Grzesiek1010 23 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dla graczy z kartami ATI 9.10 CCC obowiązkowo... Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Więc jeśli ktoś ściągnął z torrentów gierkę to może grać? Czyli czy ominęli też steama? Myślałem, że to jedna z niewielu gier, która nie pozwala na grę w multi jeśli ją ściągniemy GTA IV nie do obejścia jest jak narazie - tylko singiel. Czy się myliłem? Proszę o odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
Terry27 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 SlaV0 niestety ale nie moge znalezc wersji 180.48 do mojej karty ;/ mimo wszystko dzieki za probe pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Więc jeśli ktoś ściągnął z torrentów gierkę to może grać? Czyli czy ominęli też steama? Myślałem, że to jedna z niewielu gier, która nie pozwala na grę w multi jeśli ją ściągniemy GTA IV nie do obejścia jest jak narazie - tylko singiel. Czy się myliłem? Proszę o odpowiedź. Nawet z "oryginalnymi" userami można grać A w GTA IV przecież można na piracie w MP grać Cytuj Link to post Share on other sites
SlaV0 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Terry27 podaj mi swojego maila lub GG to wyślę dla Ciebie na serwer wersję tych sterowników. Mój numer to 4778967. Cytuj Link to post Share on other sites
Terry27 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Slav0 Terry24-1982@o2.pl z tym ze te stery musza "chyba" obslugiwac moja karte ? bo znalazlem 180.48 ale bylo napisane ze z serii 200 to obsluguje tylko 260gtx Cytuj Link to post Share on other sites
Terry27 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Niestety Pani Sławku ale nie idzie zainstalowac, gdyz jest tak jak mowilem. Sterowniki nie obsluguja mojej karty. Zauwazylem natomiast ciekawa rzecz ze podczas tych scinek doczytuje sie caly czas z twardego dysku. Troche dziwne bo ramu mam ok, zdefragmentowane obie partycje. System czysty, formatowany dwa dni temu, wirusa rowniez nie mam, gdyz przeskanowalem kompa F-Protem. Rece opadaja. Na szczescie to tylko gra. Raz jeszcze dzieki za zainteresowanie. ps. w EXPERTtool pokazuje mi ze temp. procesora karty graf, wynosi ponad 55 stopni Nie znam sie ale moze to ma jakis wplyw ? Cytuj Link to post Share on other sites
SlaV0 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Temperatura GPU jak najbardziej w normie. Powiem więcej, jeśli to jest podczas obciążenia to temperatura jest naprawdę dobra. A jeśli nie to też Miałem identycznie gdy podczas ścin w grze miałem doczyty z dysku. Jak się okazało, prgram walił mi dane do pliku wymiany i miałem zużycie 1,80GB po wyjściu z gry. Ale to działo się tylko gdy grałem na sterownikach innych niż 180.84. Moja rada - znajdź jak najstarsze stery które obsługują Twoją kartę graficzną i próbuj instalować i grać. Może w końcu trafisz na optymalne. Jeśli nie znajdziesz takowych to pisz do techników. Oni pewnie coś poradzą (o ile masz legalną kopię) Cytuj Link to post Share on other sites
Terry27 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jasne ze mam legalna. Zainstalowalem najstarsze, bodajze z marca tego roku. Jest niestety tak samo. Ostatnią szanse widze w tym ze nvidia wypusci nowe stery z jakims "polepszeniem" wydajnosci czy czegokolwiek w MW2. Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Odpaliłem myszki^^. Także może się spotkamy^^ ( Po No) Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dziś daliśmy trochę czadu w Operacje specjalne z Dark Forest'em Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Są niezłe Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nom polecam jak by ktoś chciał pograć to dzwonić na STEAM Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dziś daliśmy trochę czadu w Operacje specjalne z Dark Forest'em Konkretna naparzanka czy tylko dylu na badylu no i czy można np. nożem w oczko bo to bardzo polubiłem Jak dojdę do 60 to idę na współpracę. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 W multi można rzucać nożami. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurcze, jak tak widze jak gracie to tez zagrałbym moze, ale CODa nigdy specjalnie nie lubiłem a kasy mi żal na MW2 I tak mało czasu na granie mam Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 to kto by pograł ze mną w coopa? rzecz jasna na weteranie, bo reszta jest za prosta:P mój nick to pnxmarcin1pl albo {PnX} Marcin1PL Cytuj Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kurcze, jak tak widze jak gracie to tez zagrałbym moze, ale CODa nigdy specjalnie nie lubiłem a kasy mi żal na MW2 I tak mało czasu na granie mam Tak samo ja Chociaż ja jakoś lubiłem CoDa. Na razie chyba jeszcze się wstrzymam z MW2. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dziś daliśmy trochę czadu w Operacje specjalne z Dark Forest'em Konkretna naparzanka czy tylko dylu na badylu no i czy można np. nożem w oczko bo to bardzo polubiłem Jak dojdę do 60 to idę na współpracę. Gramy na Weteranie 3 gwiazdki od razu więc jest ciężko Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Bez przesady sterowałeś działkiem śmigłowca a ja byłem w środku gorącej SL, 3 ciężarówki z boku i nie było tak trudno. Udało się za drugim razem Dzisiaj musze spróbować na weteranie, tyle że ja Cię osłaniam a ty robisz maraton do SL Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Spoko wyścigi na skuterach zagraj są proste i 6gwiazdek więcej. Fajna jest misja na lotnisku trzeba się przebić przez oddziały z tarczami no i oczywiście misja z AC-130A trzeba zagrać obowiązkowo Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj po 21, do 22 możemy popykać Kto jeszcze chce? Szkoda, że nie ma pro weterana Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 hihi, nie wytrzymałem i org. już do mnie jedzie, jak się trochę oswoję z MP to Was znajdę Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj po 21, do 22 możemy popykać Kto jeszcze chce? Szkoda, że nie ma pro weterana Spoko Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dark Forest możemy zagrać na Weteranie Nie gram na niższych poziomach w codzie to sobie poradzimy mój steam to pnxmarcin1pl Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts