kokosnh 4162 Napisano 11 Września 2020 Udostępnij Napisano 11 Września 2020 1. E-mail to dana osobowa. nie zawsze, jeśli chcesz być dokładnym. Oraz musza mieć dowód że wyciekły, jest tylko podejrzenie, bo kto by same hasze kradł. 2. Nie dostałem żadnego e-maila od benchmark (tak samo z tego beznadziejnego forum). To napisz do redakcji i spytaj się czemu nie dostałeś. 4. Hasła powinny być natychmiast wszystkim zresetowane, a nie admini siedzą i dłubią w nosie. Tu akurat nie ma za bardzo obrony, czemu nie mieli takich mechanizmów, lub ich nie użyli... Być może ze względu że same hasze, nie pozwolą na zalogowanie (o ile ktoś nie ma identycznego loginu). Cytuj Link to post Share on other sites
Lexus404 121 Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 (edytowane) dlaczego ta opcja nie jest domyslnie wlaczona? kompletny bezsens Edytowane 7 Października 2020 przez Lexus404 Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witam. Zauważyłem że od pewnego czasu na stronie głównej benchmarka nie mogę zaktualizować swojego pc i starego tez nie widać poza nazwa, co to może być? Cytuj Link to post Share on other sites
miedzianek 7 Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 W dniu 22.12.2020 o 23:32, Obiektor napisał: Witam. Zauważyłem że od pewnego czasu na stronie głównej benchmarka nie mogę zaktualizować swojego pc i starego tez nie widać poza nazwa, co to może być? potwierdzam, w 'mój profil' jest pusto pod mój sprzęt, a kiedy wchodzę w 'jak inni widza mój profil' jest tylko po prawej nazwa zestawu, nie da się rozwinąć ani nic Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 W sprawach związanych z portalem i jego błędami, należy skorzystać z formularza kontaktowego https://www.benchmark.pl/kontakt.html Opisać problem i wysłać... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 W dniu 19.02.2021 o 18:55, jacekgothic napisał: W sprawach związanych z portalem i jego błędami, należy skorzystać z formularza kontaktowego https://www.benchmark.pl/kontakt.html Opisać problem i wysłać... 3 razy pisalem i nic to nie dalo Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 21 Maja 2021 Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Jest git juz zestaw sie wyswietla ale dalej brak jego edycji Cytuj Link to post Share on other sites
bwojcieszek 0 Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Redakcja podjęła decyzję, że ostatecznie rezygnujemy z tej funkcjonalności. Niebawem zostanie ona całkowicie wycofana. Cytuj Link to post Share on other sites
Marucins 87 Napisano 16 Września 2022 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Czyli co zmiany idą na "lepsze"? Przejęcie serwisu przez WP ubogaci stronę jak zrobiono to z dobreprogramy.pl - reklama na reklamie. Eeeeee... I co, pozostanie się tylko forum? Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty 1 Napisano 16 Września 2022 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 To zainstaluj sobie ublock origin 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Marucins 87 Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 A później upgrade tak jak z PClab i FrazPC, wtedy też pomoże ublock Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 08:41, Marucins napisał: Przejęcie serwisu przez WP ubogaci stronę jak zrobiono to z dobreprogramy.pl - reklama na reklamie. Reklamy, to akurat mały pikuś przy tym, jak dobreprogramy zanurkowały w dół pod względem merytorycznym, do tego niektóre tytuły brzmią jak te ze szmatławych tabloidów Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Daję tutaj bo by się przydało szybko poprawić 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Artysta1 0 Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Jak dzisiaj założyłem drugie konto bo na pierwszym pisało mi że zły login wpisałem do logowania czy mogę go jakoś odzyskać Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 A jaki nick miało wcześniejsze konto? Napisz do @sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 już jest poprawnie, ale było Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 tym razem to samo, czasem mam 9, czasem 5. Niestety za każdym razem prowadzi do (wygląda na błąd czasu publikacji, bo coś siedzi pod konkurs/607 i dopisuje poprawną końcówkę URL-a). Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 (edytowane) Czy tylko u mnie te nowe pełnostronicowe reklamy przy przechodzeniu np. na kolejną stronę wątku są jakieś uszkodzone/niedorobione? Nic się nie dzieje, reklama nie znika, nie ma żadnego ładowania zawartości strony ani buttona żeby zamknąć. Sprawdzałem na czystej przeglądarce w robocie (Edge) i w domu na Firefoksie z powyłączanymi wszystkimi blokerami, czystej przeglądarce Chromium i Defaultowej dla środowiska Gnome. Testowo sobie sprawdziłem jak ten cały chlew wygląda bez blokad i wygląda na to że nie dość, że nasrali wszędzie reklam od WP to jeszcze nie działają one prawidłowo. EDIT. Teraz to w ogóle nawet ta reklama się nie ładuje, jest po prostu pasek na reklamę bez zawartości. Reszta reklam ładuje się normalnie. W załączniku screen z Chromium. Edytowane 6 Lutego 2023 przez 40rozbojnik dodanie screena Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Zdarzało się czasami u mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 U mnie też to wyskakuje czasem. Odświeżam stronę i tyle... Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Ja normalnie to mam ublocka + ten skrypt odświeżający stronę i jest to w zasadzie niezauważalne w moim przypadku. Ciekaw byłem jakie będzie user experience dla nowych/innych użytkowników. I wychodzi na to, że mocno gó*****y. Cytuj Link to post Share on other sites
Tiamina 781 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) Mam ten sam problem i jest wkurzający,że przechodząc na kolejną stronę musze za każdym razem odświeżać,poprawcie to benchmark.pl bo wcześniej tego nie było. Edytowane 8 Lutego 2023 przez Tiamina Cytuj Link to post Share on other sites
RadoslawER 0 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 U mnie też coś się dzieje z czcionką w FF3, wydaje się być większa niż zwykle nie ruszałem nic w ustawieniach, więc to dziwne czcionka wygląda teraz dziwnie i to trochę psuje odbiór newsów może to jakiś bug w najnowszej wersji przeglądarki, bo sam nic nie zmieniałem mam nadzieję, że to tylko chwilowe i szybko się naprawi może sprawdźcie, czy u was też tak samo, czy to tylko mój problem czekam na wasze spostrzeżenia i może ktoś ma pomysł, jak to naprawić Cytuj Link to post Share on other sites
Marucins 87 Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca Serio logować się będzie można tylko poprzez założenie konto na WP? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca Że co? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts