RuLeR 735 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Gdzie ty jesteś tu ulany dla mnie to jesteś chuderlak Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 T5 Nie zapomnij wspomnieć o możliwych skutkach ubocznych. Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Gdzie ty jesteś tu ulany dla mnie to jesteś chuderlak Jestem tzw. chudym grubasem (skinny fat) dlatego tak to wygląda, najgorsza budowa ciała z możliwych niestety Nie zapomnij wspomnieć o możliwych skutkach ubocznych. To fakt choć efedryna wbrew pozorom jest dość bezpiecznym środkiem, na pewno bardziej niż legalna w Polsce Johimbina. Ze skutków ubocznych jakie ja odczułem/odczuwam to na pewno problem z bezdechem na treningu (nie trenując oddech jest dużo lepszy niż zwykle, ot dziwna sprawa) i ciśnienie w kosmosie przy próbie zabawy w interwały (po 5min musiałem zejść z bieżni bo rozsadzało mnie w środku) dlatego na tego typu środkach tylko aeroby z niską intensywnością. Oczywiście kiedy efedryna przestaje działać wszystkie cuda tego typu mijają. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ja byłem nerwowy, miałem uczucie niepokoju, do tego oczywiście b wysokie ciśnienie - nie polecam a jeśli już sugeruję ostrożność. Warto trochę poczytać przed stosowaniem, IMO do bezpiecznych środków ten mix nie należy. Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ja bardzo nerwowy jestem z natury więc aż takiej różnicy nie odczuwam, ciśnienie mam jak najbardziej w normie (poza interwałami, ich nie mogę robić). Fakt faktem, to nie środek dla wszystkich, na pewno nie dla początkujących którzy dopiero zaczynają przygodę z siłownią. Oczywiście istnieje masa przeciwwskazań do używania tego mixa których należy przestrzegać, choć ja mam to szczęście że jestem w 100% zdrowy i nie robi to na mnie większego wrażenia. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 nie dla początkujących którzy dopiero zaczynają przygodę z siłownią IMO to czy ktoś jest nowy czy nie, nie ma tu znaczenia. Ogólnie ten środek nie jest dla wszystkich. Ty nie odczuwasz negatywnych efektów jego działania a inny może mieć z tym problem. Nie kieruję tego co piszę do Ciebie a do innych czytających, ktoś może podłapać i jeść to jak cukierki bo u Ciebie działa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) IMO to czy ktoś jest nowy czy nie, nie ma tu znaczenia. Nie zgodzę się z tym co mówisz. Owszem, można brać to w każdym momencie, ale początkującym się to po prostu nie opłaca i nie wykorzystają jego potencjału. Chodzi o to, że jeśli grubas z 40% bf od samego początku zabierze się za taki środek to po prostu nie wykorzysta w 100% jego potencjału i później by widzieć efekty będzie musiał łapać się za jeszcze mocniejsze środki. Na początku tłuszcz schodzi bardzo szybko nawet bez specjalnej diety, zwiększając jedynie aktywność fizyczną, dlatego bez sensu łapać się za takie środki, których najlepiej użyć pod koniec redukcji, kiedy jest najtrudniej. Może niezbyt jasno się wyraziłem na początku, w skrócie chodzi o to, że jeśli już zaczynamy zabawę z takimi bądź co bądź niezdrowymi mixami to najlepiej zrobić to w odpowiednim momencie i wyciągnąć z tego 100%. A co do działania to oczywiście prawda, na każdego dana rzecz działa inaczej i nie ma co sugerować się czyimiś "przeżyciami". Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 że jeśli grubas Grubas ma ogólnie problem z ograniczeniem niezdrowego jedzenia i z aktywnością fizyczną, jest przecież gruby. Będzie się więc łapać każdego wspomagacza, który jest w stanie mu pomóc. Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Grubas ma ogólnie problem z ograniczeniem niezdrowego jedzenia i z aktywnością fizyczną, jest przecież gruby. Będzie się więc łapać każdego wspomagacza, który jest w stanie mu pomóc. Twoja odpowiedź nie ma nic wspólnego z tym co napisałem. Ja jak byłem prawie 100 kilowym świniakiem kilka lat temu to zbijałem wagę samym bieganiem bez specjalnej diety, w pół roku spadłem 20kg a nie miałem wtedy nawet pojęcia o czymś takim jak "spalacz tłuszczu" i nigdy w życiu nie powiedziałbym że skończę kiedyś na siłowni. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Uprawiasz jeszcze jakiś sport poza siłownią ? Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Uprawiasz jeszcze jakiś sport poza siłownią ? Miałem kilkumiesięczny epizod z boksem ale póki co dałem sobie spokój, teraz w 100% skupiam się na siłowni :-) Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Nigdy nie stosowałem żadnego spalacza tłuszczu czy innych środków wspomagającyc redukcję, ale jak słyszę miksie zawierającym efedrynę, to nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to nie jest dla amatorów. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 A szkoda kacperq ja uważam że siłka to tylko dodatek, powinno się coś robić innego boks,bjj,kb,tkd w dzisiejszych czasach mamy spory wybór. Po siłce tylko wyglądasz i nic więcej. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Po siłce tylko wyglądasz i nic więcej Wygląd to efekt uboczny IMO 2 Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) A szkoda kacperq ja uważam że siłka to tylko dodatek, powinno się coś robić innego boks,bjj,kb,tkd w dzisiejszych czasach mamy spory wybór. Po siłce tylko wyglądasz i nic więcej. Ale to tylko moje zdanie. Mnie tam wystarczy tylko wygląd . Po większości wytrzymałościówek się nie wygląda. Co z tego, że się jest w stanie przebiec X km, jak żal na siebie patrzeć w lustrze . W kwestii sportów walki - nigdy mnie żaden nie interesował. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez radosuaf Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Teraz też zależy mi tylko i wyłącznie na wyglądzie. Na boks chodziłem tylko dlatego że wprowadzili go w cenie mojego karnetu na siłowni więc mogłem sobie pochodzić za free, uznałem że to lepsze niż nic ;-) Jeśli miałbym chodzić na jakieś walki to myślę że jedynie Muay-thai by mnie zainteresowało ale niestety brak czasu. Z siłką wiąże swoją przyszłość więc z niej nie zrezygnuje :-) A wracając do redukcji, coraz lepiej (14 dni różnicy pomiędzy pierwszym a drugim zdjęciem). http://i.imgur.com/lRLIUcT.jpg Wygląd to efekt uboczny IMO Dla Ciebie może i tak Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Dla Ciebie może i tak Zdanie zakończyłem "IMO" nie bez powodu. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 A szkoda kacperq ja uważam że siłka to tylko dodatek, powinno się coś robić innego boks,bjj,kb,tkd w dzisiejszych czasach mamy spory wybór. Po siłce tylko wyglądasz i nic więcej. Ale to tylko moje zdanie. Z autopsji wiem, że pogodzenie siłki i np. koszykówki, zachowując wysoką częstotliwość i tego i tego jest bardzo trudne (może nie niemożliwe, ale trzeba mieć ogromną determinację). Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Co do uprawiania innych dyscyplin i tego "że siłka to tylko wgląd": zależy co kogo kręci. Jeden lubi jak mu na skrzypcach grać, a inny jak mu stopy śmierdzą. Owszem, są przypadki typowych koksów amatorów, którzy nawet prawidłowo przysiadu nie potrafią zrobić czy martwego ciągu, są napuchnięci jak balony a anaboliki traktują jako zamiennik dobrego żarcia. Na drugim biegunie będą goście, którzy ćwiczą z nienaganną techniką, dbają o rozciąganie i kardio, żeby nie skracać mięśni, zachować pełną ruchomość stawów i kondycję. Poza tym, podobnie jak Tycha, myślę, że jak ktoś mocno wkręci się w jakąkolwiek dyscyplinę, to najzwyczajniej nie ma czasu na regularne treningi innej dyscypliny. Inna sprawa, jeśli ktoś traktuje treningi na siłowni wyłącznie jako uzupełnienie lub narzędzie do zbudowania siły/kondycji, które są mu potrzebne gdzie indziej. Ani w jednym, ani w drugim nie ma ni złego, kwestia wyboru. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Jest jakaś dobra stronka z wyliczaniem kalorii białek itp z rożnych produktów? Znalazłem coś takiego ale nie wiem może są lepsze dokładniejsze? http://kalkulatorkalorii.net/kalkulator-kalorii#compose Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Ja używam apki Fitatu na Androida, IMO najlepsza taka aplikacja, której używałem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Myfitnesspal Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Dokładnie, najlepszy jak dla mnie też Myfitnesspall , od razu skanuje produkty i szybko można dodać jak czegoś nie ma , chociaż baza produktów jest chyba największa z możliwych. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Dotychczas korzystałem z fatsecret, ale zerkne na tego fitnesspala, dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Fat bastard. Nie ma i na razie redukcji chyba nie będzie Fota sprzed 2 tyg. http://i.imgur.com/3Bd8pNA.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts