘ dany model potrafi... Edytowane 8 Października 2021 przez effendi3GO Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 w jakim celu zmienia sie oprogramowanie w iphone? uzywalem tych telefonów i nie widziałem takiej potrzeby... Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6356 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 xD "Przeglądam forum XDA i to już robi ze mnie znafcę." Wygląda mi to na bardzo obrazowy przykład krzywej Krugera-Dunninga. Pozdo z fartem. Wypadam z dyskusji, która nie ma sensu, elo. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty wrobel_krk 2182 Napisano 8 Października 2021 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Października 2021 LG OLED48A1 za 3550zł do sypialni pod tv + netflix, może kiedyś jaką konsolę do niego dokupię 13 2 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 ps siffredi czytanie forum domorosłych hakierów nie czyni cie specjalistą es Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Znaczy co, klepanie toćka w tockę podanych na tacy komend z danego wątku na xda czy skądkolwiek indziej czyni kogokolwiek ekspertem? Instalowanie custom romu powoduje natychmiastową nobilitację to elitarnego grona? Super, ja też się zgłaszam! Przeca swego czasu przebierałem w romach jak w ulegałkach, moje Xiaomi czy UMI same nie wiedziały już który Andrut na nich siedzi, a ja już sam nie wiedziałem czy korzystam z fastboota, adb czy transferu multimediów. Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 przyszedł siffredi, przyfarmazonił, wszyscy go opluli i poszedł cykl zycia siffrediego 3 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 2 godziny temu, effendi3GO napisał: większość jest za głupia Ile masz dyplomów? Na ilu konferencjach naukowych byłeś prelegentem? Doktorat z czego? Jakieś certyfikacje? Monografia jakaś wydana może? Jakiś patent posiadasz? Może firmę która kwalifikuje się powyżej rangi SMB? Czy opierasz swoją przynależność do intelektualnej elity na podstawie przeglądania forum XD i jailbreakowania telefonów jakby to nadal był rok 2007? Jeśli tak to czas na reality check - jesteś 40 letnim scriptkiddie, a nie ekspertem od telefonów/systemów operacyjnych. Co drugi w internecie potrafi roma wymienić, ale jak dotąd tylko jeden się tym chwali 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Co do reszty, Co do reszty to Ty nienormalny jesteś. Idz weź zimny prysznic. Ochłoń. Chłopcze... przez 8 je*****h lat nawet avka i podpisu pod postem nie zmieniłeś więc o czym ja mam gadać z takim ograniczonym mózgiem Avka zmieniał, widziałem. Czy to znaczy że teraz jest mniej organiczonym mózgiem? skąd czerpiesz tą pokrętną logikę? Jak tam, PiS podniósł coś rentę chorobową? Jak byś był w PL to byś nie musiał pytać - po mojemu kwalifikujesz na beneficjenta, ale musiałby to obejrzeć specjalista. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 siffredi strzel se sete i ić spać głąbie es 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 No i zrobiła się gó..o burza przez jakiegoś mniej rozgarniętego. Dać bana i zamknąć wątek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts