Gwynbleidd 377 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Od najlepszej fabuły: Wiedźmin 2 Wiedźmin 1 Gothic 1 + 2&NK Assassin's Creed <1;3) Czytaj od jedynki (łącznie) do trójki bez ****A**** zakończenia, po którym chciałem wyszukać w necie (nie znalazłem), gdzie jest najbliższy odddział Ubisoftu, bo chciałem ich zabić, po zakończeniu w nic nie grałem przez tydzieć-2 tygodnie, bo miałem doła, jedyna rzecz, dla której kupiłem AC3, to koniec historii Desmonda, tak, czuję się ostro wyje@#$% przez Ubi. Heavy Rain (sam nie grałem, ale Ragnarok'a jak grał oglądałem (nie gadał jak jakiś durny let's player, więc można się było wczuć, a jak jemu (SPOILER ALERT) zginał pod koniec Jayden, to doła miałem przez tydzień i w nic nie grałem. Battlefield Bad Company 2 Crysis 3 Crysis 1 + Warhead Crysis 2 Połączenie fabularne Mafii 1 i 2 (wgniata w krzesło) Tomb Raider (z tego roku) Risen 2 MoH Warfighter No co? Fabuła jest bardzo dobra, wgniata wszystkie CoDziki poza BO 1 i MW1 Edytowane 2 Lipca 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
faroxim 13 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wiedźminy, Mass Effect, GTA IV i SA (trochę głupiutka, ale fajna ;d), Gothic 1 i 2NK, Heavy Rain, The Walking Dead i The Last of US. Cytuj Link to post Share on other sites
asfasfds2332 24 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 prince of persia (wszystkie bo to sie łączy) gta jest takie w miare ciekawe starcraft 2 devil may cry (wszystkie) need for speed most wanted (2006) mario najlepsza gra jaka powstała Cytuj Link to post Share on other sites
jacu57 0 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dwie gry jak dla Mnie z najlepszą fabułą:Giants: Citizen Kabuto (Giganci: Obywatel Kabuto) - świetna gra pełna humoru, polecam gorąco wszystkimGothic I, II, III, IV - tego nie trzeba przedstawiać Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ja jeszcze po Heavy Rain chciałbym dodać The Walking Dead. W ciągu jednego dnia przeszedłem odcinek 3, 4 i 5. Bałem się w nocy chodzić po mieszkaniu przez dwa dni. http://grajpopolsku.pl/forum/viewtopic.php?f=9&t=1942 W weekend ma być spolszczenie gotowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Los_Emilos 8 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 WraCraft 3 The Frozen Throne, Gothic , Gothic 2 Noc Króka, GTA: VC, Alan Wake. Cytuj Link to post Share on other sites
anikomedes 1 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Planescape Torment, Wiedźminy, Mafia(!), The Walking Dead, Najdłuższa Podróż. To tyle co wymyśliłem w ciągu pierwszych 10 sekund Cytuj Link to post Share on other sites
wujekdobryzbojek 24 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Wiedźminy, seria Darksiders (oby tylko była 3 część!), Mass Effect (mimo, że zakończenia gorszego nie da się wymyślić). Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 bardzo dobrą fabułę mają też gry Syberia, Syberia 2. Ponadto Silent Hill i starsza Phantasmagoria. No i oczywiście Lost of US. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Póki co nic u mnie nie pobije Cod Ghosts + SC: Blacklist + The Last Of Us + Heavy Rain + Beyond Two Souls + AC 4 Cytuj Link to post Share on other sites
maro0724 137 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 baldursy, icewindy i neverwintery gniota all a jakie stare..heh kto by pomyslal Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 bardzo dobrą fabułę mają też gry Syberia, Syberia 2 zdecydowanie się z tym zgadzam. Fenomenalne gry, jak nie miałem z przygodówkami zbyt wiele do czynienia, tak te wciągnęły mnie bez reszty. Nawet dzisiaj graficznie wyglądają całkiem dobrze, a rozmaite zagadki i fabuła pochłaniają umysł Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dark Seed na Amiśkę. Jak mnie to wciągnęło. Grałem ze słownikiem na kolanach 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie tylko świetna fabuła, ale i sceneria Giger jest nie do podrobienia. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Pamiętam Dark Seed, miałem wtedy chrapkę na tą grę. Niestety nie miałem Amigi i musiałem delektować się screenami w gazecie Była jeszcze druga część, ktoś miał z nią styczność ? Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jak wyszła dwójka to ja akurat gustowałem w ppp. Dopiero po jakimś wróciłem do grania. Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wiele nie gram ale FarCry 1,2,i 3 ciekawe było Cytuj Link to post Share on other sites
Lucky87 35 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Baldurs gate 1 i 2 + tron balla i basta Cytuj Link to post Share on other sites
kuba223 52 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Assassin's Creed 2 i Wiedzmin 2 dziekuje ,mozna zgasic swiatło i isc spać Edytowane 7 Stycznia 2014 przez kuba223 Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Gta sa Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie wiem czy dam rade od najlepszej po gorsze ale sprobuje. miejsce 1: to na bank u mnie mają 3 tytuły. I to nie żarty. Naprawdę nie grałem w gry o lepszej fabule. Wiec: Syberia 1,2. Miodzio. Z dziewczyna w dwa dni rozpykalismy:) teraz płacz ze nie ma 3 . The Walking Dead: The Game Ep. 1-5. Koncowka-ryczę. No i jeśli macie xboxa musicie w to zagrać. Nie jest to trudna gra. Ale fabuła jakiej pozazdrosci jej każdy. A mianowicie: 'Brothers: A Tale of Two Sons'. Po prostu wymiata. Uczucia podobne z TWD:TG. 2. The Cave (ciekawe 7 historii o zdradzie i naszych intecjach za które zmieniają nas) i Dead Space 1 ( ponieważ miała najlepsza fabule z całej trojki. Uwięziony sam na statku inżynier. I to w takich okolicznościach. Po prostu miałem pełne portki. Ale podobało mi się to ) 3.Alan Wake (dobry film), Far Cry 3, Castlevania: Lord of the shadow, Dino Crisis 1,2(ktoś w ogóle oprócz mnie w to grał ?. Bardziej mi się podobała 2.) Finał Fantasy 8. To są gry które zostały w mojej głowie jako gry z naprawde dobrą fabułą. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
DaniellRozenek 0 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja dodałbym jeszcze do twojej listy The Last of Use godne pożegnanie konsoli PS3. Co ciekawe mi bardzo podobała się również fabuła z pierwszego Metal Gear Solid Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie grałem w The Last Of Us, ponieważ mam tylko xboxa 360. A wygląda ta gra świetnie. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Fabularnie najbardziej zadowolony jestem z: Half-life 1 Wiedźmin 1 i 2 Far cry 1 i 3 Uncharted 2 i 3 the last of us Alan Wake Metro obie części Assassins creed 1 i 2 reszta to powielanie wciąż tego samego no może poza black flag ale pod względem fabuły jakoś mnie nie przekonał z pewnością o czymś zapomniałem ale nie mogę sobie przypomnieć ... A już pamiętam Stalker cała seria Edytowane 7 Stycznia 2014 przez elvismt Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Siren: Blood Curse na PlayStation 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts