coco01 14022 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 "Za pobraniem" kluczem do sukcesu. Cytuj Link to post Share on other sites
eziozpolski 11 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 "Za pobraniem" kluczem do sukcesu. Też jestem tego zdania. Takie sprawy powinno się załatwiać za pobraniem. Jeszcze na tak drogie podzespoły. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Tak się niestety kończy przycinanie kilku złotych na wysyłce za pobraniem i/lub Allegro. Życzę powodzenia w rozstrzygnięciu sprawy, ale naprawdę nie wykazałeś się tutaj zbytnią przenikliwością. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ak się niestety kończy przycinanie kilku złotych na wysyłce za pobraniem i/lub Allegro. co do allegro to masz pewność, że POK załatwi sprawę po jakimśtam czasie osotanio na naszej pokaźnej grupie FB Wrocław-Kupie-sprzedam-zamienie gdzie jest okolo 60tys usserow koleś robił wałki na telefony - wysyłał pobraniowki z gwoździami tak samo paczki po zaliczkach - gwoździe w środku miałem kontakt z 3 poszkodowanymi - po miesiiącu sprawy umarzano tak działa u nas policja Panowie wiec - TYLKO ALLEGRO Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 na wysyłce za pobraniemJeżeli byłaby to paczka z możliwością sprawdzenia zawartości to tak, samo pobranie nikogo nie ochroni przed oszustem. Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dokładnie, z drugiej strony nie wysłałbym osobiście sprzętu za 1500zł za pobraniem ryzykując, że w razie nieodebrania będzie się gdzieś walał całymi dniami. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Niestety to wszystko przez nieodpowiedzialnych gówniarzy. Sam się tak naciąłem dwukrotnie, człowiek jest wtedy stratny na wysyłce w dwie strony. Cytuj Link to post Share on other sites
berek 0 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 To chyba powinno działać, tak że domyślnie ludzie są uczciwi. Niestety trzeba z miejsca zakładać, że każdy chce nas zrobić na czarno. Moja wiara w ludzi mnie zgubiła, ale nie piszcie że ja jestem sam sobie winien bo to jak pisać że kobiety są winne gwałtom bo sie ładnie ubierają. Ten Pan był u mnie z pierwszymi częściami. Na oko miał jakieś 30-35 lat. W ręku chyba Notę 3. Stwierdziłem, że poważny człowiek i raczej przy kasie to sie nie będzie bawił w jakieś oszukiwanie "dzieciaków". No niestety skończyło sie jak skończyło. Piszę żeby wyczulić uwagę pozostałych na tego Pana. Czy moge tu wkleić numer konta obu userów tak żeby inni mieli do tego łatwy dostęp? Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dokładnie, z drugiej strony nie wysłałbym osobiście sprzętu za 1500zł za pobraniem ryzykując, że w razie nieodebrania będzie się gdzieś walał całymi dniami. Ja wysłałem grafę za 1250 zł za pobraniem, gość odebrał i nie było problemu, zależy na jakiego kupującego trafisz, nie można z góry zakładać że zaraz chce cie zrobić w jajo. Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) W dzisiejszych czasach trzeba zakładać. Tak samo nie zrobię kogoś w jajo jak poproszę o przelew, bo nie wysyłam za pobraniem. Są różni sprzedający i kupujący. Wysłałem za pobraniem tylko raz i był to zarazem ostatni raz. Edytowane 12 Listopada 2014 przez gtr76 Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Polecam użytkownika sadys, b.dobry kontakt i szybka wysyłka Cytuj Link to post Share on other sites
goniec52 0 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Polecam użytkownika verixon szybko i sprawnie . Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Polecam użytkownika Dyd_PL Cytuj Link to post Share on other sites
Badzio93 36 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Polecam użytkownika vikingpl, wzorowy kupujący, zero problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Mój zwrotny plusik dla Badzio93. Karta dokładnie jak na zdjeciach, przemiły kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
sadys 116 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Polecam użytkownika sadys, b.dobry kontakt i szybka wysyłka i vice versa RuLeR. Cytuj Link to post Share on other sites
manny90 3 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Nie wiem jak wyrazić swój zachwyt zakupami u forumowego kolegi Karol1701. I nie jest to żadna ironia. Nie spotkałem się jeszcze z kimś tak rzetelnym i zaangażowanym. Znalazłem tu na forum, a kupiłem przez allegro pompkę + rezerwuar + gratisy. Wszystko w idealnnym stanie w 101% zgodnym z opisem. Wysyłka ekspresowa mimo, że darmowa. Paczka zapakowana bardzo solidnie, wszystkie elementy w fabrycznych pudełkach, opakowane gazetami i dmuchaną folią ochronną. Wszystko w Solidnym kartonie. Kolega nie dość, że sam z siebie podał numer paczki, link do strony umożliwiającej śledzenie to udzielił wiele cennych rad odnoście chłodzenia wodnego. Naprawdę polecam! Transakcje z tym użytkownikiem to czysta przyjemność! REWELACJA! Edytowane 13 Listopada 2014 przez manny90 Cytuj Link to post Share on other sites
Dyd_PL 0 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Polecam użytkownika imiemichal, bardzo szybka wysyłka, wzorowy kontakt Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Polecam jako sprzedającego użytkowników: - elder - maragast Szybkie i bezproblemowe transakcje. Cytuj Link to post Share on other sites
adam9871 901 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Polecam kupującego Ciapciak bardzo dobry kontakt , szybka wpłata gorąco polecam . Cytuj Link to post Share on other sites
Ciapciak 13 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Również polecam sprzedającego adam9871. Obyło się bez allegro. Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobry kontakt, konkretny człowiek. Dobre ceny, gwarancja na towar. Polecam i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Shrapner44 2470 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Polecam sprzedającego neoool szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, jednym słowem świetny użytkownik. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 AKTUALIZACJA / lista do pobrania w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
stachoo86 153 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Polecam użytkownika "wandal" za zamianę kodu Paysafecard w zamian za SMS doładowujący. Ja otrzymałem Kod a kolega SMS. Edytowane 15 Listopada 2014 przez stachoo86 Cytuj Link to post Share on other sites
wandal 236 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 stachoo86, szybko i rzeczowo. Wymieniłem niepotrzebną resztę paysafecard na boost do NFS World. Serdecznie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts