wojciechu15 1991 Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 (edytowane) Czyli właściwie się zgadzamy. Chyba nie ma dalej co bić piany, z mojej strony to tyle na temat kk w tym temacie. Edytowane 6 Listopada 2020 przez wojciechu15 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Warto posłuchać. 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) ... Edytowane 11 Listopada 2020 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3761 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) Kurcze, widzę że picie raz na 3 miesiące to i tak za dużo bo tematy mylę. Swoją drogą oceniam zawsze rządy po tym co widzę u sąsiadów i znajomych. A może po tym co mają ich dzieci. A teraz coś mają... U mnie to się chyba zasadniczo nic nie zmienia kto by nie rządził nie mam czasu na pierdoły.Ale to chyba trzeba mieć taki społecznikowy charakter. Natomiast nie lubię jak wchodzi smutny czarny pan, ogląda mi chatę i wyjeżdża z tematem 250 na kościół, 250 na coś tam. Pewnie gdyby zaczął od modlitwy to by więcej dostał. Kiedyś mnie zezłości patrząc na mój telewizor to mu go zapakuje na plecy i wykopie razem z nim. Edytowane 12 Listopada 2020 przez AudiAWX 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Hehe, dobrze że się jakoś wytłumaczyłeś bo już w offtopie zacząłeś gadać jak naziol Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3761 Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeżeli o muzułmanów chodzi to chyba jestem. Chociaż to mnie łączy z czarnymi. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Inteligencja szpagatowa.. Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) @up - ciemny lud tego nie kupi, bo jest tępy i głupi...Posłuchajcie tępe pisiory, to wasz człowiek mówi... Edytowane 19 Listopada 2020 przez jarrino 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3761 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 No i prawidłowo. Peło narzuciło takie standardy w polityce to trzeba kontynuować. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Tak myślisz Audi, jak ten jełop? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3761 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Gdyby Peło rządziło to już by dostali. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Stonoga Masz dostęp do YT i innych mediów i nie wybierasz ludzi nauki, prawdziwych autorytetów w dziedzinach potrzebnych do sprawnego zarządzania państwem, tylko wyszukujesz to, co jest po Twojej myśli z przeświadczeniem, że tak jest najlepiej. Identycznie zachowują się sekty (np płaskoziemcy) - oni nie analizują podawanych materiałów, nie stawiają pytań dlaczego - biorą tak, jak im wyższy płaskoziemca podał. Ktoś, kto mówi inaczej niż ich guru jest natychmiast niszczony - tak samo zachowują się ortodoksyjni (a i ci mniej ortodoksyjni też) wierni w religii. Dam Ci dobrą radę - zacznij samodzielnie myśleć, weryfikuj wiadomości, ustawy, pomysły u wielu źródeł. Zadawaj pytania (i szukaj na nie odpowiedzi) - co ja z tego mam, jak to wpłynie na mnie, na najmniejszą jednostkę społeczną jaką jest moja rodzina, jakim echem odbiją się dzisiaj podejmowane decyzje na przyszłe pokolenia (tj. moje dzieci, ich dzieci ..)? itd... Przypadek? nie sądzę Cytuj Link to post Share on other sites
Presidente 177 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Ach... Stonoga... Uwielbiam typa i te jego stadko baranów. Jak co do czego to dostaje udaru, zawału, wylewu czy co tam jeszcze. Najlepsze jest to, że ten "schorowany" człowiek nonstop wali wódę i to jego stadko nie dziwi się temu, że przy takim zestawie dolegliwości on wali wódę do takiego stanu, że potem głupoty wypisuje, które, jak wytrzeźwieje, usuwa. Co i raz też podaje jakieś "insajderskie info" - tylko jakoś sprawdzalność tych info jest bliska zeru. Ja jestem pełen podziwu, że wychował sobie takie stadko oddanych mu ludzi Edytowane 20 Listopada 2020 przez Presidente 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Stonogę traktuje na równi z Korwinem, pieprzą głupoty 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Ja w ogóle go nie traktuje, ale jeżeli zza rogu wyjdzie narąbany gościu i zapyta czy E=mc kwadrat, to muszę to potwierdzić... 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Miałem komentować, ale Jarrino pięknie (choć trochę przewrotnie) to ujął w słowa. Edytowane 27 Listopada 2020 przez Succubus 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3761 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Niech jedzie do tej uni z kopertami i nam coś przywiezie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Bardzo dobre orędzie, na spokojnie tłumaczy ludziom o co w tym wszystkim chodzi. Niestety na TVP raczej do nikogo nie dotrze, bardziej wyszło z tego "Dwie minuty nienawiści" z 1984. Nawiązania do historii (które pis tak bardzo lubi) odnośnie liberum veto i odrzucenia planu Marshalla to perełki. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Do ludzi pewnie dotarło, do pisowskich małp niestety nie... Edit. Muszę dopisać, żeby pewnych ludzi nie obrazić. Chodzi mi o tych, którzy dali się zwieść obietnicom na początku, ale otworzyli oczy i zrozumieli błąd. Reszty nie przepraszam, bo to ich poziomu nie zmieni. Ten typ tak ma i już... Edytowane 28 Listopada 2020 przez jarrino 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Głosowałem na Dudę w pierwszej kadencji i nie poczułem się obrażony Tak jak piszesz ludzi łatwo zmanipulować i ja nie jestem żadnym wyjątkiem. O konfederacji też już gdzieś tu na forum pisałem. Mea culpa. 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 28.11.2020 o 09:38, jarrino napisał: Do ludzi pewnie dotarło, do pisowskich małp niestety nie... Nie obrażajmy ludzi, raczej szkodniki i skryci płaskoziemcy do takich każda papka dociera, koło ludzi z PiS nawet nie stali :) 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Ruler, nie stali, bo w pis nie ma ludzi, tylko jak napisałem "małpy", co i tak jest komplementem...:) 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Imo w PiS i za PiS są 3 rodzaje ludzi 1. Za głupi żeby zrozumieć (co jest celem JK) ważne, że patriotyzm, najświętsza panienka i co tam jeszcze akurat jest na celowniku 2. Na wskroś cyniczni, wykorzystujący układ do własnych celów i dla kasy (częściej cel to kasa).Tu też łapią się 500+ itp. 3. Idealiści, którzy widzą jedynie tą część, która ich interesuje. Jestem wierzący a PiS broni kościoła to głosuje/należę, jestem patriotą a PiS to patrioci to głosuje/należę itd., ro******a gospodarka "nie patrzę", destabilizowanie UE "nie patrzę", hu***a polityka zagraniczna "nie patrzę", lizanie pindola górnikom za nasze pieniądze "nie patrzę", ładowanie debili do odpowiedzialnych funkcji, które bezpośrednio wpływają na nasze życie "nie patrzę". Często cechy poszczególnych rodzajów mieszają się. Po ostatniej interakcji zawodowej z rządzącymi i ich przedstawicielami poziom tolerancji i kultury osobistej wobec nich spadł mi drastycznie. To są debili, którzy nic nie umieją i nawet nie wiedzą, że nic nie umieją a my płacimy za to miliardy. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3761 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Nie wiem jakim jestem ludziem...W sumie nie wiem za czym, ale wiem przeciw czemu, i dobrze mi z tym. Natomiast wiem że :Zasada 1: wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.Zasada 2: prawdą nie wygrasz.A nauczył mnie tego pan z Peło. I trzeba się stosować. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts