R4DZ1K 844 Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Williams sie znowu nie popisal, ja nie wiem... ale brak slow na nich Szkoda mi leclerca troszke, pieknie zapieniczal mogl skonczyc na podium ale nie wiem czy za dlugo go nie trzymali na tych oponach.... Ricardo juz chyba 3 raz nie ukonczyl wyscigu, w sumie ja mu sie troszke nie dziwie, te miejsce powinno byc ogrodzone bo mozna sie naprawde pomylic, chwila nie uwagi i benc....no i ruskiego pociagnal tez na dno heh Tak czy siak, wyscig zdeka nudny Btw - pieknie w tym Azerbejdzanie. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Dobrze że to miejsce nie było ogrodzone , nikt tam by się nie pomylił , a zawsze jest gdzie uciec jak się popełni błąd . Cytuj Link to post Share on other sites
R4DZ1K 844 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Tak czy siak Williams to jedna wielka AMATORKA Wspolczuje Robertowi i jest mi go szkoda, ten zespol nie jest przygotowany do rywalizacji. Powinni sie wycofac, bo tylko sie kompromituja Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Tacy też muszą być. Nawet jak będą tylko dwa zespoły, to ktoś będzie ostatni... Tylko faktycznie Roberta żal... Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Williams leży na łopatkach i w tym roku już nie wstanie. Pytanie, czy jeszcze kiedykolwiek wstanie. Widziałem filmik jak furmanka Roberta hamuje przed pierwszym zakrętem po starcie. Rzuciło tym "bolidem" jakby w kałużę wjechał. Przez cały wyscig walczył z ustawieniami hamulców. Do tego zespół nie zna regulaminu, a Kubicy nie chcieli w powiedzieć za co karę dostał. Do zakończenia wyścigu nie wiedział. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
R4DZ1K 844 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Williams leży na łopatkach i w tym roku już nie wstanie. Pytanie, czy jeszcze kiedykolwiek wstanie. Widziałem filmik jak furmanka Roberta hamuje przed pierwszym zakrętem po starcie. Rzuciło tym "bolidem" jakby w kałużę wjechał. Przez cały wyscig walczył z ustawieniami hamulców. Do tego zespół nie zna regulaminu, a Kubicy nie chcieli w powiedzieć za co karę dostał. Do zakończenia wyścigu nie wiedział. Dokladnie dopiero mu dziennikarz uswiadomil bo nie wiedzial dokladnie A widzialem ten filmik z jego bolidu, jak na starcie by jeszcze odwalil numer heh...no jaja Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Szkoda zarówno Roberta jak i George'a. Jeden i drugi zapewne liczyli na jakąś rywalizację w tym sezonie a tu od początku jest totalne dno. Dosłownie walczą z własnymi bolidami... Co gorsza nic się nie poprawia, wręcz przeciwnie. Williams leży i kwiczy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 te miejsce powinno byc ogrodzone bo mozna sie naprawde pomylic Takie miejsca nie są i nie powinny być 'ogradzane' na ulicznych torach. Po dość długich prostych (szczególnie tam gdzie dodatkowo można używać DRSu) wyobraź sobie, że nie ma marginesu błędu i po przestrzelonym hamowaniu masz koniec wyścigu. Takie safety spoty masz przy zakręcie 1, 2, 3, 4, 8, 15, 16. Przy zakręcie 5 i 6 go nie ma a jadą tam na 6. czy 7. biegu (grubo powyżej 2 paczek), teraz hipotetycznie - komuś wysiadają hamulce... Co gorsza nic się nie poprawia Jako jedyni cofają się w rozwoju. Co gorsza z wyścigu na wyścig jest coraz gorzej: 3 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 1 Maja 2019 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Dzisiaj 25. rocznica tragicznej śmierci Ayrtona Senny. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Gąsiorowski odchodzi z Eleven a przychodzi... Andrzej Borowczyk Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Andrzej Borowczyk No comment.... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 No comment.... Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Kapice jeszcze jestem w stanie znieść ale Borowczyk? Srlsy? Toż to będzie tragedia. Zaraz się zaczną jakieś wstawki z d.. wzięte. #BorowczykMusiOdejść Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Swiszcze, towarzyszki czy jak to tam było A serio to poza ciekawa barwą głosu niestety za wiele nie oferuje Miejmy nadzieje, że Sokół go będzie temperował i poprawiał Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 IMO świetni komentatorzy motorsportu są w Eurosporcie. WEC to przyjemność oglądania jak i słuchania. Borowczyk z tym kolesiem z Polsatu od MotoGP to był duet zabijak. Jeden lepszy od drugiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Max Verstappen znowu szaleje w iRacing: https://www.youtube.com/watch?v=ugyKGUXRSsg Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Pewnie mazda była dublowana i nie ustąpiła miejsca no i chłopak się zdenerwował bo uszkodził ferarkę Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 To akurat była sesja treningowa, ale w wyścigu Mazda również nie musiałaby mu ustępować, jako że jedzie w niższej klasie - ona może jechać swoją linią, to dublujący ma sobie znaleźć miejsce. Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 No proszę, proszę. Nawet Mark Hughes chwali Roberta za Monako. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Szkoda, że nie wspomniał jak Robcio robił 2s na okrążeniu w stosunku do reszty Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Czym dalej tym coraz mniej mam ochotę oglądać F1... Ta szopka w wykonaniu Williamsa przechodzi wszelkie wyobrażenia, każdy wyścig to samo, zero zmian. Jedyna zmiana to coraz większa różnica między Kubicą a Russelem... Tego jeszcze nie widziałem żeby w jednym wyścigu między kierowcami tego samego zespołu była blisko minuta różnicy... Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 I bardzo dziwne jest to pogarszanie się możliwości auta tylko Roberta od treningu do kwalifikacji Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Vettel dzisiaj pokazał klasę... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Mówisz ? dla mnie niekoniecznie , pokazał by jak by nie wyleciał z toru . Jak już wrócił to ewidentnie zblokował hamilotona . Wystarczyło delikatnie odbić kierownicą w lewo i jeśli trzeba to odjąć gazu , a tak to poszedł "wóz albo przewóz" . Czy kara za to była adekwatna , według mnie nie . Leclerc myślałem że będzie bardziej konkurencyjny i pozamiata Vettela , a tu du*a Odnośnie Kubicy to sam już nie wiem w co wierzyć . Dla mnie jest to smutne w tym momencie . Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Robert nie mógł normalnie hamować, bo auto ściągało w bok, przy kierownicy trzymanej prosto. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts