sznib 887 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 W co obecnie grasz z tematów ogólnych także został usunięty. O, a ja od paru dni szukam tego tematu, bo chciałem coś napisać. Widzę że post z 3 maja, mamy 16 czerwca, także pytanie; czy temat "W co obecnie grasz" zostanie przywrócony? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14040 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Mam takie pytanie, nie dałoby się zmniejszyć trochę reklam w wersji mobilnej forum? Mimo, że mam 5 i pół calowy ekran to reklama zajmuje ponad połowę strony forum. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 To pytanie bardziej do Administracji portalu, to oni czerpią 100% zysków z reklam. Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Mam takie pytanie, nie dałoby się zmniejszyć trochę reklam w wersji mobilnej forum? Mimo, że mam 5 i pół calowy ekran to reklama zajmuje ponad połowę strony forum. Możesz zainstalować blokowanie reklam na telefon. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14040 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 To pytanie bardziej do Administracji portalu, to oni czerpią 100% zysków z reklam. Czyli jak na KŚ tylko tam nie ma reklam na wersji mobilnej. Możesz zainstalować blokowanie reklam na telefon. A to są? Nawet nie wiedziałam, dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Cubano 49 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jak można zrobić żeby pisząc nawet kilka dni po swoim ostatnim poście nie dodawalo treści do poprzedniego posta tylko tworzyło nowego? W dZiale worklog gdzie budowa zestawu komp trwa długo jeden post na wiele stron jest bezsensuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Posty scalają się tylko wtedy, gdy napiszesz je w czasie krótszym niż 24h Cytuj Link to post Share on other sites
Arthass 541 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Jak rozpoznać spam w statusach? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 4 minuty temu, Arthass napisał: spam w statusach? Zdjęcie na pół strony, to niby co? Duże grafiki, zbyt dużo tekstu... Cytuj Link to post Share on other sites
Arthass 541 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Dziękuje panie Jacku za wyjaśnienie. Każdy interpretuje te kwestie dość indywidualnie. Przepraszam za kłopot. Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Czy można zawiesić konto tak żeby zostały wszystkie dotychczasowe odpowiedzi? Pytam bo podobno po usunięciu użytkownika kasują się jego wszystkie posty. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 8 godzin temu, zbiku90 napisał: Czy można zawiesić konto tak żeby zostały wszystkie dotychczasowe odpowiedzi? Można (perm-ban) 8 godzin temu, zbiku90 napisał: podobno po usunięciu użytkownika kasują się jego wszystkie posty. Posty się nie kasują, ale jako autor widnieje "Gość usunięty" Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 8 minut temu, jacekgothic napisał: Można (perm-ban) Tego się spodziewałem Dzięki za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Arthass 541 Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Mógłbym prosić o zaprzestanie blokowania mi funkcjonalności konta bez wyjaśnienia powodów lub jakieś przejrzyste, jednoznaczne wyjaśnienie tych powodów podczas interwencji moderatorów, nie opierające się na argumentach zinternalizowanych emocji (bo niestety, nie posiadam mocy czytania w umysłach innych ludzi) tak bym wiedział co robię niewłaściwie? Niestety, spoglądając na aktywność innych użytkowników forum, nie widzę jasnego dla mnie szablonu według którego korzystałbym z forum w niewłaściwy sposób określany jak przypuszczam przez regulamin. Przepraszam za potencjalną ignorancję, ale nie dostaję żadnych wyjaśnień ze strony moderatorów, a jeśli dostaję to mają bardzo relatywny, subiektywny charakter bez odwoływania się do jakichś obiektywnych, jednoznacznych, eksternalizowanych parametrów. Z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 53 minuty temu, Arthass napisał: jakieś przejrzyste, jednoznaczne wyjaśnienie tych powodów Są to te same powody, dla których masz bana na SB, a mianowicie SPAM. Cytuj Link to post Share on other sites
Sentymentalny 78 Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Od jakiegoś czasu zauważyłem, że w pasku adresu forum pojawia się dopisek ?ct=123456789 (liczby są losowe) np. https://forum.benchmark.pl/forum/29-monitory-i-projektory/?ct=1627484211 Wchodząc w jakiś dział, po ok. sekundzie strona sama się odświeża dodając ww. dopisek. Jest to szczególnie upierdliwe z oczywistych względów podczas chęci cofnięcia (np. backspace'm) na poprzednio przeglądaną stronę. Co to jest i czemu ma to służyć? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Sprawdziłem na lisku, chromie, wszystko jest OK (również z cofaniem do poprzedniej strony). Cytuj Link to post Share on other sites
hegazi 0 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 W konkursach są błędy: Zgłoszenia są ignorowane, jedyną 'reakcją' były jakieś dziwne teksty moderatora w drugim zgłoszeniu. Z tego co widzę, ciężka praca to śmieszkowane na chacie przez admina. Zgłaszałem też te problemy przez Kontakt na stronie głównej. Jakiekolwiek reakcji brak. Może tutaj się uda. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 3 godziny temu, hegazi napisał: W konkursach są błędy W jakich konkursach? Kto je organizuje? Cytuj Link to post Share on other sites
hegazi 0 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Poważnie? benchmark.pl Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 My jesteśmy forum a nie portal, poważnie... Cytuj Link to post Share on other sites
hegazi 0 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Forum czego? Panie 'poważnie...' Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 No, forum dyskusyjne... Jak sama nazwa wątku wskazuje, piszesz do Administracji forum, więc pomydliłeś "adresatów". Powinieneś pisać do Administracji portalu. Cytuj Link to post Share on other sites
hegazi 0 Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Pisałem, tak jak podałem w treści korzystałem z Kontaktu na stronie głównej czyli nie forum, ale nie ma odpowiedzi, nie ma nawet potwierdzenia otrzymania zgłoszenia - więc staram się pisać wszędzie gdzie to możliwe. A to jest forum benchmark wiec jakby nie patrzeć odpowiednie miejsce. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 1 minutę temu, hegazi napisał: nie ma odpowiedzi Tutaj też jej nie uzyskasz. 4 minuty temu, hegazi napisał: staram się pisać wszędzie gdzie to możliwe Napisz do prezesa komputronika 5 minut temu, hegazi napisał: forum benchmark wiec jakby nie patrzeć odpowiednie miejsce. Na kontakt z redakcją jest to najgorsze miejsce z możliwych, gdybyś nie zauważył, oni tutaj raczej nie zaglądają. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts