Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Przyznam Panowie że sugerowałem się też wyglądem do  całości sprzętu.

Ale klawa taka se jeśli chodzi o użytkowanie. Wrażenia na mnie nei robi, i recenzje wszystkich są grubo przesadzone. 

Gdyby nie wygląd do całości zwrócił bym Ją. 

Na dzień dzisiejszy jeszcze został mi do kupienia trzeci SSD 500GB i nowy monitor może 144hz.

Na ten rok zakupy by się zakończyły. Na przyszły rok nowa grafika. W sumie czas pokaże może nawet w tym roku :)

Edytowane przez k3m0t

Czas na nowe wentylatory :)

http://i.imgur.com/y0RSwdF.jpg?1

http://i.imgur.com/FLMmp0N.jpg?1

Co tu dużo mówić... Noctua = jakość

Mam je, bedziesz zadowolony ;|)

Jeszcze dwa czarne na gorze, wieja lepiej ale juz sa slyszalne ;) ale ustawie sobie je ladnie na kontrolerze i jest si ;)

Pzdr dla cb

Edytowane przez SKEEPER
Nie cytuj fotek.

Już nie przesadzaj. Liczy się dla Ciebie bardziej wygląd czy wygoda użytkowania? :->

Kwestia wprawy i klawa będzie wygodna:) 

Bo nie jestem przyzwyczajony do dodatkowych klawiszy po bokach. 

Co do wyglądu, akurat do reszty idealnie pasuje. Patrzyłem inne jakoś w gust nie wpadły :) 

Hm... mechaniczna, faktycznie ciężko o cichą. Po drugie cena 2x. Ale akurat cena w sumie nie grała za bardzo roli, bo nie kupuje klawy na rok. 

Fakt, 10 razy większa wytrzymałość mechanicznej faktycznie jest kuszące. Ale nie zamierzam też trzymać klawy 5-10 lat. Ze 2-3 lata i kupię nową by sobie odświeżyć coś w sprzęcie:) 

Jeszcze rok/2 myszkę potrzymam i pójdzie na sprzedaż. Wtedy kupię TOP-owca (tylko nawet nie wiem jeszcze jakiego.