Player1 1183 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 "prawda połowa kupi na torr..." - pewnie więcej niż połowa, zwłaszcza w obliczu słabego multiplayera (brak dedykowanych serwerów). Kampania single zapowiada się bardzo dobrze, natomiast MP zawsze był mocną stroną serii COD i znacząco wydłużał zabawę. Mam World at War i choć ogólnie jest słabszy niż pierwszy MW to multi daj radę, natomiast MW2 pewnie pożyczę z Internetu, przejdę singla i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja tez piszę się na grę razem z wami ciekawe jak to zrobicie skoro za dobieranie gry odpowiada matchmaking. Cytuj Link to post Share on other sites
neverwinter210 2 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Znalazłem na jakiś dwóch stronach rekomendowane wymagania sprzętowe: Rekomendowane wymagania: * CPU: 2.4 GHz Dual Core lub lepszy. * RAM: 1GB ( 2G dla Windows Vista). * Dysk twardy 8GB wolnej przestrzeni dyskowej. * Karta graficzna: Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon X1800 lub lepsza. a tutaj link: http://charlieoscardelta.pl/index.php?o ... Itemid=135 http://portalcod.pl/news.php Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Grozisz mi i to jeszcze takim struclem... Daje Ci 10 minut zanim się nie zamienisz w obłok pary a ja tobie nie daja dziesieciu minut mam taka armie na ksiezycu ze twoje atomowki nie mialy by szans Przy wstawianiu filmów z YT pamiętaj o klamerkach " ". Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a ja tobie nie daja dziesieciu minut mam taka armie na ksiezycu ze twoje atomowki nie mialy by szans Fajne to, gdzie to ich wyniosło Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja przechodzę właśnie CoD'a 4 na poziomie hardkorowym (najwyższym lev. trudności) i mam problem przy misji o historii Kapitana Price'a - jak ma Alfa przylecieć a ja mam bronić Mac Milana przed armią opozycji co jest trudne. Koszą mnie jak helikopter jest 3 km od celu Cytuj Link to post Share on other sites
__MEW 0 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Po ostatnich informacjach o zmianach w mp (zwłaszcza brak dedykowanych serwerów) odpuszczam sobie zakup tej gry. Jak już to Bad Company 2 (no chyba, że wymyśliliby coś rewolucyjnego, żeby pingi były normalne ale w to nie ma co wierzyć) Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Przez te wasze wywody ja też zaczynam wątpić w MW2 i nie wiem czy nie wycofam pre-ordera. Multijumper przekonaj mnie żebym tego nie robił Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Multijumper przekonaj mnie żebym tego nie robił Pierwsze zdanie w moim pierwszym poście Staram się tu nie zaglądać i tyle, większość najpierw poleci po torrentach ale ja nie mam zamiaru iść na taką łatwiznę. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Uwaga filmik zawiera słowa wulgarne (tylko dla 18+). http://www.youtube.com/watch?v=XB5Sw33_BzU hmmm nie wiem czy było warto obejrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 przeróbka tej sceny z Hitlerem to już historia, zawsze śmieszy. Co do multi w MW2 to może nie będzie tak tragicznie, tzn. w wywiadzie główny projektant ds. MP opowiadał o technologii streamingu, która pozwala uzyskać wyższą wydajność przy wyższej jakości tekstur i bogatszej grafice, być może dzięki temu ping i lagi nie będą takie duże. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wie ktos ile to bedzie kosztowac w empiku? jutro? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Coś 119zł.~135zł. dokładnie nie wiem Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dla zainteresowanych powiem że wersja od 5 listopada krąży po sieci Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dla zainteresowanych powiem że wersja od 5 listopada krąży po sieci Tylko ją uruchom (chodzi o wersję PC) - kumpel ściągał ~50h i ... dzisiaj był zły Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie wiem nie ściągam Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 kumpel ściągał ~50h i ... dzisiaj był zły Hahaha... też bym dostał szału... Postanowiłem nie zdejmować obuwia na noc chcę być pierwszy w empiku. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja tam i tak dostanę później bo od komputronika Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Coś 119zł.~135zł. dokładnie nie wiem U mnie w miasteczku za 110zł można dostać Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 U mnie w miasteczku za 110zł można dostać To gadaj gdzie... Kurde mam tyle roboty że nie dam rady skoczyć po giercałę może w czwartek... Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To gadaj gdzie... Profil użytkownika Grzesiek1010: Miasto: Sochaczew Postanowiłem nie zdejmować obuwia na noc chcę być pierwszy w empiku. tylko nogi umyj Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 tylko nogi umyj Żeby nie zapeszać nie umyje Miasto: SochaczewTrochę daleko, a w gram.pl pewnie będzie za 119 zł. może jeszcze coś ciekawego wychaczę z klasyki. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nom 110 im więcej kupuje to większą zniżkę dostaje coś jak promocja dla stałego klienta Będzie na mnie czekać już jutro o 14 ;D pracuję do 16 xD i jak tu wysiedzieć 2 godz Cytuj Link to post Share on other sites
Astanisz1970 1 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam Czy ktoś się orientuje. Czy dzisiaj (10 listopada 09r.) bedzie dostepne w sklepach typu: Media Markt, Saturn, Empik gra Call of Duty Modern Warfare 2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
byku08 2 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Na stronie Empiku jest jeszcze przedsprzedaż, więc raczej nie będzie. Na Gram.pl już można kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts