FeX 6360 Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 3 godziny temu, hegazi napisał: Pisałem, tak jak podałem w treści korzystałem z Kontaktu na stronie głównej czyli nie forum, ale nie ma odpowiedzi, nie ma nawet potwierdzenia otrzymania zgłoszenia - więc staram się pisać wszędzie gdzie to możliwe. A to jest forum benchmark wiec jakby nie patrzeć odpowiednie miejsce. Straciłeś tylko swój czas tutaj Nic tym nie zyskasz. Cytuj Link to post Share on other sites
Sentymentalny 78 Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 W dniu 28.07.2021 o 17:08, jacekgothic napisał: Sprawdziłem na lisku, chromie, wszystko jest OK (również z cofaniem do poprzedniej strony). Pojawiło się znowu. Poniżej zamieszczam nagranie: Cytuj Link to post Share on other sites
Sentymentalny 78 Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Ktoś coś? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 4 minuty temu, Sentymentalny napisał: Ktoś coś? Nikt, nic. Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Ja w sprawie ostrzeżenia po dodaniu paru przedmiotów bez dowodu zakupu w dziale giełda Witaj, @jacekgothic określenie "co to z tira spadły" bez wiedzy skąd faktycznie posiadam produkty na sprzedaż. Opisane realnie zgodnie z faktem jest krzywdzące. Dzięki ale po kilku latach na tym forum mam dość, poziom widzę że spadł mocno przez te kilka lat. Nie podoba się moje ogłoszenie w dziale giełda... spoko można je zdjąć ale to określenie jest karygodne! Czy to moderacja czy kozaczenie? Byłem z wami dłuuugi czas i było mi bardzo miło spędzać tutaj czas ale chyba pora się wyprowadzić. PS. oferta sprzedaży kart graficznych powyżej cen deklarowanych przez producentów też wygląda komercyjnie. W sumie każda oferta za $ jest poniekąd komercyjna idąc tym tokiem myślenia. Ale to pozostawiam bez chęci poznania komentarza tak na marginesie. Dalsza dyskusja z mojej strony jest bez sensu. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez elvismt Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Złamałeś regulamin, a te 13 sztuk NOWYCH, IDENTYCZNYCH MOBO, to niby kupiłeś i nagle Ci się odwidziało i zamiast odesłać do sklepu, postanowiłeś odsprzedać i to na dodatek, bez jakichkolwiek dowodów zakupu. Już samo to budzi pewne wątpliwości co do pochodzenia tych przedmiotów. Słowa nie było w ogłoszeniu z jakiego źródła one pochodzą. Zasady w giełdzie są równe dla wszystkich bez względu czy i gdzie będziesz wylewał swoje żale. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 OK wystarczyło zdjąć ogłoszenie a nie wyzywać zwykłych ludzi od oszustów i potencjalnych złodziei Tyle w temacie i tylko/aż tyle! Pisałem że był to zakup na firmę (miały być do tego składane kompy do pracy w inventor od autodeska) ale nie dostali GPU zwrócić ponoć też nie można. Kupiłem więc za połowę ceny. Ale nie musiałem je ukraść. Dzięki za uznanie a teraz spadam bo szkoda czasu Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 1 minutę temu, elvismt napisał: OK wystarczyło zdjąć ogłoszenie Zostało zdjęte. 2 minuty temu, elvismt napisał: a nie wyzywać zwykłych ludzi od oszustów i potencjalnych złodziei To było pytanie, nie stwierdzenie. 3 minuty temu, elvismt napisał: Pisałem że był to zakup na firmę (miały być do tego składane kompy do pracy w inventor od autodeska) ale nie dostali GPU zwrócić ponoć też nie można. Kupiłem więc za połowę ceny. Niczego takiego w ogłoszeniu nie było, więc nie rób ze mnie idioty! Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 22 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Dlaczego tematy są tak szybko zamykane ? Ktoś się o coś pyta , ktoś odpowiada pytaniem, a temat jest zamykany . Bez sensu . Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Jakiś konkretny przykład? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Czy w ten sposób powinien wypowiadać się administrator tego forum? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 7 minut temu, marik81 napisał: Czy w ten sposób Czyli w jaki? Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Rozumiem, że przeklinanie i obrażanie innych użytkowników jest zgodne z regulaminem? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Zaraz dam mu warna z przeklinanie, ale gdzie to obrażanie? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Witam, Czy istnieje jakakolwiek skuteczna metoda skasowania konta na tym forum? Pytam ponieważ formularz kontaktowy z tego tematu nic nie daje: Prośba/powoływanie się na RODO pozostają bez odzewu. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 5 godzin temu, sorhed napisał: Czy istnieje jakakolwiek skuteczna metoda skasowania konta na tym forum? Pisz bezpośrednio do administracji portalu, to oni się tym zajmują... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 5 godzin temu, jacekgothic napisał: Pisz bezpośrednio do administracji portalu, to oni się tym zajmują... Znasz może email do konkretnej osoby która się tym zajmuje? Bo trochę poszukałem i jedyne co znalazłem w sprawie zarządzania danymi osobowymi to właśnie ten nieszczęsny formularz kontaktowy. W ogóle jedyny email jaki do nich znalazłem to i.prasowe@benchmark.pl Ale to "raczej" nie to. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 8 minut temu, sorhed napisał: Znasz może email nie Tutaj konto mogę Ci usunąć, ale na portalu zostanie... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts