jareeecki 60 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nie chodzi o to. Chodzi o rzekome podstawienie meczu przez samo ESC. no też ale były o tym domysły co ja napisałem więc no... było milion domysłów nie rzucaj się. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Kto się rzuca? Tylko wytłumaczyłem, o co poszło. Btw.. znowu się coś szykuje. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Kto się rzuca? Tylko wytłumaczyłem, o co poszło. Btw.. znowu się coś szykuje. sory ale tak reaguje na ludzi którzy dają kropkę XD link z infem plox Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Fenpejdże zawodników... Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 z tego co patrze po zawodnikach esc z fb to nic konkretnie nie piszą jedynie że valve popełniło błąd co jest mega wtopą ciekawe tylko czy przejdą do tego nowego gamingu gdzie mieli iść za dobrą kasę itd Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A czemu mają nie przejść? Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 bo po akcji z banem zerwali z nimi kontakt ale pewnie teraz ich wezmą jak już okej jest choć dziwne bo esc jakoś nie ma sukcesów że che ich gamers 2 czy jakoś tak Cytuj Link to post Share on other sites
Kielek44 114 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jak to nie ma sukcesów?A zakwalifikowanie się na DreamHack'a to nic? Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Chłopy pracują i uczą się, gwarancja wsparcia ze strony organizacji i sponsorów pozwala im bardziej się zaangażować. Oczywiście to nie jest gwarancją sukcesów, ale każdy wie, że drużyna ma potencjał i to co mogą osiągnąć pokażą dopiero z pełnym wsparciem osób trzecich. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 valve za ten fail powinno jakieś skiny im dać za free XD gaben kappa Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 bo po akcji z banem zerwali z nimi kontakt Skąd ty masz te informacje? Nie zerwali, wręcz przeciwnie, Chłopy pracują i uczą się, No właśnie już nie. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 bo szpero czy któryś z nich pisał że zerwali z nimi kontakt po tej akcji i ciekaw jestem czy teraz nagle odnowią Cytuj Link to post Share on other sites
Kielek44 114 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 http://screenshu.com/static/uploads/temporary/dd/7i/ns/1nqale.jpg W razie jakichkolwiek wątpliwości 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kz3Ko. 72 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Heh, co mnie śmieszy w profesjonalnej scenie CSa, to to, że 60% ma zmieniany termin, a cała reszta jest ddosowana w trakcie, co prowadzi do zmiany terminu meczu. Piękne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 O czym Ty gadasz? Masz na myśli opóźnienia na LANach? Cytuj Link to post Share on other sites
Kz3Ko. 72 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) No tak, LANy jak i meczyki online. Dajmy na to ten lan z soboty, już nie pamiętam nazwy konkretnie, gdzie pierwsze mecze były opóźnione o dwie godziny.Mecz online to już idzie zrozumieć, aczkolwiek bawią mnie takie sytuacje jak np. dzisiejsze 4v4 exESC vs Property. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Kz3Ko. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 1. LANy rządzą się swoimi prawami. Tym razem winne były... DDoSy. Dlatego IMO lepiej by było, gdyby taką imprezę rozłożyli na dwa dni. 2. Niestety, DDoSy to zmora meczów online. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek06 551 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=n2Xs_QWnXZc Już dawno nikt jakiś ejsików nie wrzucał Edytowane 15 Lutego 2015 przez Papiesz111 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kielek44 114 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ajj... Takie tam standardowe zagrania http://gfycat.com/IllfatedObedientKillerwhale Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 nie wiem, czy było ale to tez jest dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
mklabs 59 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Panowie mam kilka lamerskich czy też nobowych pytań które mnie nurtują od dłuższej chwili: Grałem kilka rozgrywek ( dokładnie trudno zliczyć ) i mam silver 1 ( wygrane 72 mecze ). Jako że mam 36 lat i refleks szachisty, nie żebym nie miał ubawu jak na filmikach z meksykanem, ale zastanawiam się na jakiej zasadzie przydzielana jest ranga. Zabijanie nożem, czy strzały w głowę awp bez kewlaru dają coś ? Nie muszę dodawać że czasem headshota trafię ale augiem czy innym ustrojstwem. W ogóle snajper ze mnie słaby. Co ma tak naprawdę wpływ na osiągniętą rangę gdzie można ewentualnie znaleźć info na ten temat. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Wyniki meczów i gwiazdki MVP głównie. Nikt dokładnie nie wie, jak działa ten system. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 a do tego podobno celność, ilość HS,1vs1, itp. no ale cieżko to zweryfikować... Cytuj Link to post Share on other sites
Kz3Ko. 72 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 System jest mega śmieszny. Działa to podobnie jak system elo z Lola. Najbardziej boli mnie fakt, że nie ma takiego licznika, punktów, czy czegokolwiek co by na pokazało w jakiej sytuacji jesteśmy. W sensie, jak dużo nam brakuje do awansu, lub ile musimy przegrać by spaść. Nie wiadomo nic. Sam nie wiem jak to jest naliczane, ale krew mnie zalewa, jak by otrzymać awans muszę wygrać nawet 6-7 gier z rzędu, by chwile po awansie przegrać dwie i spaść z rangi. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts