CrisPell 4845 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Tu jest to uzasadnione może nie chce żebyśmy wiedzieli skąd jest. Cytuj Link to post Share on other sites
DREWANIAK 246 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Albo żebyśmy dla zabawy nie pisali w necie że ten z taką blachą łamie wszystkie przepisy i w ogóle pali małe kotki Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 7 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 O, widzę chudy, że nie tylko u mnie taka tragedia wiosną na podjeździe A cytryna niech służy dzielnie 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Za cytrynę w highlinie props, mam taką samą w domu, tylko 5 osobową. Koko, mam to samo, trzeba będzie jakies kostki ogarnac bo jest masakra Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 brudasek z nowym wydechem.. http://i.share.pho.to/4e26ad78_l.jpeg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dźwięk się poprawił? Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 pomimo faktu, że to diesel to tak.. brzmi na tyle lepiej ile można oczekiwać w tej stawce cenowej tłumika końcowego.. oryginał był dziurawy więc brzmiał trochę nieludzko Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Renault Clio 3 RS ktoś?Coś? Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Zerknij na klubclio.pl dział RS. Kiedyś przewinął mi się tam jakiś temat, że ten malec jest droższy w utrzymaniu niż trzecia Impreza WRX . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Już trochę zdążyłem o nim poczytać i fakt,drogie w utrzymaniu.Szkoda bo furka bardzo mnie się podoba.No nic temat do przemyślenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Waflinsky 86 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Moim faworytem przy kupnie auta też było Clio i też sporo słyszałem o nieciekawych kosztach utrzymania. Najwięcej chyba siadało w zawieszeniu, przodowały na serwisie sworznie zwrotnicy, amory i sprężyny. Skrzynia równie udana co w Corsie, przy czym wolnossące 2.0 na pewno było katowane do czerwonego przez brak mocnego dołu i takie przepinki jej bardzo nie służą. Obawiam się, że każdy używany warmhatch będzie mega skarbonką, chyba najwyższy stopień ryzyka kupna auta z czwartej ręki Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 http://www.redbull.com/pl/pl/motorsports/offroad/stories/1331794166035/wrc-2017-zmiany-regulamin-samochody-wieksza-moc-mniejsza-waga 2 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Umyta z nudów. Jutro i tak ma padać xd 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Waflinsky 86 Napisano 1 Marca 2017 Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Małe, upośledzone autko dostało kolejną grupę inwalidzką - sprężyny H&R. http://i.imgur.com/MXpgj5C.jpg 21 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dadulek 9363 Napisano 4 Marca 2017 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Pracowita sobota http://i.imgur.com/L56pxI7.jpg?1 Piana, myjka, szampon, glinka... i wosk... nie czuję pleców http://i.imgur.com/GXtyLq5.jpg http://i.imgur.com/lHZRwoA.jpg 14 Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Fajny gejowoz. Ostatnio tez mialem zamiar wyszorowac, wyglinkowac i nawoskowac moje cztery zera, ale checi minely. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Ja za to umyłem strzałę po raz drugi w tym tygodniu, naprawiłem elektryczne szyby (został szyberdach do sprawdzenia ale trochę się boję xd), zamocowałem kanapę jak trzeba, wyregulowałem drzwi i zamki żeby się ładnie zamykało i otwierało wszystko i wymyłem szyby. Też nie próżnowałem Btw, myślałem że lampy są brudne od środka, ale to wszystko odpryski Na masce i szybie też nie mało tego jest. http://i.imgur.com/4Zp32LE.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 W Sporcie z wiosennych gratów wymieniłem olej, miał być Motul 300v ale za namową chłopaków z klubu wrzuciłem ponoć dużo lepszego Millersa cfs 5w40 nt+. 1000 kilometrów zrobione od wymiany, silnik pracuje lżej niż na Motulu 8100 x-cess. Myślałem, że to placebo ale kumpel mechanik stwierdził to samo. Zobaczymy jak dalej będzie. Motula lubiła spalać, dolewałem symboliczną "połówkę" oleju na siedem tysięcy kilometrów z wymianą co osiem. Syntetyk Motula po takim przebiegu był już jak smoła. Póki co jedyny minus Millersa to zaporowa cena za baniaczek 5 litrów nawet ze zniżką. W połowie marca wrzuce chyba letnie obuwie i czeka mnie wymiana zacisku z tyłu bo już ledwo żyje. Ściągam też z Francji przewód łączący zacisk z przewodem głównym hamulcowym, brak zamienników - tylko aso. Jest tak fikuśny, że aż przypomniało mi się śliczne LC Patryka . Przed majówką zaś Sport poleci do lakiernika na porządne czerwone kolorowanie zacisków. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=Xxs6-Q_cDKk Już w średniowieczu wiedzieli ! Edytowane 5 Marca 2017 przez MiK 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Speed55 0 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Ford Focus Titanium X 1.5L Diesel 120 HP Kupilem żonie i jest zachwycona nim. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka //e Wyłacz sobie podpis w TT Edytowane 6 Marca 2017 przez dodo Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty PatrykT 6221 Napisano 5 Marca 2017 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Mycie + politura. Jak ogarnę lewa stronę to zrobi się porządna polerkę 16 Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 W Sporcie z wiosennych gratów wymieniłem olej, miał być Motul 300v ale za namową chłopaków z klubu wrzuciłem ponoć dużo lepszego Millersa cfs 5w40 nt+. 1000 kilometrów zrobione od wymiany, silnik pracuje lżej niż na Motulu 8100 x-cess. Myślałem, że to placebo ale kumpel mechanik stwierdził to samo. Zobaczymy jak dalej będzie. Motula lubiła spalać, dolewałem symboliczną "połówkę" oleju na siedem tysięcy kilometrów z wymianą co osiem. Syntetyk Motula po takim przebiegu był już jak smoła. Póki co jedyny minus Millersa to zaporowa cena za baniaczek 5 litrów nawet ze zniżką. W połowie marca wrzuce chyba letnie obuwie i czeka mnie wymiana zacisku z tyłu bo już ledwo żyje. Ściągam też z Francji przewód łączący zacisk z przewodem głównym hamulcowym, brak zamienników - tylko aso. Jest tak fikuśny, że aż przypomniało mi się śliczne LC Patryka . Przed majówką zaś Sport poleci do lakiernika na porządne czerwone kolorowanie zacisków. Motul 300V to już nie to samo co kiedyś... A co do tego, że olej jest jak smoła, to akurat dobrze - znaczy, że zbiera syf z silnika. Wystarczy wspomnieć, że swego czasu wszyscy się jarali, że Castrol po dużych przebiegach nadal przezroczysty - no był, a w silniku glut:). Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Nowa seria 5 BMW .. co za auto! Od dawna nie czułem się tak bardzo w domu jak za kierownicą nowego bolid u marki spod znaku szachownicy. Absolutny technologiczny majstersztyk, silnik 3l diesla starcza w zupełności do napędzania tego potwora , 5,4 do setki całkowicie realne i bez przekłamań. Przy prędkościach 200+ w kabinie można rozmawiać nie podnosząc głosu. Całości dopełnia wybitne wykończenie środka, które finalnie przestało odstawać od konkurencji typu Mercedes czy Audi, tak samo cały system infotainment. Fotele komfortowe z masażem są jak anioły specjalnie wyselekcjonowane przez samego alfa i omega które podtrzymują kierowcę podczas uniesień doznawanych za kółkiem. Absolutna miazga, wszelkie wątpliwości zostały rozwiane. WHAT A CAR 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts