Skocz do zawartości

Oszuści i zaufani sprzedający/kupujący

Recommended Posts

Tak się niestety kończy przycinanie kilku złotych na wysyłce za pobraniem i/lub Allegro. Życzę powodzenia w rozstrzygnięciu sprawy, ale naprawdę nie wykazałeś się tutaj zbytnią przenikliwością.

ak się niestety kończy przycinanie kilku złotych na wysyłce za pobraniem i/lub Allegro.

co do allegro to masz pewność, że POK załatwi sprawę po jakimśtam czasie

osotanio na naszej pokaźnej grupie FB Wrocław-Kupie-sprzedam-zamienie gdzie jest okolo 60tys usserow

koleś robił wałki na telefony - wysyłał pobraniowki z gwoździami 

tak samo paczki po zaliczkach - gwoździe w środku

miałem kontakt z 3 poszkodowanymi - po miesiiącu sprawy umarzano

tak działa u nas policja Panowie

wiec - TYLKO ALLEGRO

To chyba powinno działać, tak że domyślnie ludzie są uczciwi. Niestety trzeba z miejsca zakładać, że każdy chce nas zrobić na czarno. Moja wiara w ludzi mnie zgubiła, ale nie piszcie że ja jestem sam sobie winien bo to jak pisać że kobiety są winne gwałtom bo sie ładnie ubierają.

Ten Pan był u mnie z pierwszymi częściami. Na oko miał jakieś 30-35 lat. W ręku chyba Notę 3. Stwierdziłem, że poważny człowiek i raczej przy kasie to sie nie będzie bawił w jakieś oszukiwanie "dzieciaków". No niestety skończyło sie jak skończyło. Piszę żeby wyczulić uwagę pozostałych na tego Pana.

Czy moge tu wkleić numer konta obu userów tak żeby inni mieli do tego łatwy dostęp?

Dokładnie, z drugiej strony nie wysłałbym osobiście sprzętu za 1500zł za pobraniem ryzykując, że w razie nieodebrania będzie się gdzieś walał całymi dniami.

Ja wysłałem grafę za 1250 zł za pobraniem, gość odebrał i nie było problemu, zależy na jakiego kupującego trafisz, nie można z góry zakładać że zaraz chce cie zrobić w jajo.

W dzisiejszych czasach trzeba zakładać. ;)

Tak samo nie zrobię kogoś w jajo jak poproszę o przelew, bo nie wysyłam za pobraniem.

Są różni sprzedający i kupujący.

Wysłałem za pobraniem tylko raz i był to zarazem ostatni raz.

Edytowane przez gtr76

Nie wiem jak wyrazić swój zachwyt zakupami u forumowego kolegi Karol1701. I nie jest to żadna ironia. 

Nie spotkałem się jeszcze z kimś tak rzetelnym i zaangażowanym. Znalazłem tu na forum, a kupiłem przez allegro  pompkę + rezerwuar + gratisy. Wszystko w idealnnym stanie w 101% zgodnym z opisem. Wysyłka ekspresowa mimo, że darmowa. Paczka zapakowana bardzo solidnie, wszystkie elementy w fabrycznych pudełkach, opakowane gazetami i dmuchaną folią ochronną. Wszystko w Solidnym kartonie. Kolega nie dość, że sam z siebie podał numer paczki, link do strony umożliwiającej śledzenie to udzielił wiele cennych rad odnoście chłodzenia wodnego. Naprawdę polecam! Transakcje z tym użytkownikiem to czysta przyjemność! REWELACJA! :banan:  :banan:  :banan:

Edytowane przez manny90

Polecam użytkownika "wandal" za zamianę kodu Paysafecard w zamian za SMS doładowujący.

Ja otrzymałem Kod a kolega SMS.

Edytowane przez stachoo86