macfan-pl 156 Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Laguje tylko spod Firefoxa. Nie używać Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Nie mogę się zalogować na forum, z poziomu przeglądarki ("błędna nazwa użytkownika lub hasło"Z taptulka działa, a z przeglądarki jeden dzień po zmianie hasła. Następnego dnia znów muszę kombinować w technologi zapomniałem hasło, wbijam nowe i znów dzień działa.W sumie mi nie przeszkadza ale dziwna sprawa... Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Wyczyść cookies, może zaskoczy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Nie pomogło, ale jak nazwą użytkownika się loguje to jest OK. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Może można tylko nickiem na razie się logować. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Nie wiem czy to tylko u mnie, ale na smarkfonie, w Tapatalku, widok "Oś czasu" (takie coś a'la nowe posty) ładuję się strasznie długo. Dopiero wyczyszczenie cache aplikacji daje efekty mniej więcej na dwa użycia aplikacji, potem to samo - niezależnie czy użycie danych mobilnych LTE czy po Wifi. Inne fora działają normalnie. Cytuj Link to post Share on other sites
ktwkr 2 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 3 godziny temu, 40rozbojnik napisał: Nie wiem czy to tylko u mnie, ale na smarkfonie, w Tapatalku, widok "Oś czasu" (takie coś a'la nowe posty) ładuję się strasznie długo. Dopiero wyczyszczenie cache aplikacji daje efekty mniej więcej na dwa użycia aplikacji, potem to samo - niezależnie czy użycie danych mobilnych LTE czy po Wifi. Inne fora działają normalnie. Korzystasz z najnowszej wersji TT? Jeśli tak to ja też to miałem, tylko, że na innym forum. Zainstaluj wersję 7.4.3 i zobacz czy będzie lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 1 godzinę temu, ktwkr napisał: Korzystasz z najnowszej wersji TT? Jeśli tak to ja też to miałem, tylko, że na innym forum. Zainstaluj wersję 7.4.3 i zobacz czy będzie lepiej. Tak, z najnowszej. Dzięki za info, spróbuję zainstalować starszą wersję. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Witam.Po aktualizacji Forum na Benchmarku nie mogę otworzyć bezpośrednio z głównej strony Benchmark żadnego nowo dodanego tematu na forum.Po kliknięciu w interesujący mnie temat wyskakuje komunikat: Niestety strona, którą chcesz odwiedzić, nie istnieje. Prawdopodobnie została przeniesiona lub wprowadzono nieprawidłowy adres URL. Kod błędu: 2S136/C Jest tak na wszystkich komputerach i przeglądarkach. Czyszczenie coockies nie pomaga.Błąd występuje na Chrome i Edge.Więcej przeglądarek nie mam.Myślę że to nie będzie problem z przeglądarką bo błąd występuje na dwóch laptopach i stacjonarce złożonej 1,5 miesiąca temu.Wie ktoś może o co chodzi?Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Też tak mam, problem musi leżeć po stronie serwisu, a nie forum. a dokładnie linków w serwisie, bo jeśli np taki link https://forum.benchmark.pl/topic/298625-pytanie-dotyczące-pamięci-ram-wyświetlanej-w-systemie-windows-10/?do=findComment&comment=2744790 skrócimy o to ?do=findComment&comment=2744790 to wszystko zaczyna działać jak trzeba. Myślę, że @WojTECH byłby w stanie coś więcej na ten temat odpowiedzieć Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Mi się czasami wiesza jak chcę filtrować nową zawartość. Odświeżenie strony zazwyczaj pomaga. Cytuj Link to post Share on other sites
WojTECH 9066 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Też tak mam, problem musi leżeć po stronie serwisu, a nie forum. a dokładnie linków w serwisie, bo jeśli np taki link https://forum.benchmark.pl/topic/298625-pytanie-dotyczące-pamięci-ram-wyświetlanej-w-systemie-windows-10/?do=findComment&comment=2744790 skrócimy o to ?do=findComment&comment=2744790 to wszystko zaczyna działać jak trzeba. Myślę, że @WojTECH byłby w stanie coś więcej na ten temat odpowiedziećSprawdziłem i potwierdzam błąd. Zgłoszone do naprawienia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 I naprawdę nikt wcześniej tego nie zgłaszał? Tylko ja? Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) To jest taki błąd, którego wielu może nie zauważyć z prostego powodu, wchodząc na serwis szuka się artykułów, recenzji, felietonów itp, a nie zawartości forum (gdzieś na szarym końcu strony głównej). Następnie wchodzi się na forum i przegląda jego zawartość często najpierw logując się i oznaczając - przeczytane / nieprzeczytane / nowa zawartość itd. No i tak po prawdzie, to wcale nie jest nawet błąd, to pozostałość po starym skrypcie. Weszło nowe, wymaga uaktualnienia - w zasadzie nie powinno tak być, ale bywa (nawet często aktualizacje ciągną za sobą masę pracy w już działającym systemie) i trzeba to po prostu zrobić Edytowane 13 Grudnia 2020 przez Succubus Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Jestem mile zaskoczony! Szybko się uwinęliście z tym problemem. Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
WojTECH 9066 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 @login1969 to my dziękujemy za zgłoszenie Sprawa była tak jak pisze Succubus całkiem prosta no ale umknęła nam w czasie testów Cytuj Link to post Share on other sites
WojTECH 9066 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 @radioland.v2 napisz mi na priv jaki wcześniej miałeś adres email (przypisany do tego konta) - jeśli uda się tak zweryfikować Twoje dane, to rozwiążemy (już na Priv) problem dostępu Taka sama procedura dotyczy innych, co mają podobny problem. Ciekawostka - po usunięciu użytkownika kasowane są najwyraźniej też jego posty o.O 1 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Przyzwyczaiłem sie powoli do nowego widoku (nie żeby był to łatwy proces :)... ) ale jak można to przywróćcie możliwość poustawiania sobie kolejności wyświetlania działów na forum. kiedyś można sobie było "przeciągnąć" np. "Giełdę" zaraz pod "podzespoły" itp. Teraz trzeba maszować rolkę w myszce Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Chyba się powtórzę, ale ponowię: można coś zrobić z powiadomieniem odnośnie PW? Ale nie tylko. Tematów też to dotyczy. Przykład: wysyłam wiadomość do kogoś, dostaję odpowiedź. Powiadomienie jest. Ale już za chwilę, jeśli ktoś coś napisał znowu, to dopisek zostaje złączony z poprzednią wiadomością i już o tym nowym tekście powiadomienia nie ma...... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Domker 6 Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Poprawcie kompatybilność pól logowania z menadżerami haseł. Próbując automatycznie wypełnić login i hasło na https://forum.benchmark.pl przy pomocy KeepassXC Browser nigdy się to nie udaje, a zapisując pola ręcznie (które jest które) też zawsze nie można wypełnić. Muszę przechodzić na https://forum.benchmark.pl/login - tam nie ma problemu. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Domker Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Od jakiegoś czasu nie mam dostępu do kilku tematów, wyskakuje taki komunikat: Przepraszamy, ale wystąpił mały problem. Coś poszło nie tak, jak powinno (>ლ) Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX0 Cytuj Link to post Share on other sites
WojTECH 9066 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Od jakiegoś czasu nie mam dostępu do kilku tematów, wyskakuje taki komunikat: Przepraszamy, ale wystąpił mały problem. Coś poszło nie tak, jak powinno (>ლ) Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX0Możliwe ze pochodzą od autorów którzy poprosili o usunięcie konta wraz z zawartością przez nich pisana. Można poprosić o przykład? Chyba się powtórzę, ale ponowię: można coś zrobić z powiadomieniem odnośnie PW? Ale nie tylko. Tematów też to dotyczy. Przykład: wysyłam wiadomość do kogoś, dostaję odpowiedź. Powiadomienie jest. Ale już za chwilę, jeśli ktoś coś napisał znowu, to dopisek zostaje złączony z poprzednią wiadomością i już o tym nowym tekście powiadomienia nie ma...... Obawiam się, że na ten moment nie mamy na to rozwiązania Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Od jakiegoś czasu nie mam dostępu do kilku tematów, wyskakuje taki komunikat:Jeżeli na tapatalku to kliknij ... i tam daj przejdź do ostatniego, i po bólu...Bo jest tak jak mówi WojTech i trzeba pominąć usuniętych panów... Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 @WojTECHMam tak np. w temacie o covid19 w dziale na luzie. BlackCoffe podała mi ostatnio linka i mogłem normalnie wejść na chwilę ale teraz znowu mam błąd jak powyżej. Widzę że użytkownicy tam wciąż piszą więc problem nie dotyczy wszystkich. @AudiAWX Nie używam tapatalka, firefox na PC i na telefonie Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Nie działają wybrane strony, np w wątku o Covidzie są to strony 36 i 37. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts