dodo 20732 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Czy tylko mnie ten problem dotyczy? Wcześniej grałem bez problemu. Teraz chcę włączyć i lipa. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Niedługo wchodzi Hardcore oraz Fog od War. Nawet ksywek od graczy nie będzie... i weź tu rozróżnij kto jest kto.http://i.imgur.com/7MdXF9D.pnghttp://i.imgur.com/f8OuruU.pngA tutaj znowu mały popis strzelecki - nie zaliczyło 2 killi na samym końcu http://i.imgur.com/n1k4xMp.pngPowiem tak... gra dla mnie jest świetna, a grałem dzisiaj sam. Z ekipą kompletnie odjazd będzie. Feeling tych broni niesamowity jest. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Również chwilę w singla i multi pograłem i szczerze powiem, że mamy nowego sieciowego króla 2016 roku. Kapitalna grafika, udźwiękowienie jak i sama imersja 1WŚ. Ponad 100FPS na mojej konfiguracji w 1440p po prostu bajka. Inni powinni się uczyć od DICE optymalizacji. Teraz jak patrzę na nowego CoD'a to się nie dziwię tych 3mln dislik'ów pod trailerem... Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Chętnych pograć razem zapraszam na TSa 2852249.ts3.multiplaygameservers.com Może zorganizujemy się jakoś wieczorem większą grupką? Ogólnie cały dzień można mnie na TSie złapać pod nickiem xtie. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Wczoraj tylko jeden mecz zagrałem ale nie było źle. Trochę mało broni jest w podstawce no ale cóż poradzić, setting taki a nie inny. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 no to mnie też denerwuje że jest mało broni ale no taki klimat, w season pass ma być 20 dodatkowych ale to hoho sporo czasu Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Mnie wszystko zaczyna drażnić w tej grze... W BF4 była motywacja żeby grać, co chwila coś się odblokowywało i można było testować, tutaj jest taka monotonia, żę można się porzygać. Dodatkowo mam jakiś dziwny problem z przypisywaniem ekwipunku. Nie mogę go skonfigurować o swojemu Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Ciekaw jestem kiedy go dodadzą do EA Access na XO. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 ja mam czasami taki problem że jak wbijam w jakieś działko, czy karabin, czy samolot czy czołg to strasznie mi scina myszke (jej reakcje) i nie moge z tego korzystać ponieważ no czuje się jakbym miał wtedy z pare fps XD a kolejna rzecz to ustawianie domyślnego sprzętu żołnierza tzw mam już wybrany nóż granat broń itd wbijam na jakiś serwer i wszystko muszę od nowa XD Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 kolejna rzecz to ustawianie domyślnego sprzętu żołnierza tzw mam już wybrany nóż granat broń itd wbijam na jakiś serwer i wszystko muszę od nowa XD Ty przynajmniej możesz wybrać, ja nie W medyku mam odblokowaną "dużą" apteczkę, klikam w nią i lipa, cały czas domyśla mała Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Resetujący się ekwipunek to norma, gra pewnie standardowo będzie mniej denerwująca za jakieś pół roku To standard u Dice. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Oczekujecie, że podczas 1WŚ było dostępnych pierdyliard różnych modeli broni ? To i tak nieźle, że wpakowali AŻ TAK dużą ilość broni bo o wielu modelach nawet nie słyszałem. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 nie oczekiwałem, wiedziałem że może być lipa ale no coś tam mogli dodać od siebie jeszcze poczekamy na te dodatkowe bronie ale to czasu a czasu jak pierwsze dlc dopiero w marcu 2017 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 To byłby ktoś chętny pograć online? PW Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 W sobotę wieczorem to na balety się szykują a nie będą z Tobą w BF grać Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Wyjaśni mi ktoś jak zmieniać ekwipunek w "Dostosuj wyposażenie", gdzie jest ta cholerna zakładka? Na aplikacji w telefonie mam ją widoczną, mogę "kupować"/ odblokowywać broń, zmieniać wyposażenie a na PC nie mam takiej opcji. WTF? Jak na PC kupujecie broń za te obligacje? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Jacku w miejscu jak na screenie: 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Dziękuję Kompletnie bez sensu. To menu powinno być dostępne z poziomu/zakładki 'żołnierz' 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Nowy interfejs jest trochę ubogi moim zdaniem. W battlelogu mogłeś sobie robić praktycznie wszystko, oglądać statystyki, etc. a tu nic. Zrobione to jest IMO pod konsolowców. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Przerażające jet to, że pograłem chwilkę medykiem i odblokowałem wszystkie karabiny prócz tego 10-go poziomu Gdzie tu zabawa i główna motywacja w tej grze jaką było np. w BF4 ciągłe odblokowywanie czegoś nowego... Czasem człowiek naparzał jedną klasą kilkadziesiąt godzin, byleby odblokować fajne pukawki i dodatki do nich a tu... Granie dla samego grania, to nie dla mnie... Ja muszę mieć jakąś motywację w grze a w BF1 jakoś mi jej brakuje. Do tego ceny za sloty na prywatnych serwerach, chyba ich... Nie dziwota, że są same dedykowane serwery i kolejki jak cholera. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 To fakt z tymi broniami, może 3-4 różne no i po pare wersji do każdej, szybko to można odblokować więc nie ma jakieś mega zabawy z tym, choć na razie dobrze mi się gra to czasami mnie już nudzą te bronie i brak możliwości nowych do odblokowania i innych dodaktów. Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Ależ się cieszę, że nie kupiłem tego bfa BF4 nadal cieszy i bawi, 1 pewnie kupię w promocji, bo z tego co czytam po Waszych opiniach to ta gra to crap. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 No opinie są mieszane. Ja się świetnie bawię. Czekam na hardcore i dopiero się zacznie Prawdopodobnie pierwszy mój BF gdzie będę kupował DLC. Cytuj Link to post Share on other sites
mgcflv 4226 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Ale ten autobalans to padaka, dziś trafiłem na rozgrywkę 3 vs 11 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Szczelba murzyna op. http://i.imgur.com/RuTvj3B.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts