maciek1o3s 6 Napisano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Da się da Właśnie doszedłem. Odpalamy ręcznie instalator steam i tam jest możliwość wyboru partycji Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jak tą giere zainstalować na innej parycji niż steam i systemowej?Nie ma takiej opcji i właśnie z tej przyczyny zawsze rozdzielam systemową, program files, gry (między innymi Steam) i całą resztę. To oszczędność czasu i nerw a cała operacja trwa minuty, z planowaniem partycji nigdy nie warto się spieszyć. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Udało się wrzucić na inną partycję Trzeba tylko pomyśleć Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zdradź tajemnice, o wielki magiku :-> Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zdradź tajemnice, o wielki magiku :-> W sumie ja nie mam problemu ale ktoś może skorzystać z tego. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Udało się wrzucić na inną partycję Trzeba tylko pomyśleć jak to sie nie da ja wrzuciłem na inna niz systemowa bo mi miejsca szkoda przy instalacji steam jest wybór miejsca docelowego juz nie pamietam jak to leciało chyba sie wybiera użytkownik zaawansowany Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Udało się wrzucić na inną partycję Trzeba tylko pomyśleć jak to sie nie da ja wrzuciłem na inna niz systemowa bo mi miejsca szkoda przy instalacji steam jest wybór miejsca docelowego juz nie pamietam jak to leciało chyba sie wybiera użytkownik zaawansowany Samego Steam'a to posadzisz gdzie chcesz bez problemu ale DF chyba miał na myśli usadzenie na innej partycji samej gry jak masz Steam'a na systemowej. Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Gdy masz STEAM, wszystko instaluje się automatycznie tam gdzie steam. Nie jest to możliwe zainstalować gdzie indziej Cytuj Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Pewni jesteście że musi być tam gdzie steam? :> http://img42.imageshack.us/img42/5424/screengy.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 W steamie jest taka opcja że możesz ustalić miejsce docelowe gry więc wiadomo że można ją wrzucić gdzie indziej ktoś tu ściąga uTorrentem :-> Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 torrenty są błeee... iź stond czekam na MJ, bo muszę z nim coś załatwić Cytuj Link to post Share on other sites
UkrytyWBuszu 0 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja mam problem z komunikatem SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving proszę o pomoc doświadczonych. Ten komunikat pojawia się przy misji "Nic po rosyjsku" To jest misja na lotnisku. Z góry wielkie dzieki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Pewnie masz rosyjską grę a tam zakazali Niee, ale spróbuj wejść do katalogu z grą C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\save i usuń airport.svg I potem wchodzisz do autosave i usuwasz wszystko co ma w nazwie airport Rozpoczniesz tą misję od nowa i powinno pomóc Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 czekam na MJ, bo muszę z nim coś załatwić Jestem siedzę u "Dragunowa" i czekam na kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
UkrytyWBuszu 0 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Zobaczymy czy to akurat pomoże :> Jednak sie nie udalo moze ktos inny by wiedzial. Prosze pilnie o pomoc. PS.Torrenty są wporzo Aha i nie mam rosyjskiej wersji Używaj opcji edytuj, masz na to 6h. Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 PS.Torrenty są wporzo Tak samo jak mleczarz który co dzień z rana odwiedza Twoją żonkę kiedy ty siedzisz w robocie i zasuwasz na jej kosmetyki Cytuj Link to post Share on other sites
UkrytyWBuszu 0 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Mleczarza akurat nie lubię bo jest taki "Bialy" wracając do gry wie ktoś na czym polega problem ?? :help: Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Podpis _nick_'a wyjaśnia wszystko -Mam problem z grą. -Oryginał? -Nie. -To ci nie pomożemy. Jak już wybierasz drogę pirata, to nie licz na wsparcie techniczne Po prostu _nick_ jest w 100% legal, a ponieważ jest modem (a ja mam mega ultimatum), to nie mogę pomóc No i poza tym ja nic takiego nie mam, więc nie potrafię pomóc Ni pisz postów pod postem. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hmm...a wiecie czgo brakuje w multi MW2 i w singlu też ... wychylania się !!! "Q" "E" !!! AAAaaaaa!!! Cytuj Link to post Share on other sites
UkrytyWBuszu 0 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 multijumper czy chociaż ty mógłbyś mi pomóc :help: z tym irytującym problemem ? Bardzo mi zależy na dalszym graniu , gdyż jestem przy końcówce rozgrywki i aż mnie kręci co będzie dalej. Więc proszę bardzo o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie dość, że wykasowali te posty, to on jeszcze ma czelność upominać się o pomoc chcesz grać - kup oryginał Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hmm...a wiecie czgo brakuje w multi MW2 i w singlu też ... wychylania się !!! "Q" "E" !!! AAAaaaaa!!! nie ma "lean'a" bo w MP mapy maja za duza bledow i mozna by bylo strzelac przez sciany ( sa miejsca gdzie po wychyleniu sie jest to mozliwe ). trzeba poczekac i zobaczyc jak sie akcja rozwinie. jesli IW wypusci DLC ( zeby bylo smieszniej juz je u siebie mamy na dyskach ale jest zablokowane ) to moze za jakis czas oddadza nam konsole. wtedy bylaby mozliwosc przywrocenia "lean". mnie najbardziej irytuje brak mozliwosci zmiany FOV z 65. po kilku godzinach bola mnie oczy i glowa. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Blizzard coraz bliższe realizacji “Call of Duty” W maju podawaliśmy nieoficjalne informacje, jakoby w Hollywood szykowano adaptację gry “Call of Duty”. Wtedy Activision Blizzard nie chciało komentować rewelacji, jednak ostatnio pojawiły się nowe dowody wskazujące, że film naprawdę powstanie. Otóż okazało się, że producent gry zarezerwował już sobie tytuł “Call of Duty”. W praktyce oznacza to, że nikt inny w Hollywood nie może nakręcić filmu pod tym tytułem. Jest to zazwyczaj pierwszy krok producentów, którzy przymierzają się do realizacji obrazu na bazie znanej marki. Seria gier zapoczątkowana w 2003 roku wydaniem “Call of Duty” ukazuje II Wojnę Światową z perspektywy amerykańskiej, brytyjskiej i sowieckiej. W zależności od tego, w kogo wcielał się gracz, miał do wykonania serię misji. Nie jest jasne, czy kinowe “Call of Duty” również będzie próbowało opowiedzieć historię z trzech perspektyw. Kąsek Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ...oj tam ja jadę CoD:MW2 na Weteranie ... ciężko jest ale od razu zabawa ciekawsza ;D Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Tak gadacie że aż pożyczyłem od kolegi COD:MW Zobaczymy czy jedynka też taka dobra. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts