ALF 28963 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Używanego balaska na rękę w cenie pierwszego t-rexa zmieniłem pasek i wrzuciłem pancerz w wersji przeźroczystej, bateria w tym wynalazku trzyma ponad miesiąc z podstawowymi pomiarami, skręconym podświetleniem ekranu do 15 sekund, raportami dziennymi i sporadycznym gadaniu przez mikrofon i głośnik. Całkiem fajny sprzęt Amazfit Balance. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Z tym astronautą na desce wygląda trochę jak zegarek dla dziecka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego No bo ja to takie trochę duże dziecko jestem 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty fabiancol 435 Napisano 29 Lutego Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Lutego Ramu trochę dokupiłem Corsair Vengeance 3200 MHz 2X16GB 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ODIN85 1023 Napisano 1 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Marca 12 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty armi3 326 Napisano 1 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Marca Trochę przestrzeni dyskowej 9 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 4 godziny temu, ALF napisał: Asfalt pendżabski? To jakaś przyprawa do bajcowania kotów? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Ładne torebki sobie kupiłeś 1 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 3 godziny temu, BlackCoffe napisał: Ładne torebki sobie kupiłeś I to jeszcze jak pasują, jakby były dla niego stworzone 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Zastanawiam się czy ta bluzka damska luźna z nadrukiem "Ja się nie kłócę" zdaje egzamin? 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 4 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 3 godziny temu, ALF napisał: Zastanawiam się czy ta bluzka damska luźna z nadrukiem "Ja się nie kłócę" zdaje egzamin? Tam pewnie na dole jest: "...ja mam zawsze rację!" 2 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 36 minut temu, BlackCoffe napisał: "...ja mam zawsze rację!" a mniejszym drukiem napisane "kobieta zawsze ma rację" 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) 5 godzin temu, ODIN85 napisał: Spoiler CO do samej gry , wiązałem z nią plany ,ale im więcej materiałów wychodzi tym mocniej i szybciej moje zainteresowanie słabnie , raz ze gra wygląda średnio/słabo , dwa system walki i rozgrywki ( ala ninja gaiden,nioh) raczej nie dla mnie nie ten wiek nie ta cierpliwość Edytowane 2 Marca przez raiders 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca W dniu 1.03.2024 o 16:47, ALF napisał: 1 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Nakładki progowe zakupiłem 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Ja się zastanawiam nad ochraniaczem na łokieć bo dorobiłem się łokcia tenisisty od biurka. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca To prędzej masz wątpliwą ergonomicznie pozycję przy biurku, która sprzyja powstawaniu takim zmianom. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca To już zostało poprawione. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty kazadan666 2590 Napisano 4 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Marca 7 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts