Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Przyszła myszka (ta po prawej). Nieco mały ten gryzoń, myślałem, że będzie większa :D 

Co najśmieszniejsze, myszka zamawiana z francuskiego amazona doszła w 2 dni do polszy, a potem przez tydzień dostarczała mi poczta XD

Filling G305 taki trochę biedny, no i jest mała w porównaniu do DM1 FPS. Chociaż może mi się przydać do pracy, bo służbowa M705 ma strasznie nieprecyzyjny sensor, który dość mocno pływa. Może się jeszcze do niej przyzwyczaję, bo na DM1 FPS trzymam bardziej palmowo, a tutaj muszę bardziej claw... Wagowo to 97g vs 82g i te kilkanaście gram więcej w Logi daje o sobie znać.

29292c21a9b7cb9437f74ded955814be.jpg

W poszukiwaniu myszki z dobrą wielkością padło na Darmosharka M3 4k, zobaczymy co to warte.

1_e18bd373-1128-4a7a-a0c7-aaecdc46d626_1

• Lubię to 7
  • Popieram 1
W dniu 12.12.2023 o 13:04, AudiAWX napisał:

Akumulator. Znudziła mnie walka z exide. emoji1787.png 8d29f12874eebd915a896f1108af9462.jpg

Polecam, bo tegoroczna produkcja. emoji1787.png

63d89876d16950b6a16d0f22a825a62b.jpg

Właśnie szukalem akumlatora po 7 latach fabryczna Varta Agm 60ah siada, już w tamtym roku siadała. Odpalać odpala ale wyskakuje blad jak stoi na mrozie przez niskie napiecie ;) Ale w starszym aucie jeszcze pewnie pojedzi z pare lat.

• Lubię to 1

Jako, że większość ścian i wszystkie sufity u mnie na kwadracie, mam wyrównane płytami gips karton, doszedłem do wniosku, że pora zmienić system montażu pólki i żyrandola. Na dzień dzisiejszy, zamontowane są z wykorzystaniem kołków driva (mega szajs i mega shit), dlatego kupiłem dziś paczkę kołków molly:

3UbiFkm.jpg

Do tego, muszę dokupić jeszcze zaciskarkę. Ale to dopiero w przyszłym roku.

• Lubię to 2
  • Popieram 2
W dniu 12.12.2023 o 20:00, jozek23 napisał:

Nie sparują się , mają różne wersje bluetooth

Ja kupowałem w odstępie 2 lat i się okazało że stary i nowy nie parują się . Aktualizacja tego nie zmieni .

No, więc jestem po świętach. "Karty" rozdane i głośniki grają razem, aż miło w TWS:) Obydwa przyszły z najnowszym oprogramowaniem 73.75.

Mój mikołaj w tym roku złożył się z kilkunastu skarpet :) coś słodkiego i poniżej:

Kolejne figurki do mojej skromnej kolekcji obok Geralta.

XFV9n2p.png

Szczoteczka soniczna coś dla mnie nowego. Pierwsze podejścia dosyć dziwne w odczuciu, bo to jakbym masował zęby :D

o0KH9Xj.png

• Lubię to 7
  • Popieram 2