Deus91Ex 26 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Gwyn przypomnij mi... to my się jaramy renderami? Btw. jestem tak znany, że mnie tam z ksywy wymieniają Zadanie dla konsolowej gimbery, policz "peestrójki" http://s24.postimg.org/q6mydurl1/CAM00063.jpg Wow jestem w szoku to twoje konsole? ładnie musisz je katować jak tak padają. Nie obrażaj ludzi grających na czymś innym, nie wszystkim podoba się granie na pececie i ty tego nie zmienisz Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 One są sprawne, ale tu dostałem, tam kupiłem okazyjnie, tu wygrałem i się uzbierały Jedna to prawdziwa perełka... premierowa 60GB z kompatybilnością wsteczną z softem 3.55, nigdy nie serwisowana. Tyle co pasty zmieniłem. Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Zadanie dla konsolowej gimbery gimberii to raczej na piecu wiecej jest - pc na komunie a potem tylko Minecraft albo LoL, a w miedzyczasie chwalenie sie po forach super grafom w Crysisie Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez fenikz Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Gwyn przypomnij mi... to my się jaramy renderami? Tonego Soprano w to nie mieszaj! :rotfl: @up No więcej jest gimberii na PCtach, ale z tego powodu, że niemal każdy ma PCta w domu (i PCtów jest po prostu więcej niż konsol), więc debile się uzewnętrzniają po szkole w Internecie. A co do majngówna, to czytałem, że bił jakieś tam wysokie liczby na konsoli i to kilka razy, więc to przekleństwo, to teraz nie tylko domena PCtów Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ale działa to też w drugą stronę "mamo kup mi kompa do gier" - "wiesz no komputer jest drogi, ale kupimy Ci z tatusiem Plejstejszyn" i taki obdarowany synek zaczyna szukać 100 powodów dla których "Plejstejszyn" jest lepsze od "kompa do gier". Generalnie typowa Polska mentalność czyli "to moje, więc tego bronię". To tak samo jak wielu posiadaczy kart AMD uważa je za jedyne słuszne (i na odwrót). Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiedziałem , że chłoposzki z bloga nie zrozumieją mojego wpisu . GTXxor, ładnie im zalazłeś za skórę /pierwszy "nius" na blogu/ Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ...z czołowym szympansem o nicku gtxxor. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Wiedziałem , że chłoposzki z bloga nie zrozumieją mojego wpisu . GTXxor, ładnie im zalazłeś za skórę /pierwszy "nius" na blogu/ Dla Ciebie też jest akapit, jest też dla effendiego ale zostały mi przypisane jego zasługi. Tak samo nie mogłem go zbanować, bo nie mam praw w tym dziale Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 NO właśnie wiem, chyba chodziło o te maile do HIV'a ? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Z tego tak wynika:) Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Dla Ciebie też jest akapit No zdecydowanie nie zrozumiał mego wpisu, jeszcze trochę podkoloryzowal Myślę , że do gościa dochodzą wszystkie argumenty i dawno się z nimu pogodził ale narzędziami manipulacji itp. Próbuje sprowokować wojnę w internecie i stać się jego hitem Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Przecież oni mają po 15 lat maks i chęć zwojowania "internetów" na klapkach. Tam wiedza absolutnie leży, jeśli oni porównują Crysis'a 3 i TLOU po downscalingu do jakiegoś zabójczego 480p i wyciągają z tego wniosek że "oprawa AV jest identyczna", to coś jest niekoniecznie. Albo ta słynna "woda w TLOU", wiadomo że ja w tą grę grałem i z całym szacunkiem ale ta cała "super woda" to pic. Bo wygląda nawet nawet, ale tylko z pewnej perspektywy. W ogólnym odczuciu wszystko jest takie "plastikowe" i nie umywa się to graficznie nawet do TR2013. Już nie będę beształ ich za brak odróżniania 720p od 1080p, bo tego nie będę wymagał od ludzi którzy całe życie lecą na upscalingu. Nie kumam też motywu dlaczego tak się uparli na moją osobę (chociaż to śmieszne) -listy do PE pisał effendi i nie dotyczyły opłacalności a problemu framerate i rozdziałki -rozpiskę opłacalności wykonał Gwyn i nie wyszła poza benchmarka -bana dał Biafra z Sidem (bo to zależy na które multi) #nie mam praw w tym dziale, nie chodziło tu o dyskusję ale o nachalne reklamowanie się i potem kolejne multi-konta -nigdy nie napisałem zdania o Cellu, które jest mi wciskane Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 nauczysz sie wiecej o technice niż na benchamrku:D Dzieciak ma poczucie humoru Niedługo szkoła się zaczyna i mam nadzieję,że gimbusiarnia się opanuje trochę 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Normalne ze nie kumasz. Nie da się zrozumieć człowieka , który nie myśli Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Co tam się dzieje w komentach haha Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 http://whiteafrican.com/wp-content/FLAMEWAR.gif Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Nie macie wrażenia że ten "bloger" sam wkleja większość komentarzy popierających go? Identyczna składnia, identyczne błędy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Cholera go wie, w końcu to wszystko anonimowe. Nawet bym się nie zdziwił gdyby tak było 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Bez obrazy, ale pisanie o tym, że jakiś idiota trolluje weźcie przenieście na temat o konsoli, albo zróbcie temat PC vs debile, czy coś takiego, a nie spamujecie w temacie o rzekomej opłacalności (tfu!) konsol. Ten temat cztery dni temu miał jeszcze 3 strony, od tamtego czasu poza odpowiadaniem na "argumenty" konsolowców nic wartego uwagi nie doszło i zamienił się w bardziej PC vs Konsole. Chociaż byłbym wdzięczny, jakby ktoś jeszcze raz umieścił link do tego "artykułu", albo o tym tutaj napisał, albo na PW, bo mam ochotę się pośmiać. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Gwyn ale przedstawiłeś takie argumenty że jakakolwiek dyskusja już w kwestii opłacalności jest bezsensowna. Dobrze wiadomo jak to wygląda, dobrze wiadomo też że technicznie PC zawsze będą lata świetlne przed konsolami. Wszyscy którzy próbują cokolwiek tutaj obalić biją głową o mur, lub "naciągają" fakty. Z jednej strony "jaranko" The Last of Us, z drugiej utrzymywanie że grają tylko w gry z plusa i w używki za kilkadziesiąt złotych. Śmiech na sali Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Oni bandwidth karty mylą z przepustowoscia PCIE 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel96 5 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Każdy posiada taki sprzęt na kogo go stać. Kiedy zamykamy temat bo po co owijać w bawełnę Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie zamykamy, bo chcę go odświeżyć przed premierą konsol. Dlaczego? Bo zestaw, który złożyłem za 3,5k jest już za 3,3k, wiec będę chciał jeszcze bardziej zgasić konsolowców i wsadzić do zestawu 770 3x windforce. Ewentualnie można zamknąć, ale bym potem mógł go otworzyć przed premierą nowych (tfu!) konsol w Polsce. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ten temat to czysta manipulacja. Nie wiem po co to robisz Gwynbleidd ale to nie jest w porządku. Jak dla mnie do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jaka manipulacja Raczej kalkulacja... i całkowicie logiczna. Po prostu "kąsolowcy" upatrzyli sobie w opłacalności swój koronny argument, jak widać nie jest on trudny do obalenia. Pomijam "dewiantów" dla których 720p w The Last of Us wygląda lepiej niż "wymaksowany" Crysis 3. Jeżeli ten technologiczny paździerz alias maszynka do upscalingu może jakkolwiek konkurować z PC, to tylko większą opłacalnością ... a ta jak widać jest wątpliwa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts