CougarV6 14 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Dorzucę jeszcze grosik do "zóltego" kina. Właśnie jestem po seansie i oglądany w ciemnym pokoju, ma mocny klimat http://www.filmweb.pl/Wizje Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 @CougarV6 Właśnie przeglądając pewna stronę z filmami online natrafiłem na "Oldboy"- azjatycki obraz i już miałem Ci go zaproponować gdy spostrzegłem, że wymieniłeś go wcześniej. Zabieram się za oglądanie Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 filmami online natrafiłem na "Oldboy" Dobry film. Ciekawa fabuła, choć przypomina on raczej hollywodzkie produkcje niż typowe kina azjatyckie. Nie wiem czy było tu wymieniane, ale gorąco polecam pierwszy sezon serialu "Gra o Tron" a dla niecierpliwych jeszcze bardziej polecam serię książek "Pieśń lodu i ognia" na których podstawie (bardzo wiernie) nakręcono film. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 @UP Jestem po seansie. Musze przyznać, ze film świetny- trzymający w napięciu, zaskakujący, nieco hmm "ciężki"- więc nie dla każdego. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) Caly temat to smietnik. Dzieciaki rzucaja jakies tytuly, ktore od kilku lat puszcza Polsat i mysla, ze to jest PRAWDZIWE KINO. Niebawem Kac Vegas w Bangkoku (a tym co tłumaczyli tytuł współczuję IQ ). Ze niby jak to mieli przetlumaczyc Twoj zdaniem? Widze, ze dopiero odkrywacie Oldboy'a... To na dobra sprawe, jestescie tak z 10 lat za mna w ogladaniu filmow. Edytowane 20 Lipca 2011 przez Istvan Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 @up: prawda, poleca się tu różne rzeczy, jedne warte czasu inne wręcz odwrotnie, ale jeśli jesteś tu odpowiednio długo (na benchmarku) to wiesz, których userów należy traktować poważnie a których w kategorii ciekawostki i żartu. Dla wszystkich jarających się Old Boy'em: to jest jedna z części trylogii, jest jeszcze Pan Zemsta i Pani Zemsta (widziałem tylko Old Boy'a, więc o jakości dwóch ostatnich nie wypowiadam się). Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ze niby jak to mieli przetlumaczyc Twoj zdaniem? Pierwsza część powinna mieć nazwę "Kac w Vegas" a druga "Kac w Bangkoku". Trójka pewnie będzie czymś w stylu Kac Vegas w Bangkoku na Florydzie... Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 @up: po pierwsze mędrkujesz będąc w komfortowej pozycji, bo z perspektywy wiedzy o istnieniu 2. części. Po drugie spróbuj głośno wymówić "Kac w Vegas", wyraźne wymówienie wymaga zbyt dużo wysiłku od narządów mowy, "Kac Vegas" natomiast wymawiane jest tak, że brzmi jak 1 słowo i jest chwytliwe. A po trzecie mam nadzieję, że 3 nie będzie, bo już druga część była wyraźnie słabsza od pierwowzoru. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) http://www.filmweb.pl/user/bungee/films#sort=rateDesc moja zaktualizowana lista, ostatnio naprawdę duużo oglądałem edit: sorki nie widać wszytkiego, ehh moment zaraz coś wymyśle teraz: http://www.speedyshare.com/files/29524627/Filmy.rar inaczej sie nie da, na te chwile 421 filmów oglądniętych Edytowane 21 Lipca 2011 przez Bany_krk Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) moja zaktualizowana lista, ostatnio naprawdę duużo oglądałem Widziałem większość z tych filmów i większość jest dobra lub bardzo dobra Niezły wybór bany. inaczej sie nie da Jak się nie da? A mój link? Widać wszystkie filmy? (562 pozycje po 20 na stronie?) Edytowane 21 Lipca 2011 przez CougarV6 Cytuj Link to post Share on other sites
kleszczu100mzk 93 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Z nowych i ostatnio oglądanych mogę polecić Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II 3D Transformers 3 X-Men: Pierwsza klasa Kac Vegas w Bangkoku Ksiądz 3D Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach Szybcy i wściekli 5 Kod nieśmiertelności Szybcy i wściekli 5 Jestem Bogiem Piekielna zemsta Władcy umysłów Polowanie na czarownice Centurion Maczeta Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I Resident Evil: Afterlife Niezniszczalni Avatar Drużyna A Incepcja Książę Persji: Piaski czasu Człowiek, który gapił się na kozy Robin Hood Iron Man 2 Starcie Tytanów Wilkołak Pozdrowienia z Paryża Księga ocalenia Daybreakers - Świt Sherlock Holmes Bękarty wojny 13 dzielnica - Ultimatum Harry Potter i Książę Półkrwi Adrenalina 2. Pod napięciem Kac Vegas Wrogowie publiczni Transformers: Zemsta upadłych Edytowane 23 Lipca 2011 przez kleszczu100mzk Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 @up z tego co oglądałem Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I - dno, najgorsza z części, II ponoć jeszcze gorsza ale nie oglądałem Avatar - jak dla mnie średniak, fabularnie dość cienki Drużyna A - świetny film akcji, bez zbędnych pierdół Incepcja - ja zachwycony specjalnie nie byłem, dostał ode mnie 8/10 ale czuje że troche za dużo Iron Man 2 - gorszy niż jedynka, trochu przebajerowany, ale dobrze sie to ogląda Bękarty wojny - ubaw po pachy, genialne połączenie wielu gatunków kina, Hans Landa - jedna z najlepszych ról ever 9+/10 Adrenalina 2. Pod napięciem - znacznie gorsze niż jedynka, ale jestem zwolennikiem kina akcji z zerową fabułą i ten film mi sie podobał Kac Vegas - ujdzie, bo już od dawna nie nakręcono dobrej komedii Wrogowie publiczni - niezły, ale biją go dziesiątki filmów gangsterskich nakręconych w latach 80-tych Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 "Eksperyment" (wersja niemiecka) "Zło" "Nasza klasa" Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja polecę Kac Vegas i Kac Vegas 2. Dla mnie świetne komedie. Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ja polecę Kac Vegas i Kac Vegas 2. Dla mnie świetne komedie. Zdaje się, że już były proponowane poza tym nie dawajmy tytułów wszystkim dobrze znanych np. Terminator, Pan Kleks etc. Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 2 girls in small ro... Ja osobiście uważam że Kac Vegas 2 to był nudny kotlet Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) "Kandydat"- świetny Denzel Washington, super Meryl Streep. Polecam fanom political-fiction Edytowane 29 Lipca 2011 przez SP1DER987 Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Lincz. Jeden z lepszych polskich ostatnimi czasy. Cytuj Link to post Share on other sites
omnik 6 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Wczoraj oglądałem Ghost Game, dobra schiza RECKA Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 "Drzewo życia" Bardzo specyficzny film, bardziej filozoficzny esej niż zwyczajny film, ale jak dla mnie super. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 To ja polecę : „Valhalla Rising" z Madsem Mikkelsenem oraz trylogię „Pusher" z tym samym aktorem o handlarzach narkotyków. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek8x 58 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 To ja polecę: Kac Vegas 2 Jestem Bogiem Growns Ups (Duże dzieci- zarąbisty film!) Incepcja Wielki Stach Zanim Odejdą Wody Tron- Dziedzictwo Turysta Policja Zastępcza Predators Godziny Szczytu (1,2,3,- nikt nie mówił że muszą być nowe filmy:)) Narazie tyle choć i tak pewnie o czymś zapomiałęm. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 The Forrbiden Kingdom(Zakazane Królestwo) Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 topc ma na chwilę obecną 13 stron. oczywiście nie przeczytałem wszystkich wpisów więc być może teraz dubluję tytuł filmu warty polecenia Limitless. WARTO! Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Fung wan II (Storm Warriors) - kung fu na haju Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts