Skocz do zawartości

Kącik emeryta i rencisty ;) 30+ only.

Recommended Posts

W dniu 16.05.2021 o 23:13, BlackCoffe napisał:

Panowie, tak wzięło na wspomnienia, kto się tym bawił? :D

32eb65774a0d8da2292becce3d89

PRLowskie kulki analne?

W dniu 19.05.2021 o 17:14, Succubus napisał:

O tym, że facet bierze się wcześniej za robotę, a nie traci czas na studia.

Zresztą ukończenie studiów nie oznacza jeszcze, że ktoś jest mądrzejszy ...

IMG_20210113_185936.jpg

Edytowane przez buszi
  • Lubię to 2
  • Haha 6
W dniu 20.05.2021 o 20:12, drVanSteiner napisał:

Jak ktoś korzysta z mObywatel (ja korzystam, bo wszystkie dokumenty tam mam), to tam też jest to odnotowane, z kodem QR.

W którym miejscu? Jakoś nie mogę tego namierzyć. Sprawdzałem aktualizacje i mam najnowszą wersję.

A propos jeszcze poprzedniego tematu damsko-męskiego to dziś miałam kolejny przykład "dyskretnego" męskiego obczajania wzrokiem :P Szłam sobie ulicą po zakupy, naprzeciw mnie szedł brodaty brunet przy kości z wielką paką papieru toaletowego, zobaczył mnie i tak się wgapiał intensywnie we mnie, że się zaczęłam zastanawiać "Krew mi leci z nosa i zabrudziła maseczkę? Mam coś na t-shircie?". Potem zaskoczyłam co to było, zwłaszcza, że miałam bluzkę z nadrukiem :P 

• Haha 1
7 godzin temu, BlackCoffe napisał:

A propos jeszcze poprzedniego tematu damsko-męskiego to dziś miałam kolejny przykład "dyskretnego" męskiego obczajania wzrokiem :P Szłam sobie ulicą po zakupy, naprzeciw mnie szedł brodaty brunet przy kości z wielką paką papieru toaletowego, zobaczył mnie i tak się wgapiał intensywnie we mnie, że się zaczęłam zastanawiać "Krew mi leci z nosa i zabrudziła maseczkę? Mam coś na t-shircie?". Potem zaskoczyłam co to było, zwłaszcza, że miałam bluzkę z nadrukiem :P 

A on zwyczajnie popuścił i chciał dyskretnie użyć ten papier co miał w ręce ale jakaś wredna baba się na niego lampiła cały czas :rotfl:

• Lubię to 1
  • Haha 2
20 godzin temu, anemus napisał:

błąd w systemie.

Czyli jak widać nawet tego te pokraki nie potrafią zrobić poprawnie.

Pomijając już wszystko. Sam mObywatel jest ok tylko kontroli policyjnej... W banku/urzędzie nic nie załatwisz na taki dowód, u opa to samo, wszędzie wymagają plastiku...

Cyfryzacja as f*ck...

U mnie po szpulowym było jakoś tak kolejno...642a51687794c54e137997d70431fd6c.jpg29ac035c5747db744619935d84314040.jpgca92f609887b92ee34e786983951e042.jpgfcb2bfc46c618d92063fd4f52bafd232.jpg

Przed wieżami gdzieś była jeszcze Klaudia, ale marny to sprzęt był.74b0de26c8616d3af5a8448d46b5da09.jpg

Szybko padł przełącznik fal, a w napędzie kasety coś nie tak zrobili bo falowały wysokie tony tak jakby ktoś ciągle głowice ustawiał.