Skocz do zawartości

[MULTI] Cyberpunk 2077

Recommended Posts

Ja nie mam żadnej edycji kolekcjonerskiej w domu, a więc i takich dylematów też nie posiadam.

Taką ciekawostkę mi YT wypluł dziś na pierwszej stronie - zatem się dzielę znaleziskiem :)

Widzę, że marka CP2077 (i W3 pewnie też - jak nie teraz, to przyjdzie na to czas przy następnej części) idzie trochę w stronę Star Wars - zabawki, pierdołki, naklejki itd (ja to nie lubię takiego trendu, ale niektórzy fani wiem, że dają się kroić za jakieś tam głupotki z logiem swojej ulubionej gry, czy filmu).

Edytowane przez Succubus
6 minut temu, 7ym0n napisał:

PC nie ma przecież wersji fizycznych dysków? Next geny też w przyszłym roku...

Faktycznie, nie ma więc stresu.

Teraz, marko22 napisał:

Kompletnie pusto? To jakiś żart?

Zerknij  jeszcze na klip Szarika.. 

Te gameplaye z Xbox One S są przerażające pod względem technicznym. Blokująca się Płotka na skałach to jakiś lajt w porównaniu z tym co tam się wyprawia w Night City :wariat:

3 minuty temu, Szarik napisał:

Te gameplaye z Xbox One S są przerażające pod względem technicznym

Jasnym jest dlaczego przesunęli premierę. 

Ale kampania marketingowa jest dla tej gry jest ogromna, buty, telefony, sieci komórkowe.

Zgadzam się jednak, że sporo osób się odbije, podobnie jak było z RDR2 

Oprócz bajek z dubbingiem, to wersje tłumaczone gier jakoś do mnie nie przemawiają..... Wszystko jakoś sztucznie brzmi....Ale zobaczymy. Mass Effect w miarę mi się podobał z tłumaczeniem. Pierwsza część.

Co do polskiego dubbingu też mam podobne zdanie co marko22. Może uda się osłuchać, ale te zaprezentowane fragmenty brzmiały jakby aktorzy nie widzieli co grają w danym momencie. Najlepszy miks to pewnie angielska wersja audio + angielskie/polskie napisy, ze względu na spodziewaną dużą ilość slangu.