Nowaj 61941 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 W LO byłem bogiem, bo w czasach, kiedy VooDoo 1 był dla większości marzeniem, ja miałem TNT i do tego Pentium II 400 MHz No i byłem jedyną osobą w szkole, która miała nagrywarkę Cytuj Link to post Share on other sites
omar2033 593 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Z tą nagrywarką to już dobiłeś mnie. Doskonale wiem o co kaman Miałeś branie Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Też pamiętam ten motyw, ktoś kto miał nagrywarkę rządził Mnie Mitsumi kosztowała ok.900zł Cytuj Link to post Share on other sites
omar2033 593 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja pamiętam jak kosztowały coś koło 5000zł i goście za kasę przegrywali kolegom płyty hurtowo, a Ci na giełdach stali. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Remake Unreala z 1998r. na engine FrostBite 2.0 lub Cry 3.0 To samo, misje, muzyka tylko grafika lesza. A najlepiej sensowna kontynuacja tejże gry na silniku dowolnym byle by klimat byl taki jak w pierwszej części 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 @up - zdecydowanie zostawałem w pracy dłużej aby pograć, bo nie miałem mocnego kompa. ahh... Cytuj Link to post Share on other sites
Korson 16 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Też pamiętam ciśnienie z nagrywarkami jak znajomi chcieli przegrywać coś za 10-20 zł, wtedy sie okazywało kto jest kumplem a kto kase zdziera, i ta magiczna szybkość 1x, gdy na płytke czekało sie ponad 1h;p a co do klasyków to Duke Nuken na jakimś sensownym silniku, a nie to co dostaliśmy ostatnio/; Soldier of Fortune by się przydał również w nowej odsłonie, nowy Quake coś w stylu Quake 2, strategia w stylu Age of Empires oraz remake Commandos behind enemy Lines, Max Payne....Można wymieniać cały dzień,chodzi o to że te gry wprowadzały niesamowity klimat oraz pewne innowacje technologiczne np. AoE - było cos takiego że zmieniały się wieki a przez to wygląd budynków, czy SoF, gdzie przeciwnikowi mogliśmy odstrzelić nogę...Fajnie jak dostalibyśmy remaki zrobione ze smakiem Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pecetowy remake Flashbacka Jak donoszą serwisy o grach, w planach jest stworzenie remaku gry Flashback w wersji HD. Miałby się tym zająć autor pierwowzoru - Paul Cuisset, a wydawcą byłby Ubisoft. Gra miałaby być wydana jeszcze w tym roku na PC (Steam), Xboxa i PS3. Potencjalny wydawca jeszcze nie potwierdził tych informacji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 O_o Fajnie, chętnie zagrałbym w tę grę. Czytając o niej przypomniała mi się inna - Another Word, w którą pykaliśmy u kolegi na Amidze 500. Jej remake też byłby bardzo fajny i... mógłby wyjść w duecie z Flaschbackiem Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 zostawałem w pracy dłużej aby pograć, bo nie miałem mocnego kompa. ahh... Nie lepiej w godzinach pracy Remake mówicie, Właściwie żaden remake nie odda duszy starego komputera osobistego z dawnych lat, ale chętnie spróbowałbym się w grze FRED z Atari - oczywiście w nowej szacie graficznej i pełnym 3d. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mi by wystarczył Jazz Jack Rabbit z odświeżona grafiką @@ Another World masz na Androida. Cytuj Link to post Share on other sites
miszczu0097 5 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Fallout 1, 2. Aktualne wersje są zaje, ale chciałbym zobaczyć jak by wszystko wyglądało w nowej oprawie graficznej. Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Warcraft 3 w nowej kampanii (najlepiej +20h) i nieco lepszej oprawie graficznej <3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja lubię gry strategiczne i z okresu II wojny światowej - zatem chętnie zagrał bym w remake gry Steel Panther Cytuj Link to post Share on other sites
p.kovalsky 4 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hidden & Dangerous w nowej szacie graficznej To był hicior... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Red Alert jedynka na jakimś bardzo realistycznym silniku Fallout 2 ale możliwośćią przełączania widoku między fpp/tpp i rzutem izometrycznym Need for Speed Underground 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RoXIcon 47 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Syndycate Wing of Fury Red Alert SimFarm znalazło by się jeszcze pare już nie ma aż tak wciągających gier jak kiedyś. Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Arcanum 2 bezapelacyjnie, przeszedłem jedynkę kilkadziesiąt razy, do tej pory mam pudełkową wersje z dnia premiery, i pogrywam często Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Heroes III z nową oprawą graficzną i nowymi mapami to by było coś OFc pełna kontrola nad kamerą. Mechanika tej gry jest po prostu genialna. Żadna z kolejnych części nie dorasta tej do pięt. Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 @up jest tak genialna, że po zmianie zakresu kamery, nie bya by już tak epicka, ogólnie w Heroesie III brakowało mi tylko , prostego jednolitego menu,i większych rozdzielczości Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Tzn jakiego menu bo dla mnie było wszystko Git. Zainstaluj sobie Heroes 3 HD patch to będziesz miałwiększe rozdzielczości i całe morze usprawnień. Nie można przesadzaćz rozdzielczościątylko bo o ile ekran mapy i jego zakres znacznie siępowiększa o tyle niestety ekrany wewnątzx miast sądalej w niskiej rozdziałce ale nie sąrozciągnięte tylko otoczone czarną obwódką. Kolejki i ruchy jendostek i animacje sa znacznie szybsze. Patrz stworzony do rozgrywek sieciowych . A grafika by sie przydala i to bardzo. Najbardziej to wlasnie podczas eksploracji terenu bo tam juz mocno razi. A pole bitwy zawet teraz mi sie podoba a jakby bylo w wiekszej szczegolowosci i 3d to juz w ogole mialbym slinotok. Cytuj Link to post Share on other sites
Aress 38 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 NFSU2 na silniku MW2012 bardziej zoptymalizowanego / NFSU1 na silniku MW2012 bardziej zoptymalizowanego 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Spikeblade 2 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Pierwszy COD... pierwszy MOH - jeden pies byle nie w takim uproszczonym modelu jak to dziś ma miejsce. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 SimFarm W nową SimTower też chętnie bym pograł Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Mafia jedynka, albo GTA Vice City. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts