Salem 363 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dorzucę sobie Alice: Madness Returns. Jakby zrobili trzecią część to umarłbym z radości Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 to umarłbym z radości ... to byś się nagrał, że ho ho Alice jeszcze raz -- znowu kraina czarów, zajączki, grzyby: http://www.angaros.konin.lm.pl/wariat.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Większość gier na PSX takich jak Metal Gear Solid, Dino Crysis, MediEvil, Legacy of Kain: Soul Reaver itd, a także kilka późniejszych pozycji np NFS Underground 2. Ehh Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 warcraft 1 / 2 Z command & conquer tiberian sun / c&c red alert 1 Black ( na ps2 byl ) quake 1 / 2 NFS 1 / 4 road challenge MK trylogy Dune 2 / 2000 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 @up warcraft 2 i czarodziejowie naparzający blizzardem, samotnie zabijający całe armie ;PPP eh te czasy Cytuj Link to post Share on other sites
Belike Blair 18 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Commandos, Unreal Tournament Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Większość gier na PSX takich jak Metal Gear Solid, Dino Crysis, MediEvil, Legacy of Kain: Soul Reaver itd, a także kilka późniejszych pozycji np NFS Underground 2. Ehh Wiem, że o tym pisałem pare postów wyżej ale zainstalowałęm ostatnio nowego nfsa. Czizas co za gniot. Lata świetlne za nfsu2 - najlepszym nfsem ever. Poprostu nei da sie w to grac takie jest H****e 2 Cytuj Link to post Share on other sites
HONDA1969 82 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Stalker , syberia oraz far cry 1 Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Heh, wiele osób woła o remake Undergrounda 2 Podobno jakiś nowy Underground ma być, wiec miejmy nadzieje że EA będzie chciało wyjść na lepszą droge(bo 2 nagrody dla najgorszej firmy mogą wzbudzać pewien niepokój). Ale i tak wyobraźcie sobie całą serie Gothic, odnowioną na jakimś epickim silniku pokroju RedEngine, z nowymi możliwosciami interakcji, troszkę wierzchowców dodać i ogarnąć system walki Oczywiście o ile nie pojawi się jakieś "dodawanie usprawnień do fabuły". Taki remake, to dla mnie gra roku Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Remake? Hmm... Z universum Star Wars - X-Wing / B-Wing / TIE Fighter / X-Wing Alliance Taki symulator z poprawioną (nie tylko) grafiką to byłoby coś Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) montezuma revenge commando z nowszych to nibiru nie wiem czemu ale akurat fabuła tej przygodówki mnie zachwyciła... A przez przypadek ją kupiłem chyba w auchanie za 9.99:) Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Igoruss tu masz racje ale i tak wolałbym pograć w coś ala. Battlefront, zrealizowanym bardziej jak Battlefield3 I podobno coś takiego jest/było w planach Disney/Lucas-a Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Lucas'a już niestety nie ma - wielka szkoda. A Igoruss nie wypowiadał się w tym temacie Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 hmm, być może pomyliłem ludzi, bo przeglądałem pewnie z 4 tematy na raz Nom, szkoda że Lucas'a już nie będzie, oczywiście w takiej wersji w jakiej istniał robił dość dobre gry, ale mi przypadł do gustu, tylko Battlefront oraz Force Unleashed. KOTOR, i całe jego "stop klatki na taktyke" sprawiały, że jakoś mi się odechciewało grać. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Nom, szkoda że Lucas'a już nie będzie, oczywiście w takiej wersji w jakiej istniał robił dość dobre gry, ale mi przypadł do gustu, tylko Battlefront oraz Force Unleashed. KOTOR, i całe jego "stop klatki na taktyke" sprawiały, że jakoś mi się odechciewało grać. Herezja to mało powiedziane. KOTOR jedynka to jedna z najlepszych ( przez wielu uważana za najlepszą) gra komputerowa zrobiona w świecie SW, ze zwrotem akcji, przy którym "Luke, I am your father" to pikuś . FU to zabugowana i niewymagająca odrobiny myślenia rąbanka, zjechana równie mocno przez fanów jak i recenzentów. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 hmm, może masz racje, ale nie jest to gierka w moim guście, peszek Jeśli nawet KOTOR mia świetną fabułe, dla mnie gra była po prostu nudna. A FU podoba mi się tylko z powodu możliwości gry na padzie. "przez wielu uważana za najlepszą" ja tam na przykład wolę RPG pokroju Gothic-a, czy TES-ów, wiele godzin grałem w świetnego Mount & Blade, potem Warbanda, Ogniem i Mieczem Dzikie Pola. To że ty twierdzisz że KOTOR to najlepsza gra, to mnie to nie obchodzi, szkoda tylko że nie potrafisz uszanować opinii innych. A właśnie, są już jakieś screeny z nowego Mount & Blade-a? Bo dla mnie to będzie taki jakby remake pierwszej części Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 No nudna jak cholera do tego trzeba było czytać spore ilości tekstu, a na mapie nie było wskaźnika pokazującego dokąd iść. Dla niektórych koprofilia to świetna sprawa, ale ja nadal nazwę to babraniem się w kupie. Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 No cóż, akurat takie elementy nudne nie są, wręcz przeciwnie, jak wspominałem, mnie do gry zniechęcił system walki, i w sumie tylko to. Co do sporych ilości tekstu, to jestem graczem MMO, więc do czegoś takiego się przyzwyczaiłem btw. nie musisz tak najeżdżać na kogoś dlatego ze jest młodszy. To tak jakbym najechał na kogoś, bo jest ... łysy Cytuj Link to post Share on other sites
przemol18 2 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 ja bym chciał żeby stworzyli original war 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Flashback. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Mega-Lo-Mania http://en.wikipedia.org/wiki/Mega_Lo_Mania Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 OO, ale mi przypomniał o Original War To była gierka epicka Nawet niekoniecznie 2 część, ale taki porządny remake Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ze wstępnych informacji wynika, że system rozgrywki będzie powrotem do korzeni. JA/JA2 <3 http://cdn1.sbnation.com/uploads/chorus_image/image/11716217/jagged_alliance_flashback.0_cinema_640.0.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16130 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 DO WANT! Tych nowych JA nie trawię. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Sam miód. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts