Mixtape 1765 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No no widać, że Triss nabrała kształtów przez te 4 lata Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Dokładnie. Modele są wykonane wzorowo. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ciekawe kto im posłużył do wymodelowania ciała jako wzór:tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Nie wiem, ale dobrze by było zobaczyć ten model Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 jak myślicie duże będzie to miało wymagania ? gra zrobiona z myślą o PC więc grafa zachwyca... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Podają, że grafa na poziomie 4850 i gtx260, ale coś mnie łamie w gnatach, że tak 5850 i gtx460 ++ No i czterojajeczny cep - oczywiście, aby zobaczyć wszystko w pełnej krasie. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 mnie łamie w gnatach bo mam tylko xp kur#%$!@ i dx11 to sobie na YT mogę popatrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No i nie ma zdjęcia Triss, a na innych serwisach można normalnie znaleźć. Coś było w tej fotce nie tak, skoro jest dostępna w sieci i serwisach IT bez żadnych wzmianek, że 18+ itd ? Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 No po prostu miazga! I to się nazywa dubbing! "Myślałem, że mam w piwnicy bazyliszka..." Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ogólnie Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 "Piecie w pojedynkę jest jak sranie w towarzystwie" he he Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jak zwykle świetny dubbing. Już w pierwszej części wszystko było fajnie wykonane. Brawo Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dobre - teksty wymiatają. W jedynce też nie raz się uśmiałem, ale tu zapowiada się przednia zabawa. " ... a to moja stara po węgiel zeszła" Cytuj Link to post Share on other sites
Badder 43 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Z tą starą to nie jest taki zarąbisty tekst, ale w tej próbce Triss jak się głośno wydziera. Ostra jak chili Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Z tą starą to nie jest taki zarąbisty tekst, He he, dla mnie jest - teraz jak moja stara pójdzie do piwnicy, to ... Odnośnie tekstów, przypomniało mi się http://www.youtube.com/watch?v=OWfWKaPIYd8&NR=1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Już pierwszy tekst wali na kolana Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 6:55 - to lecim. Na pohybel dysonansom Cytuj Link to post Share on other sites
Promilus 25 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 @Mixtape - co tak przycięło końcówę. Przecież tam był tekst który każdy student stara się wypełnić "Ja nigdy nie rzygam po wódce *hik*" Cytuj Link to post Share on other sites
Z-i-Z 9 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Oj Wiesiek 2 będzie zacny Nic tylko czekać na kuriera... Cytuj Link to post Share on other sites
safeuse 20 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 jak myślicie duże będzie to miało wymagania ? gra zrobiona z myślą o PC więc grafa zachwyca... Nie wiem czym tu się zachwycać. Żadnych wodotrysków do tej pory nie zauważyłem. Stylistyka graficzna przypomina troszku Gothic I. Te ubrania postaci i taka "ciemna" grafika. Animacja słaba i sztywna, ale to chyba standard w cRPG :ciekawy: Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 I OK. Dla mnie W2 może wyglądać jak część pierwsza - bo nie o to chodzi w tej grze. W W1 bardzo dobrze się bawiłem i gra pozwoliła mi na zresetowanie mojego łba na długie godziny. Cytuj Link to post Share on other sites
safeuse 20 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Grafika jest jak najbardziej ok. Byle tylko nie przeszkadzała w graniu wysokimi wymaganiami sprzętowymi. Napisałem tego posta bo nie znoszę tego ciągłego bicia do konsol o jakość grafiki. Niektórzy nie wiedzą w ogóle czego oczekują. Te "ostre" tekturki i wyższa rozdzielczość to tak dużo? Dla mnie nie ma o co toczyć piany z ust. Przełom w grafice to będzie, jak na dobre zadomowi się teslacja, bardziej zaawansowana fizyka i system oświetlenia coś ala ray-tracing. Tego nawet gtx580 nie potrafi (który nomen omen dla przeciętnego kowalskiego się nie nadaje, tylko dla hobbysty). Widzieliście ten filmik z UE 3.95? 3xgtx580! Strach coś takiego do PC włożyć, a co dopiero do konsoli. Na dzień dzisiejszy do konsoli nie ma co włożyć. Bo niby co tam wpakować??? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wiesiek 1 miał bardzo ładną grafikę. Moim zdaniem ZNACZNIE lepszą od promowanego DA, więc jeśli nawet W2 będzie tylko na poziomie 1, to już będzie dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 jak myślicie duże będzie to miało wymagania ? gra zrobiona z myślą o PC więc grafa zachwyca... Nie wiem czym tu się zachwycać. Żadnych wodotrysków do tej pory nie zauważyłem. Stylistyka graficzna przypomina troszku Gothic I. Te ubrania postaci i taka "ciemna" grafika. Animacja słaba i sztywna, ale to chyba standard w cRPG :ciekawy: Patrząc na te wszystkie graficzno-podobne konwersje z konsol jest czym się cieszyć, że w końcu powstaje coś na miarę możliwość kart graficznych, choć w takich grach wizualne to kwestia mniej ważna od fabuły. A, że ty masz problem z rozróżnieniem średniej grafiki od dobrej to twoje zmartwienie , dobrego optyka mam w okolicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Badder 43 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 W wiedźminie najgorzej podobało mi się bagno tak samo jak w DA pustka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts