Wento 1825 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 U mnie Visee już się skończyło. Co jest lepsze od Visee ? Mam Visee u siebie, całkiem fajne wycieraczki, ale spodziewałem się więcej. Prawdopodobnie następne będą Alci. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Alca , trochę tym handlowałem . Przyzwoita wycieraczka jak za tą cenę , czyli najtańsze co może być . Kilka miesięcy wytrzymywały (3-4) . Ale bym ich nie kupił już , wolę te parę złotych dołożyć . Edytowane 6 Marca 2019 przez jakub1t Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Jako że już się produkuje to wrzucam, do odbioru będzie za kilka tygodni I3s 4 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Zalatuje Multiplą. Mi BMW się nie podobają, oraz kierowcy BMW nie używają kierunkowskazów, ładują się na 3-go. Sprubowałem Japońskich aut i już tego będę się trzymać , a dokładniej Toyoty. Oto jak niektórzy odczytują znaczenie BMW. BMW - Będziesz Miał Wydatki , Bardzo Mały Wóz, Bryka Młodzieży Wiejskiej Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Obraziłem się na Ciebie. Miałem e36 i zawsze używałem kierunkowskazów! i nie piraciłem więc bądź tak łaskaw i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Istnieje też delikatna różnica pomiędzy śmigającymi obecnie około 20-letnimi gruzami a nowymi autami klasy premium za ponad 200 tysięcy złotych. Marki które zazwyczaj łączymy z tragiczną jazdą to raczej odzwierciedlenie tego co w typowym budżecie do 20k nadal najlepiej się trzyma. Wrzucanie wszystkich kierowców jednej marki do jednego wora to kompletna głupota. + "sprÓbowałem" 4 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 A jeszcze się przyponiało BMW - Będziesz Miał Wypadek - pasuje do tego filmiku. Nie chciałem nikogo urazić , preraszam, ale dziś jechałem trasę 100 km w jedną stronę i spotkało mnie coś podobnego Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Karai . Co do wyglądu i3 masz rację ze paskudne , ale to auto ma inne zalety . Jako drugie-trzecie auto w rodzinie czemu nie . Biafra ma sporo racji , ale to też tyczy się aut premium za 200k+ , tyle że każdego , nie tylko BMW Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 (edytowane) Wnętrze ładne, pomijając te dwa ekrany które wyglądają jak doczepione na siłę tablety. Nie rozumiem tej mody na wyświetlacze wystające z deski rozdzielczej. Edytowane 7 Marca 2019 przez wojciechu15 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 (edytowane) Zalatuje Multiplą. Mi BMW się nie podobają, oraz kierowcy BMW nie używają kierunkowskazów, ładują się na 3-go. Sprubowałem Japońskich aut i już tego będę się trzymać , a dokładniej Toyoty. Trochę zabawnie to brzmi z ust posiadacza Yarisa, którym jest wręcz zafascynowany (przypominam o 'dyskusji' w tym temacie) Edytowane 7 Marca 2019 przez Johny3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Błękitny szerszeń po lekkim moddingu - chlapacze oraz czerwone listwy boczne. Wykąpany i lekko prześmigany mikrofibrą. Dla pamiętliwych napiszę - tak - olej i filtr także wymienione. 9 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Ładny.Modding na plus. Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Obraziłem się na Ciebie. Miałem e36 i zawsze używałem kierunkowskazów! i nie piraciłem więc bądź tak łaskaw i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Mogę dodać że często się spotkałem z tym że to kierowcy nowych aut firmowych różnych marek wymuszali na mnie pierwszeństwo. Niejednokrotnie ktoś w skodzie, czy czymś podobnym jechał mi pod zderzak i świecił długimi na drodze ekspresowej, gdy ja przepisowo wyprzedzałem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Mogę dodać że często się spotkałem z tym że to kierowcy nowych aut firmowych różnych marek wymuszali na mnie pierwszeństwo. Niejednokrotnie ktoś w skodzie, czy czymś podobnym jechał mi pod zderzak i świecił długimi na drodze ekspresowej, gdy ja przepisowo wyprzedzałem. Za firmy hajs baluj. Czuj się jak król szos. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Najlepsze są te wściekłe Fabie i Octavie w dieslu 1,6. Ciśnie taki >160, wszystkim mruga światłami, a jak ostateczni ktoś go przyblokuje, to 5 minut zajmie mu powrót ze 100 do jego prędkości przelotowej XD Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Zgaduję, że nadal będzie jechał po tym lewym pasie dopóki się nie rozpędzi Błękitny szerszeń po lekkim moddingu - chlapacze oraz czerwone listwy boczne. Wykąpany i lekko prześmigany mikrofibrą. Dla pamiętliwych napiszę - tak - olej i filtr także wymienione. Co to za model? Wygląda nawet ciekawie jeżeli chodzi o sylwetkę. Kolor osobiście mi się nie podoba ;D Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 UP i30N Performance Kolor Performance Blue - pseudo WRC - zwany przez niektórych "męskich nie było". Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Jak było by to i30 1.2 80km to kiepski wybór , a tak to można oko przymknąć na ten kolor Znający temat przynajmniej z daleka wiedzą z czym mają doczynienia Cytuj Link to post Share on other sites
Kasspero 992 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Dla pamiętliwych napiszę - tak - olej i filtr także wymienione. Chwała Ci za to Samochód się odwdzięczy za to 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 U mnie auto po oględzinach już, zderzak do wymiany, czekam na decyzję ubezpieczyciela Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Błękitny Różne odcienie na zdjęciach. Ten ciemniejszy lepszy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 UP To już kwestia oświetlenia. Wystarczy zerknąć fory na googlach i też się różnią od siebie. Na pewno nie nazwałbym go niebieskim. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Na pewno nie nazwałbym go niebieskim. \Dlatego oficjalnie nazywa się performance blue Cytuj Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 na czas naprawy 318i Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I jak w porównaniu z piątką , chyba lipa ?czy nie ma dużej różnicy ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts