Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

To wszystko tłumaczy.BTW nie wiem co Oni robią z tym krajem,do czego to zmierza?

Choć po części to zasługa rządu (500+ chociażby), to OC ogólnie w wielu krajach drożeje, w UK podobno też ostro poszło w górę.

U mnie nie jest wesoło, bo było 1600, a jest 2112zł, ale 4800zł za OC Nubiry to przewyższa rocznie koszt zakupu takiego auta i to pewnie w świetnym stanie...

No nic, trzeba właściciela w dowodzie chyba zmienić będzie jednak, wariują z cenami.

Gdyby tego było mało, to dzisiaj padł mi alternator i aku, dobrze że do domu dojechałem, jak parkowałem to wszystkie zegary padły.

Płać i płacz, no ale bez auta psychicznie nie wytrzymuję :P

Edytowane przez fiend_

Ja z kolei za beemke place okolo 1400 na pol roku, za samo oc :roll:

14709475_719704608177913_553380665783589

14717431_1248229255233759_65508634390387

Tyle płacisz w stanach?

A ja z bardzo mocnego 1.9 TDi FWD (290 KM @ 535Nm)

http://i.imgur.com/A747R2h.jpg

przesiadłem się na 2.5 TDI V6 Quattro :D (180KM @ 370Nm) - w porównaniu do ex to to nie jedzie

http://i.imgur.com/dFmpdFU.jpg

Koła zostały ze starej, kolor prawie że ten sam. Oryginalny s-line 2x.

Wyposażona dość bogato, do full opcji brakuje chyba tylko foteli el. z pamięcią, luster fotochromowych(te już zakupiłem tylko muszę założyć + automatyczne światła), grzanej kanapy i pakietu schowki.

• Popieram 5

jedyny powod jaki widze to spalanie...

apropo OC nie mam problemu do czerwca, ale widzac stawku to te 2.7 silnik moze mnie sporo kosztowac nawet z max znizka... ale do tego jest szansa ze sie tym zajma:

www.m.money.pl/wiadomosci/artykul/ubezpieczenie-oc-ceny-wzrost-limit-ceny,215,0,2205655.html

Edytowane przez Vieworld